Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Nally spune:
La multi ani Oana!!!
Multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Nu zice nika gacica ca e buna de cinste acu! Nu ma intereseaza io vreau felia tort neaparat!
Oana multa sanatte la pui mic!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
mamica oana spune:
Pentru fetele mele:
si
.Cat despre tort...am primit ieri vreo cateva ,virtuale,dar nu vi le pot servi ca sunt f.f.f.indecent ornate...sau,cine stie,poate avem amatoare.
Va pupa mama!
diana12 spune:
Bine v-am regasit buzoiencelor si multumesc Dana de atentionare.
Adevarul este ca renuntasem de ceva vreme sa mai caut subiectul.
Oana, la multi ani, sanatate si fericire iti doresc alaturi de cei dragi.
Legat de dr. Pavel, am auzit numai de bine despre el. Stiu ca pe vremea cand am nascut eu, in 2000, el inca lucra in maternitate si avea grija de copilasii celor care au nascut vaginal, iar la cele care au nascut prin cezariana era o doctorita tare acra si avida dupa plocon(parere personala, scuze daca am jignit pe cineva). Oricum, au trecut destui ani de cand am nascut, medicina a mai avansat, dansul a mai imbatranit, dar sunt sigura ca a ramas acelasi om sufletist si experienta acumulata il face de incredere printre mamiciile care mai apeleaza la serviciile dansului. Mama ce pompos suna ce am scris...
Dana,, sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos. Cum te simti? Oana ce parere are ca va fi "big sister"? Oricum e tare fain ca v-ati hotarat la inca un copilas asa de repede.
Nally, vad ca Sebi te "chinuie" in continuare...
Iar netul asta pica si pe la noi cand ti-e lumea mai draga, iar daca nu insisti la greu sunt in stare sa te lase fara el si doua saptamani.
Camelia, sarcina usoara si bebe sanatos. Ai griga de tine. Cand trebuie sa nasti?
Nora, Mirona
Ileana, salutari si te asteptam pe aici.
Si acum cateva noutati si despre noi. Ecaterina a inceput kindergarten. E fericita si ii place foarte mult. Ma gandeam ca dupa jumate de an de stat acasa cu mine acomodarea va fi mai grea, dar m-am inselat, din prima zi i-a placut si in fiecare dimineata se scoala cu drag sa mearga la gradinita. Asa ca eu acum sunt mai libera si m-am inscris la niste cursuri de engleza. Imi place tare mult, mai ales ca invatam multe cuvinte care nu se gasesc in dictionar(amarican slang) si multe expresii(idioms). Nu de alta, dar de cand am aterizat aici mi-am dat seama ca engleza mea nu e nici pe departe perfecta asa cum credeam. Americanii vorbesc foarte repede, au un accent american, folosesc multe slanguri si uite asa ma simt nevoita sa ii pun sa repete de vreo doua ori pana imi dau seama ce vor. E drept ca se schimba datele problemei cand vorbesti cu un profesor sau cand vorbesti in parc cu vreo mamica. Cel putin mamicile vorbesc atat de clar si frumos cand sunt si copilasii lor de fata incat cateodata raman uimita cum isi pot scimba accentul de la o conversatie la alta.
Alta noutate ar fi ca si noi il asteptam pe bebe numarul doi. DPN-ul este pe 7 februarie. Noi suntem incantati, mai ales ca de data asta nu a fost un accident ci ne-am dorit un fratior sau o surioara pentru Ecaterina.
Gata, m-am intins o groaza. Va pupic pe toate si pe copilasii vostri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
mamica oana spune:
Multumesc pentru urari,Diana.Am avut si eu probleme cu "pediatra acra",nu dau nume,cred ca toata lumea a auzit de ea
.Dupa ce ca dupa nastere suntem vai de capul nostru, mai stam si in conditii greu de imaginat,ea e singurul lucru care-ti lipseste.Spaga nu i-am dat,am dat la toata maternitatea,dar ea n-a meritat.Teapa ei!
2 subiecte care ma intereseaza rau de tot:
1.Cine a facut cezariana pe aici?Eu am facut,n-am avut probleme,dar zilele astea m-a cam durut operatia.O fi de la vreme?Am nascut in urma cu aproape 11 luni.
2.Cand ati inceput diversificarea?Nu ma refer neaparat la prima mancare solida.Cand ati dat la bebei primul suc de fructe.Stiu ce recomanda pediatri mai nou,dar vreau sa stiu cum ati procedat voi.Eu recunosc ca am inceput devreme,pe la 3 luni.Dr.Pavel mi-a facut schema de alimentatie.Daca toata lumea il tot lauda,sa inteleg ca am procedat bine?
Va pupa mama!
Nally spune:
Woooaaawww Diana ce veste minunata! Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Bafta la cursuri si sa intri mai des pe aici sa ne conversam!Ai niste poze mai recente cu printesa ta sa vedem cat a mai crescut?
Oana io is amatoare de torturi indecente! Nu am mai vazut unu pana acu asa ca sunt curioasa foc!
Asa ca imi astept felia de tort in continuare!
Pupilai la toate buzoiencele de pretutindeni!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Nally spune:
Oana la prima intrebare nu te pot ajuta! Eu am nascut pe cale vaginala... dar la a doua pot sa iti zic cum am facut cu Sebi! Primul suc a fost la 5 luni si 2 saptamani fix! Dupa care am intrerupt inca o luna ca nu i-a placut de nici o culoare si nu l-am fortat! Fimiu a fost adeptul sanului exclusiv! Si cu intarcatul a fost mai greu un pic sa il fac sa uite de el! dar a uitat ... acu le butoneaza daca le prinde pe afara!
Pupici
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
LAMULTI ANI OANA !!!!!!!!!!! FIE CA TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA!
Diana, in primul rand iti multumesc pentru incurajari. Eu urmeaza sa nasc in decembrie, undeva in jur de 27-28; dar daca imi va desface cerclajul mai devreme si se declanseaza nasterea mai devreme, eu nu ma supar .
Pupicei tuturor!
Camelia
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png
dana_ene spune:
Ei, no, dragelor, ce bine-mi pare ca ati aparut mai multe .
--------------------------
Diana ma bucur muuuuuuuuuuuuuuuult de tot ! Sarcina usoara in continuare si sa ne auzim cu vesti bune
.
Eu am DPN-ul pe 12 februarie, suntem pe-aproape.
Si eu vreau sa vad poze cu voi, fetele, si cu burtica.
Bravo pentru Ecaterina. Uite ce fetitza mare si cuminte.
Dar trebuie si eu s-o laud pe Oana mea, fiindca si noi o ducem la cresa. Am intrat in a doua saptamana si pot sa va spun ca nu mai avem nici un fel de probleme. Mergem la PUPUI / PUPII (Copii, adica!) si ne jucam cu MIA, ANNA...
Cu baieteii nu prea avem treaba.
Noi iubim deja unul (UCA = Luca) si nu ne trebuie altul . Ai auzit, Ileana ?
Oana nu realizeaza ca mai vine un copilas.
Stie ca in burtica la mami e BEBE, il mai mangaie, ii mai canta, il mai si bate cand ii vine ei, dar pana la urma cine stie cum va reactiona la sosirea lui?!
Ecaterina e fericita, nu-i asa ?
Oana, scumpo, eu am facut cezariana acum 2 ani si inainte de asta, in 2001 am avut si o extrauterina.
Deci in privinta taieturilor... am experienta.
Sigur durerile pe care le resimti sunt de la vreme.
Odata cu modificarile presiunii atmosferice resimti durerile in zona operatiei.
Dar... hai sa te incurajez.
Durerile se vor ameliora in timp (dar mai dureaza...) si in plus nici tu nu o sa le mai bagi in seama dupa o perioada.
In privinta diversificarii si eu am inceput tot pe la 3 luni. Adica atunci i-am dat primul suc de morcovi (parca !).
Insa eu nu sunt convinsa ca a fost tocmai bine.
Pentru bebe2 cred ca voi mai amana diversificarea. As prefera sa-i dau cat mai mult timp laptic.
Camelia, lasa, ma, poate ca bebe sta cuminte si nu va veni mai devreme decat e programat.
Dar sunt sigura ca totusi la Craciun vei avea puiul in brate .
Nally, cand pui pozele de la intalnirea cu Ileana? Ca-s curioasa sa-ti mai vad frumosul cu ochi albastri...
Daca vreti sa vedeti cateva poze cu fiica-mea la 2 ani uitati-va
aici. Apare si Luca al Ilenei in poze.
Mai sunt cateva acolo de la 14 Scaune, tot cu ei doi.
Iar aici alte poze cu ei doi, facute saptamanile trecute.
Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Ileana, poti sa preiei noua noastra listutza:
Adameasca (Ileana) - Buzau, mamica lui Luca (2 octombrie 2003)
Alma - mamica Dianei (8 ani)
Ange - Montreal-Canada, mamica Maiei si a lui Robert
Asteryro (Cristina) - Buzau, cu baietel (DPN 6 februarie 2006)
Dana_ene- Buzau, mamica Oanei (2 septembrie 2003)
Diana12- USA, mamica Ecaterinei (5 ani) si (DPN 7 februarie 2006)
Ira (Irina) - Montreal-Canada, mamica Sofiei (1 februarie 2003)
Mirinda - Buzau, mamica Anei (8 aprilie 2004)
Mirona - Bucuresti , mamica Andradei(20 martie 2003)
Nally (Alina) - Bucuresti, mamica lui Sebastian (14 aprilie 2004)
Sorinushu - Bucuresti
camelia_daniela (Camelia) - Buzau, (DPN 27-28 decembrie 2005)
mamica oana (Oana) - Buzau, mamica lui Robert (octombrie 2004)
Nora 2005 - Buzau, mamica baiat (18 ani)
Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Mironna spune:
Oana, eu am nascut vaginal si nu-ti pot raspunde la prima intrebare. Diversificarea am inceput-o pe la 3 luni cu suc de morcovi. Andrada a baut laptic de la mine exact pana la trei luni, asa ca nu am avut ce face si am inceput sa papam si altele.
Dana cum este vremea in Buzau? Mi-e tare dor de orasul copilariei mele, dar nu stiu cand o sa ajung pe acolo, sper sa fie cat de curand.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos