Prietenii omului (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

Ramonik, e dragalas pisoiul tau, bine ca s-a vindecat!
Va pup
V

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Saru'mana.
Pisoiul e mai bine, nu a mai varsat de atunci, dar ii dau numai mancare uscata Purina, speciala pt stomacele sensibile.
Uite ca granulele uscate nu is asa rele, daca doctorul mi-a zis sa ii dau din astea.

Ramonika si pisicile
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Ma cheama Benny , sunt un motanel portocaliu(seman mult cu Garfield, numai ca nu mananc lasagna) si vreau o prietenaaaaaaaa!!!!
Asa cred ca si-ar incepe scrisoarea de prezentare motanelul meu , necastrat , care ma omoara cu zile de prin ianuarie incoace:( miorlaie toata noaptea, il bag in balcon, iar miorlaie, il bag in alt balcon, de unde nu-l aud..il las 10 min si ma apuca mustrarile de constiinta ; si-l aduc inapoi, unde iar miorlaie !!
I-am dat pastilutze de la veterinar , dar dupa 3,4 zile de zacut pe canapea iar miorlaie la usa..si tot asa. Ma tot intreb daca sa-l castrez sau nu , ma gandeam ca daca nu vede pisica poate uita si scapa necastrat:)
Voi ati castrat motanii? Par fericiti asa??
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by missiday

Ma cheama Benny , sunt un motanel portocaliu(seman mult cu Garfield, numai ca nu mananc lasagna) si vreau o prietenaaaaaaaa!!!!
Asa cred ca si-ar incepe scrisoarea de prezentare motanelul meu , necastrat , care ma omoara cu zile de prin ianuarie incoace:( miorlaie toata noaptea, il bag in balcon, iar miorlaie, il bag in alt balcon, de unde nu-l aud..il las 10 min si ma apuca mustrarile de constiinta ; si-l aduc inapoi, unde iar miorlaie !!
I-am dat pastilutze de la veterinar , dar dupa 3,4 zile de zacut pe canapea iar miorlaie la usa..si tot asa. Ma tot intreb daca sa-l castrez sau nu , ma gandeam ca daca nu vede pisica poate uita si scapa necastrat:)
Voi ati castrat motanii? Par fericiti asa??
Va pup,

Missiday

Pai pentru calduri sunt 3 solutii mari si late:
1. si cea mai buna, gaseste-i o pisica.
2. Pastile contra caldurilor (dar zici ca nu a avut efect... ma mir, ca de obicei au efect, esti sigura ca i-ai dat corect?)
3. Castratul. nu cred sa aiba probleme motanul din cauza asta. se linisteste, se ingrasa si nu te mai chinui cu el.

Bafta!

Ramonika si pisicile
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bun gasit, fetelor!Ma alatur si eu grupului vostru de iubitori de animale...Am si eu un motanel de 6 luni, e foarte vioi si dragastos, insa de cateva zile bune nu ma mai inteleg deloc cu el. Miauna toata ziua la usa ca vrea afara, dar miauna urat si eu nu stiu ce sa ii mai fac. Am incercat sa ii distrag atentia, sa ma joc cu el, dar se joaca un timp si apoi iarasi la usa. Si ieri si azi a avut program la 6 dimineata si apoi de la 9 la 14...Acum in sfarsit doarme...El mai mieuna si cand era mai micutz, dar ieseam cu el cateva minute pe sala si se linistea. Acum nu se mai satura si sta numai la usa si miauna. Nu pot sta toata ziua cu el pe-afara si singur nu il las, ca l-am scapat cu ceva timp in urma din ochi si mi l-au aruncat niste brute pe geam (de la etajul 4). Am fost la doctor si din punctul asta de vedere e bine acum.Dar ce ma fac cu mieunatul? Noi stam intr-un apartament cu o camera si ma gandesc ca poate se sufoca aici...Ma bate gandul sa il duc la tara, sa nu il mai chinui. Dar credeti ca acolo se va adapta? Mi-e tare drag si vreau sa fac cum e mai bine pentru el.Ma gandesc sa il castrez, dar mi s-a spus ca nu e sigur ca o sa se cuminteasca. Oricum, nu a intrat in calduri inca, deci nu asta e motivul din care miauna. Ce ma fac?Ana-Maria

Mergi la inceput

Ramonika si annie-xtreme, la ce cabinete mergeti de obicei cu animalutele voastre? Eu am fost la Dr Ovidiu Lazar, pe str. Smardan, stiti ceva de el? In ultimul timp am auzit niste lucruri mai putin bune la adresa lui si nu stiu ce sa cred...Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetele ... n-am mai intrat de mult pe aici ...

Victoria - ai un suflet tare bun ... imi inchipui cat de fericiti trebuie sa fie acei caini ...

Ramonika - e super pisoiul ... sa-ti traiasca

poate va era dor de Ariss ...

zorro prietenul meu cel bun http://img.photobucket.com/albums/v245/Dambustel/ArisssiZorro.jpg

am codita stufoasa http://img.photobucket.com/albums/v245/Dambustel/coditamea.jpg

MAI, da-mi margele 'napoi ! http://img.photobucket.com/albums/v245/Dambustel/IMG_0854.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ana Maria amm fost si eu la dr. Lazar o data - sa il tund pe Jim. A fost ok, dar are o asistenta...hai sa fiu diplomata - rece si dezinteresata - si mie una nu imi face placere sa ma duc acolo. Din punct de vedere profesionalism am auzit numai lucruri bune, dar numai am auzit. Ca de vazut nu l-am vazut . Eu am mers la Dragosh Boghean - are cabinet pe Fantanilor, pe strada care merge la Ciric. Profesional cred ca e bun desi ma repet nu am avut nici o problema grava cu cainele si sa zic "da, dom'le asta mi l-a vindecat". Dar si dr. Boghean are recomandari foarte bune din toate partile. Acum cu Jazz ma duc la un "cabinetzel" pe Vasile Lupu -e o doctoritza tare simpatica, foarte tanara. Asta pana gasesc un doctor care sa imi placa si ca om si...profesional.
Dup-amiaza placuta va doresc
Ana
Marutza, bine ai revenit

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am o doctorita vet tare cumsecade si sufletista, iubeste enorm animalele( a adunat si ea de pe strazi vreo 7 pisici si nu mai stiu cati cini de care are grija) imi trateaza de mult timp animalele mele si ale cunoscutilor, si vine acasa...mare lucru, mai ales ca eu stau cam departe...
Daca va intereseaza dati-mi PM, sa nu se zica ca fac reclama...

Pupici,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Ana, te inteleg. Sunt doua asistente acolo, iar cea rece si dezinteresata mi-a zis ca i-am dat apa in urechi motanului meu cand i-am facut baita si a facut otita din cauza asta. Noi l-am gasit cand avea cateva saptamani si era taaaare murdar si necajit. Cealalta asistenta e mult mai draguta, mi-a zis ca de fapt e otita parazitara, luata probabil de la mamica lui, insa mi-a spus ca motanul meu e pisica.Doctorul sta de obicei pana pe la 15-16 si apoi pleaca, cel putin din cate am observat eu. Eu am fost acolo pentru ca stau aproape, nu pentru ca imi place in mod deosebit.Victoria, si mie mi-ar placea sa vina acasa doctorul pentru pisicul meu, insa eu stau in Iasi.Fetelor, nu imi dati nici un sfat legat de motanul meu? Ce sa fac sa nu mai miaune tot timpul?Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ana imi pare rau ca pisoiul tau e asha stresat. Acuma trebuie sa se hotarasca cineva dak e motan sau pisica . Ne vom referi la el ca la matz. Ashadar:
1) E bine sa il castrezi si asta din mai multe motive: hormoni mai putini, nervi mai putin, risc de piometru/cancer testicular mai mic. Eu nu zic ca dak il castrezi se rezolva sigur problema, dar dupa castrare 90% din matze se potolesc (mai putin a lui Scarmanus btw - Scarmanus, ce mai face bestiuta? I-ati scos firele? )
2) Nu ma pricep la educat pisici de nici o culoare. La un caine se recomanda sa ii spui 'nu plange' si sa il ignori cat boceshte.
3) Dak intr-adevar matzul nu e facut pentru viatza de apartament eu zic sa il duci la tzara decat sa il/o chinui (si el/ea pe tine). Pisicile nu au nevoie de foarte mult spatiu, nu cred ca se 'sufoca' in garsoniera. Pur si simplu cred ca e umblaret si curios.
Sfatul meu prietenesc este sa te duci la un vet bun (ai de ales intre Lazar, Boghean si Stecik (are cabinet pe uzinei) si sa il castrezi pentru ca indiferent unde ramane- in casa sau la tara, castrarea e o treaba buna. Si dup-aia in functie de cum se poarta o sa vezi: poate sau nu poate sta la bloc. Eu stiu ca te-ai atashat de el, dar dak el e 'aventurier' nu are rost...Poate fetele care au pisici iti pot da sfaturi mai competente.
Succes orice varianta alegi,
ana

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput