Sunt o mamica disperata.
Am mai postat referitor la acest subiect,dar fara folos.Sunt in
CIC din aug.2004 si soc. unde lucrez nu mi-a platit indemnizatia din dec.2004,pe motiv ca nu au bani.Am fost la Casa de Pensii si d-na respectiva mi-a spus ca trebuie sa vina contabila de la soc.cu raportul agentului economic.Dupa doua saptamani de insistente(din partea mea) astazi s-a dus contabila la Casa.Acolo este trimisa la alt birou unde i se spune ca nu se face nici un fel de plata catre persoanele aflate in cic ,decat, daca sunt singura angajata la soc.
Aflu,tot astazi (de la contabila)ca ceva bani ar fi la soc. dar, directorul prefera sa plateasca oamenii de la paza.Nu stiu ce sa mai cred ,sunt purtata de la unul la altul fara nici un rezultat,doar cu nervii distrusi.
Intrebarea mea este daca pot face o plangere undeva, sa fie verificata si situatia financiara a soc.(pt.ca am senzatia ca nu vor sa-mi dea banii) sau sa iau legatura cu un avocat sa-mi spuna ce pot face.Este inadmisibil sa ti se retina ca angajat toate datoriile fata de stat,pe de alta parte sa ai dreptul prin lege la acesti bani, iar cand trebuie sa ti-i iei toata lumea da din umeri.
Ce se poate face?