Prietenii omului (5)

Prietenii omului (5) | Autor: firicel

Link direct la acest mesaj

O floare pentru toti iubitorii de animale
Va rugam continuati.
Aici este capitolul anterior:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37768&whichpage=10

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ramonik da kk cum face? De fapt nu prea conteaza, eu ash zice sa te duci la doc cat mai repede...poate e o simpla indigestie dar poate e ceva viral.
Sanatate la pisoi,
Ana

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Primiti si cu papagali?

Sau tre' neaparat sa fie ceva cu 4 picioare?

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

asyha bine ai venit

iaca-ta-ma si pi mine dupa o absenta mai indelungata

ce-i nou?? sper ca toate animalutele sunt bine

noi nu avem noutati doar obisnuitele mieunaturi de pe acoperis si dormitu in pat; ca cica io ar trebui sa ma mut pe sofa si domnu in pat ca boieru

am sa revin cu poze mai noi zilele astea

si ce mai era... aaaaaa.... voi le spalati pe dinti si in urechi pe mate??

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Buna fetelor si animalutelor voastre cu 2 si 4 picioare!
Noi am inceput sa ne spalam deja pe dinti, ca in urechi o facem mai demult, de fapt avem o solutie speciala pt. asta!
Nu prea ne convine sa umble in gura cineva, maraim si scoatem coltii, dar asta e!
Ma gandesc ca e normal sa fie spalate si pisicutele!
Conchita, m-a induiosat tare mult povestea catelusului tau, bine ca e la tine acum!
Experiente neplacute cu dalmatieni, am avut tot timpul in Ro si astfel am aflat cat de imprevizibili sunt!
Adica stapanul zice : "O nu, nu face nimic, nu musca", si cand dadeam drumu la catelusa mea, dalmatianul ii sarea la ceafa!
Am patit-o de cateva ori si chiar am avut un pui saracu de la a mea catelusa care a fost ranita tare rau intr-o bataie si a ramas paralizata de piciorusele din spate!
Puiuta avea vreo 3 luni ( abia o cumparasera de la mine).
M-am bucurat insa cand dupa vreo 3 ani ne-am intalnit din intamplare si am vazut catelusa care era intr-un carucior special (comandat din State)si in afara de faptul ca nu avea blanita la fundulet (din cauza pampersilor cu care o tineau prin casa pt. ca nu mai avea simtul de pipi)era sanatoasa si vesela! Deci a dat peste niste stapani f. buni si iubitori!
Va pup si mai vorbim
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am ajuns la partea a 5 a!!!!

Aysha, bine ai venit printre noi. Ce fel de papagal ai? Tatal meu nu-mi inghite "copii adoptati," dar in schimb e topit dupa papagali. Daca nu ar fi atat de scumpi, i-as face cadou unul, sa aibe cine sa-I scuipe seminte in cap, si sa-I fac o bucurie lui mama…
Ce stie papagalul tau sa zica.

Louisea bine ai revenit ca-ti duceam lipsa. Bandit al tau e simpatic foc. Imi plac dungile simetrice de pe picioarele din fata. Se vede din poze ca e un alintat.

Conchita, povestea ta are "happy ending" si asta e important… Dalamtienii sant caini super activi, si daca sant crescuti de ignoranti, asa se intampla, devin agresivi. Aici in State e rar sa dai de un caine agresiv, ca daca sare si ataca, mai ales pe strada, sant amenzi destul de mari si Animal Control isi baga nasul… Pentru a creea un caine agresiv, treebuie sa fii perseverent in a face rau cainelui acela.. ..

Ramonik, pisoiul taui poate are un blocaj de la un Hair Ball, cel mai vine ar fi sa-l duci la un veterinar sa-I faca o radiografie. Pisicile cand sant bolnave trec la un post de 24 ore, sa li se curete sistemul, si chiar nu incearca sa manance.

Annie, trebuie sa ai multa rabdare cu un caine asa fricos si timid. Cel mai mult are nevoie de dragoste si sa se simta in siguranta oriunde ar fi, si o sa treaca si peste asta.

Eu nu-mi spal animalele pe dinti. . . Deabea reusesc sa spal copii mei pe dinti o data pe zi, daca ar fi sa mai adaug si 3 patrupezi, ar iesi circul de pe lume. Nici nu cred ca ar mai sta, ca nu au fost invatati cu obiceiul asta de mici Eu sper ca oasele ce le mananca sa-si faca datoria si sa le curete dintii, asa cum scrie la carte. ..
Sasha, e topita dupa baiatul meu de 6 ani. Se lasa sa fie luata in brate si atarnata in bratele lui, sta numai la el sa fie mangaiata pana ce se plictiseste el…. In fiecare noapte cand ma duc sa-l invelesc, ea doarme langa el. Asta e pisica mea tacuta, si timida, care nu am auzit-o mieunand decat cand am luat-o de la veterinar dupa ce am castrat-o. A mieunat 2-3 zile dupa operatie, dar acuma iarasi e muta… Nici macar sa cerseasca mancare nu deschide "pliscul."

Numai bine si sanatate la toti, Ramonik sa revii cu un "update" despre pisoiul tau.

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Fetelor cu pisici, cred ca trebuie sa ai vocatie ca sa le cresti!
Sotul meu ma bate la cap sa infiem o pisica !
Bineinteles ca Smolita nu are treaba, cu pisicii din vecini se intelege f. bine, dar nu stiu cum va reactiona cu una in casa la ea!
Daca l-ati vedea pe sotul meu, cand tine o pisica in brate uita de lume, face o mutra lunga si o mangaie cu atata tandrete ca sunt geloasa!
Mie imi plac, dar suncera sa fiu, mi-e frica de ele! ca au gheare si zgaraie!
Si apoi, tot pe mine va cadea pacatul cu ingrijirea, iar pisoiul tot pe el il va iubi cum face Smolita!
Eu ii dau papa, eu o spal, ii dau medicamente, o tund, o frec si drept multumire ma maraie si ma musca!
In schimb pe sotul meu il idolatrizeaza, ar fi in stare sa stea ora in sir la usa cat timp este el plecat.
Si el este cu educatia, cu mustrarile si cu phoenul la uscat!
Ce ma sfatuiti! Inca un sufletel linga noi 3?
Vio cea disperata

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

fetele, cum ii spalati pe dinti(pe caini)? cu perie si tot dichisul? si animalutu sta cuminte? se foloseste pasta de dinti speciala sau cum?

Viorela si Sanca, sotul meu a chemat Animal Control pentru ca ne-am dus la stapana Dalmatianului acasa sa vedem daca ea e okay si ea nu si-a asumat responsabilitatea pentru incident. ea era cu masina cand s-a intamplat atacul, isi cauta cainele prin vecini, ca ii fugise pe usa din greseala-a zis ea. eu imi plimbam cainele in lesa cand ne-a ajuns ea cu masina. recunoscandu-i Dalmatianul prin tufisuri, i-am zis ca deja m-a atacat de doua ori saptamana aia si ca ar fi bine sa nu ii mai dea drumul liber prin vecini. ea nu si nu, ca e prietenos, n-a muscat niciodata pe nimeni. am facut stanga imprejur sa ma duc acasa ca mi-era teama, iar ea a insistat (si eu tuta ca am acceptat) sa imi dovedeasca ce frumos se joaca Dalmatianul ei cu Kengi al meu. i-am zis ca n-am incredere, ca deja il stie pe Kengi si nu il place. si ea ce face? il fluiera pe Budd al ei sa vina la Kengi. ce sa mai povestesc? ca Budd nu s-a multumit sa-l shtantzeze pe Kengi peste tot si ca a sarit si la beregata mea? abia am reusit sa-l scot pe Kengi de sub ditai animalul, stateam cu el in brate in mijlocul strazii, invartindu-ma in mare panica in loc, sa-l feresc pe Kengi de Budd care turbase pur si simplu. stapana nu a fost capabila sa-l controleze. de fapt, statea pe margine si se uita ingrozita, in timp ce eu strigam la ea sa-si cheme cainele, iar ea zicea pai nu pot, nu vezi ca nu vine? in fine. a oprit un nene cu masina si a sarit pur si simplu pe caine, moment in care, speriata rau in ciomege, am sarit si eu cu Kengi in masina lui, ca lasase portiera larg deschisa :)))am trantit usa si am ridicat geamurile, bietul om :)) pot sa zic ca nenea ala mi-a salvat viata, fara gluma, nu vad nici acum ce as fi putut sa fac in momentul respectiv. am ajuns acasa plina de sange, tarmocita, etc. si nu o sa pot uita in veci ce hal de planset tragea Kengi in momentele respective, n-am auzit in viata mea asa ceva...in fine, m-am dus la stapana, cum v-am zis, sa vad, ea e okay, a linistit cainele, ce se intampla. a zis ca nu e cainele ei, e al fiului sau, si ca nu ea raspunde pentru el. tot ce voiam era o promisiune ca nu il mai lasa fara lesa prin vecini, ca sa stiu: ma duc tocmai in parc sa plimb catelul, sau pot sa ma invart prin jurul casei? nu ne-a promis nimic, nu a zis ca ii pare rau, a dat vina pe Kengi cica asta micu l-a intaratat pe Budd! cand Kengi nici macar nu la muscat back pe Budd, atata e de bleg. asa, si stapana nici macar n-a multumit ca ne-am ingrijorat de ea. asa ca sotul meu a chemat Animal Control, a venit o doamna in uniforma si m-a intrebat ce vreau: sa o dau in judecata pe stapana lu Budd, sa cer sa plateasca amenda, sa i-l ia pe Budd, sa-l puna in carantina sau sa primeasca o avertizare? si am ales ultima varianta, sa ii lase o nota in cutia postala despre legea lesei...ce altceva puteam sa fac? suntem vecini, vorba aia. cam asta a fost povestea cu Dalmatianul. imi plac in continuare, dar nu imi mai doresc unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetelor, e rau cu motanelul meu...
Aseara cand am ajuns acasa de la servici, nu era maica-mea acasa, a venit pe la 7 seara. si mi-a zis ca l-a tinut toata ziua cu orez (ca noi credeam ca e de la carne problema) si ca l-a varsat si pe ala.
I-am mai dat aseara niste branza slaba si a varsat-o si pe aia.
Aseara era cam tarziu sa-l mai duc la doctor, asa ca ma duc azi dupa amiaza, pe la 4-5, cand ies de la servici.
Chestia e ca nu pare bolnav. face pipi si kk normal... Da, chiar si kk, nu stiu de unde scoate, daca nu a intrat mancare in el... Se joaca cu pisicuta prin casa, cu jucariile, pare normal, nu pare ca la-r durea ceva. e foarte vesel si zglobiu. dar totusi varsa. cam la 2-3 ore de cand mananca, nu imediat dupa masa.
astazi i-am dat lapte si nu o sa-i mai dam mancare pana diseara, sa vad ce are exact.
eu ma gandesc ca a inghitit ceva, ca el are prostul obicei sa roada ce gaseste prin casa: ziare, atze, chiar si pietricele din alea pt tavita cu pipi...
Bine, e mult spus roade, ca de fapt le inghite ... ar fi bine sa le mestece. si cand ii dadeam granule uscate, le inghitea pur si simplu, fara sa le mestece... cand le-a varsat, le-a varsat intregi.

offf... is asa de necajita. am si plans ieri din cauza asta. azi neaparat ma duc la doctor cu el. o sa ma duc la cea mai buna clinica, chiar daca e scumpa. ce nu fac eu pt copilul meu...

Ramonika si pisicile
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Buna fetele!

Eu am 3 pisici, si 3 caini...Ma primiti in " haita"?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Ramonika, nu amana si du motanelul cat mai repede la medic.
Victoria, bine ai venit printre noi !

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput