La noi la Cluj(9)
Raspunsuri - Pagina 7
baby-boom spune:
HAi salut....
Cum n-am mai scris de vreo 2 zile am venit cu artilerie grea...si pe cand sa apas si eu vanjos pe"Trimite un raspuns" nu stiu pe ce necuratu' apasai ca disparu tot mesajul...vai ce nervi am !!! In fine, las ca incep din nou!
In primul si-n primul rand: Monique, felicitari pentru feciorash, si pentru programul lejer...ai un noroc!!! La noi inca e "instructie", dar deja ne-am obisnuit... Sa creasca bebe mare si tare, si cuminte si sa nu aiba colici nici de aici inainte!!!

!!! Nu stiu ce restaurant sa recomand dar sigur nu recomand Casa Universitarilor...noi am facut botezul acolo si mancarea a fost tare nasoala...nici nu mi-am imaginat ca vom pati asa ceva...bine c-a fost o.k in rest!
Roxana, noi facem aprovizionarea luni....elise papa iaurt in continuare( azi a mancat vreo 100 gr.)...tot azi am incercat din nou piure de mar si morcov si a mancat doar o lingurita...doar atat am putut trisa! Ar vrea sa manance tinand bucata de fruct(mar, banana sau portocala..) in maini dar are prostul obicei de-a rupe cu gingiile bucatzele mai mici pe care le pescuim apoi din guritza ei sa nu se inece.... si cu lingurita nu vrea sa pape decat numai si numai iaurt...asta e!
Ramona, sarcina usoara...ma bucur ca ne-ai gasit!
Pusi, niciodata nu e prea tarziu...abia asteptam vestea cea mare...iti va schimba viata...te va face mai bun si mai frumos...mai visator si mai credincios!!! Asta face un mic puisor de om...vei vedea tu!![]()
Mai Aura, pe langa faptul ca intradevar e cam tarziu pentru inceperea preparativelor, nici nu am inca confirmarea sigura ca vom avea nasi!!!...adica inca nu sttiu daca nashicii nostri vor putea veni in tara, ca ai intervenit niste probleme in programul lor!!
cel mai sigur e ca ramane pe anul viitor!
Ioana, sanatate si insanatosire grabnica lui bebe mic Alesio!
Mariana, Flavia, Oana....pe unde sunteti fetelor, dragelor???
Va pup pe toate,
Florina, mamica
-ei Elise
Dana_ spune:
Buna fetelor ,
Aura multumim de urari
E ora 1 noaptea si piciul meu nu are chef de somn..de parca ar sti ca azi chefuim ![]()
Legat de nunti , tatal meu e staroste , am sa-l intreb pe el de sali pentru cele interesate. Noi am facut nunta la Club69 , e o sala micuta si draguta. Noua ne-a placut f mult.
Va pupacesc 

Dana&bb Andy(2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
carrie spune:
in primul rand LA MULTI ANI!!! ANDY
, sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc!
multumesc de urarile cu jobu, am emotii cat China, maine e prima zi!
Aura, mi-a placut mult gradinita da ieri am discutat cu o prietena buna care e invatatoare si stie bine toate gradinitele , sau aproape, si mi-a zis ca sistemul lor e mai deosebit si daca duci copilul acolo trebuie sa-l lasi si la scoala tot la ei.cica ei merg pe principiul ca fiecare copil are ritmul lui si nu trebue fortat sa asimileze.nimik rau in asta doar ca exista riscul ca el sa fie apoi un neadaptat.deci cred ca pas, ne mai gandim
de gradinita Elf ati auzit ceva?
Ramona, bine ai venit in gasca!o sa-ti placa o sa vezi, si creeaza dependenta mai rau ca tigarile
.ce faci?cum te simti?asteptam sa-si instaleze si Ioana netul sa ma vad cu ea si aici ca de, telefoanele nu mai ajung
.multumim de laude, abia astept sa-ti vad si tie bebelu.
de dr Ona nu stiu mai nimik da o sa incerc sa aflu pareri,ok?
no bine fetelor, va pup si va dorim duminica placuta
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
carrie spune:
am uitat sa o felicit pe Monique ptr micutul barbatel, sa-i urez o viata frumoasa si linistita!
ferice de tine ca te simti relaxata, ma bucur!eu sincer nu-mi mai amintesc prima luna din viata micutei, am fost confuza, tot timpul stressata si obosita.si mi-am revenit...dupa un an:)glumesc!
noi am facut botezul la vila TUsa in Faget.mancare ff buna si preturi ok, plus locatia faina. nu stiu cum arata iarna dar vara a fost superb!
iar botezul religios l-am facut la Manastirea din Tauti pe care o recomand cu caldura ptr slujba deosebita, preotul deosebit si maicutele calde si surazatoare.
gata, acu chiar plec::))
pufymic spune:
'Neata fetelor!
LA MULTI ANI , ANDY!!!!
Cristiana bafta maine si curaj la lucru!!!
Noi suntem tare necajiti ca Alesio mic e bolnavior, cu muci, tuse, stranuturi, rosu in gat si de ieri cu diaree......
Acum ne pregatim sa mergem cu el la spital....sper sa nu ne interneze....
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
ra_75 spune:
Wow da' ce de activitate in weekend...si de la ce ore...Sunteti tare harnicutze!

Carrie, multa bafta maine la noul job. Eu ma simt foarte bine, nu am avut pana acum nici un fel de probleme. Sper ca va fi asa si de acum inainte, insa nu pot sa spun ca nu mi-e un pic frica. Stiu ca niciodata nu poti sa spui: "Gata, incepand de azi nu se mai poate intampla nimic rau", insa incerc sa gandesc pozitiv si sper ca voi putea duce la bun sfarsit acest miracol care deja ne-a schimbat vietile...
Am programare la ecograf in data de 11.03.2005. Oare pot afla atunci sexul copilului? Eu personal nu pot sa spun ca am preferinte in privinta sexului, insa sotul meu isi doreste fetita. Sunt foarte curioasa, abia astept sa merg la medic in data de 11 martie.
"Casa de piatra" celor care planuiesc nunta in acest an, "La multi ani!" celor care si-au serbat ziua de nastere si multa , multa sanatate bebicilor vostri care, sunt convinsa, toti sunt la fel de dulci.
Va
pe toate! Pa, pa!
ramona
Monique spune:
quote:
Originally posted by carrie
am uitat sa o felicit pe ptr micutul barbatel, sa-i urez o viata frumoasa si linistita!
ferice de tine ca te simti relaxata, ma bucur!eu sincer nu-mi mai amintesc prima luna din viata micutei, am fost confuza, tot timpul stressata si obosita.si mi-am revenit...dupa un an:)glumesc!
noi am facut botezul la vila TUsa in Faget.mancare ff buna si preturi ok, plus locatia faina. nu stiu cum arata iarna dar vara a fost superb!
iar botezul religios l-am facut la Manastirea din Tauti pe care o recomand cu caldura ptr slujba deosebita, preotul deosebit si maicutele calde si surazatoare.
gata, acu chiar plec::))
Multumesc pt urari !
Mai...asa a fost si in cazul lui Vladut : stress, noapte-zi nu mai stiam ce e...botezul tot la vila Tusa !
Doar ca acum am vrea sa schimbam locatia sa nu fim "acuzati" de lipsa de imaginatie...
BAFTA pt maine ! Acomodare cat mai usoara !
& feciorashii
Monique spune:
Florina,
Ai incercat mar copt pt micuta Elise ? Poate ii va place...
Multumesc pt urari !
& feciorashii
Anneliese spune:
In sfirsit apuc sa citesc ce ati mai facut, ce ati mai scris. Sotul meu a stat calare pe calculator si noi am iesit mai mult in ultimele zile, mai ales ca tare imi plac temperaturile peste 0 grade. Tot pindesc primavara, nu vreau sa ma ia pe nepregatite!
.
Ce sa va spun de Ana? A cazut si ea din patul nostru
sim-am speriat foarte foarte tare. Noroc ca a plins destul de putin si nu are nici o urma, nici macar vinataie.
Altfel noua ei achizitie in afara de sunetele ananana, te si vocalize pe toate vocalele (faina exprimare!) este faptul ca musca cu toti cei 4 dintisori, de preferat de brat sau de obraz. Si are deja o oarecare forta!!! Acum doarme deja de 4 ore si este o premiera pentru noi, ne invirtim in jurul patului doar doar se trezeste sa-i vedem zimbetul. Muscacioasa mea maninca in continuare tot ce-i dau ba mai mult se intinde spre mincarea celorlalti.
Roxana asa de bine te inteleg cu renuntarea la alaptat. Bine ca nu a protestat Serban! Tu o sa mai ai ocazia la urmatorul pici
.
Vad ca se discuta despre cresa din Grigorescu. Despre cea de linga televiziune este vorba?
Florina bravo pentru progresele la mincare. Incet incet va dati si voi pe brazda.
M-am amuzat tare de subiectul cu nuntile. De ce? pentru ca sunt faine, eu m-amdistrat tare bine la a mea. Mi-ar fi placut sa tina mai mult de ora 23 (de aceea ne-am mutat la un bar si am continuat distractia). Acum ma gindesc ce fain ar fi fost sa fie si Ana cu noi. Trebuie sa va las ca ne ameninta serios un virus. Aveti grija de copii si de voi!
mariana tache spune:
Fetelor, tot-tot am citit ce ati scris. As vrea sa va raspund si eu la toate. La toate as avea sa va spun ceva (Ramona, acum vad de unde ne stim
), dar nici azi nu am chef de scris. Si ca sa nu ma luati in
, va spun si motivul: ne-am vandut apartamentul! Sunt super, super stresata!!! Pana nu ma vad cu ap de 4 camere cumparat, cu mine nu mai are nimeni ce discuta. Numai la asta ma gandesc. Noptile nu pot sa dorm. Stresul vine de la fluctuatia euro-ului care da ridicari de preturi la ap. Noi am vandut f bine, dar daca nu ne gasim ceva repede, nu stiu cum va fi. De gasit am gasit, ne convine pretul si locatia (e in scara 2 a blocului nostru
), dar inca nu l-am putut face pe proprietar sa semnam antecontract de v-c. I-am dat termen limita pana marti dimineata. Daca zice nu (doamne fereste!!!), eu mor incet! Va implor sa va ganditi la noi si sa ziceti pt noi un "Doamne ajuta", ca sa ne cumparam ap asta.
Gata.
Va
apasat si cu plescaituri.
Marti, cum am vesti, cum va dau de stire. Daca sunt bune dau de
.
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(12 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!