Bunaziua la toata lumea.
As avea si eu niste intrebari pentru voi cei care locuiti in tara sau pentru cei care au facut investitii in Romania. De ceva timp ma bate gandul sa cumpar un apartament in Romania, in Bucuresti sau in Bacau. In mare as avea eu o vaga idee cam care ar fi preturile, de exemplu in Bucuresti pe Stefan cel Mare sau Mihai Bravu, oricum o zona buna, dar nu stiu ce mi-ar trebui ( acte, bani ) pentru a cumpara un apartament. As vrea binenteles sa fac un imprumut la o banca in Romania, ce acte mi-ar trebui si de exemplu, in mare, cam cat ar trebui sa platesc pe luna pentru un imprumut de 30000 de euro. As putea cumpara un apartament de 30000 de euro in zonele mai sus mentionate? Ar fi greu sa imi dea banca toti banii acestia? Apoi, as vrea sa stiu daca l-as inchiria, cam cat ar as lua lunar pe chirie.
Eu am avut un apartament pe Mihai Bravu cu 2 camere si l-am vandut in 2002 si imi pare enorm de rau acum. L-am vandut cu 14000 de euro si acum sunt sigura ca s-a dublat valoare lui cel putin ( era la strada la blocurile acelea mari, si facut ultra modern). De aceea, as vrea sa cumpar acum unul ca investitie, pentru ca ma gandesc ca atunci cand Romania va intra in EU, preturile vor creste enorm de mult si valoarea apartamentelor la fel.
Ar fi foarte bine daca as avea bani in mana sa il cumpar, dar nu am, si singura posibilitate este sa fac un imprumut acolo.
Va multumesc mult si scuze pentru atatea intrebari