Probleme CIC 2005

Probleme CIC 2005 | Autor: claujro

Link direct la acest mesaj

Bataie de joc!

Am nascut pe 15 dec 2003, am intrat in CIC din februarie 2004 si acum, astazi am aflat de la secretara (lucrez la scoala) ca eu nu beneficiez de marirea de CIC si ca pe statul de plata iau tot 6.500.000 lei.

Prima neregula a fost cand m-a pus sa-mi iau 63 de zile de lauzie… desi ulterior am aflat ca sunt obligatorii doar 42. Am lasat-o asa!
A doua a fost cand in septembrie am anuntat-o ca nu se mai opreste CAS-ul. Nu m-a crezut! A binevoit sa-mi dea banii intregi de-abia din noiembrie. Septembrie si octombrie am luat tot 6.100.000 lei si diferenta nu am vazut-o nici in ziua de azi!
Acum deja e prea mult! Sunt convinsa ca nici banii care mi I-a oprit acum ilegal, cei 1.300.000 lei nu am sa-I mai vad vreodata!

CE pot sa-I fac? Ce arme am impotriva ei?
Claudia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e chiar asa. Daca prin lege aveai dreptul la sume mai mari si in mod eronat ai fost privata de aceste sume dar aveai dreptul la ele se face stat de plata rectificativ pentru aceste sume si ele ti se platesc. In cazul in care persoana care are OBLIGATIA prin functia detinuta sa faca acestea NU FACE CU BUNASTIINTA se numeste abuz si se pedepseste de catre legile in vigoare. Sesizarea se face fie la forul superior (directiunea) fie la Inspectoratul Scolar serviciul Control financiar Intern pe baza de adresa. In ultimul caz se finalizeaza cu un control financiar. Oricum nu ai banii pierduti.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput