Meniu de nunta
Raspunsuri - Pagina 11
mikimi spune:
Buna fetelor, ma "bag' si eu printre miresici, am tot citit in ultima saptamana din sfaturile voastre si tare bine mi-au prins..ca nu am timp deloc sa ma ocup numai de nunta.Noi avem pe 31 iulie iar meniul nostru suna asa:
-rosie cu vinete ; ardei gras cu branza ; rulou sunca cu sal telina ; rulou somon cu sos calypso ; dobos ; canapea castravete cu pateu pui ; prosciuto melone ; antipasto italian ; platou branzeturi ; vitel tonnato ; canapea cu file anchoix
-salata greceasca ; salata mediteraneo ; salata muraturi ; salata vinete ; salata ardei copti
-gujon salau ; chiftelute pui cu susan ; crochete cascaval ; ciuperci umplute ; orez cu fructe mare ; piept pui cu sos sofran ; rulada vita cu sos vin si mere ; cartofi prajiti ; legume sote
-patiserie ; fructe
Precizez ca avem bufet suedez...daca nu ati stabilit inca va recomand cu caldura varianta asta, noi am facut si petrecerea de cununie si botezul cu bufet suedez si toata lumea a fost super multumita..cel putin lumea care ma interesa...ca de..mai sunt si cateva rude carcotase..
pofta buna
familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)
katle spune:
Ajutor!
Mai am o luna pana la nunta si inca nu am reusit sa stabilesc un meniu vegetarian (am 2 invitati vegetarieni). Avand in vedere ca cei de la restaurant s-au "spalat" pe maini......va rog tare mult sa ma ajutati cele care ati avut sau veti avea invitati vegetarieni si stiti ce meniu ar fi potrivit pt nunta.
Va multumesc!
Catalina
pisu_miau spune:
si eu am aceeasi problema, cu mica diferenta ca trebuie sa fac mai multe meniuri: unul pentru cineva care este naturist (nu mananca decat legume crude), unul pentru cineva care mananca totul fiert din cauza problemelor cu stomacul si unul care nu mananca porc si grasimi .
Nici eu nu stiu inca ce sa fac, astept sfaturi!
Pisu_Miau
dianette spune:
ma bag si eu ca musca in lapte... Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ce-i ala dobos?
si nici la celelalte nu prea stiu multe, dar ma interseaza in special aperitivele... Ce sa pun si ce sa nu....
DIANE
Steluta spune:
quote:
Originally posted by dianette
ma bag si eu ca musca in lapte... Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ce-i ala dobos?
si nici la celelalte nu prea stiu multe, dar ma interseaza in special aperitivele... Ce sa pun si ce sa nu....
DIANE
Este un aperitiv rece, format din straturi de cascaval, apoi unt, apoi sunca, si tot asa... Este de efect. De obicei il taie cu un cutit special (cred), deoarece ii da o forma "ondulata", adica nu este perfect drept. La nunta la care am mancat asa ceva, mi s-a parut ca au pus cam mult unt. Dar cu rosie sau castravete langa, merge foarte bine.
Steluta
dianette spune:
Multumesc mult Steluta pt. raspuns! Eu ma gandeam ca ar fi ceva ca un drob
Nu mai tin minte cine spunea ca o sa aiba vegetarieni la nunta. Si eu o sa am... Ai rezolvat cu meniul lor? Sa stii ca nu e asa un capat de lume. Carnea din sarmalute e inlocuita de obicei cu soia, nuci... Chiftelutele (pt. aperitiv ma refer, daca la voi se "poarta")se fac din legume (cartofi, dovlecei, morcovi, ceapa etc.) si sunt tare gustoase...
Asta nu mai e o problema... sunt multi vegetarieni chiar si printre persoanele publice, nu te stresa ca o sa fie ok.
Va doresc o nunta super!
Si eu am nunta pe 11 septembrie si inca nu am cumparat nimic de imbracat
DIANE
BlueEyes spune:
Am tot citit meniurile voastre...nush...mi se pare ca nu prea seamana cu ce-i pe la noi. Adika...Aperitiv cald....Apoi aperitiv rece....Apoi supa de pui (mai nou se da si ciorba in loc) apoi Friptura de 2 feluri...Tort ....shi Sarmalutze... Se da shi inghetata daca se vrea...shi 2 cafelutze...nush in ce ordine.
Pe noi o sa ne coste in jur de 1.200.000 cu tort inclus...prajituri pe masa....prajituri acasa....bautura.....saleuri....fructe
Ne ofera restaurantul in acelashipret shi Dj....decorarea salii....casutza pentru dar.
In prima faza credeam ca-i scump...pe la noi costa in jur de 600-700.000 meniul la o nunta.... dar dupa ce am vazut preturile voastre....mi se pare chiar ieftin
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Sorry....prima data-i aperitivu rece...apoi ala cald
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
tigrutz spune:
Blue Eyes, tu faci nunta in Zalau, nu? Din cate stiu eu, in general, in provincie meniul de nunta este mai ieftin....Si, da, ai dreptate, este chiar foarte ieftin la voi, in Bucuresti sunt restaurante unde meniul sare bine de 1.500.000
Sa tot faci nunta in Bucuresti, sa-i imbogatesti pe patronii de restaurante, pe preoti si tot asa....
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , eu fac nunta in jud. Bacau si nu stiu cum stau treburie cu meniul de nunta. Stiu doar ca sarmalele o sa le faca soacra mea acasa si le duce la restaurant apoi. Mai aes ca o sa fie vara si nu avem incredere sa le faca cei de la restaurant. Cred ca a fel or sa faca si cu friptura si cozonacii. Prajiturile o sa le faca mama mea care este experta. Mereu i-am zis ca daca o sa-si deschida cofetarie or sa dea faliment toate cofetariile din oras.
Cred ca restul o sa le faca la restaurant.Tirgu Ocna este un oras mic si cred ca parintii lui Adi or sa se inteleaga cu cei de la restaurant in privinta asta.
Ioana-Cristina