Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
dana_ene spune:
Diana pentru poze !
Ieri, fiindca vremea a permis, am iesit la plimbare.
A fost prima data cand am ajuns pe bulevard de cand s-a luat hotararea de a se inchide pe perioada week-endului. Buna treaba !
A devenit bulevardul o prelungire a Crangului. Copii cu role si cu biciclete pe mijlocul strazii... o adevarat bucurie !
Oana a mers numai prin iarba dintre copacii trotuarului. Valeu ! Valeu ! Va imaginati cum s-a intors acasa, dupa ce sambata a plouat toata ziua...
------------------------------
Mina !
Sa-ti traiasca "vizigotu'". Tare frumusel baiat aveti !
------------------------------
In ultima vreme am mai aflat cateva vesti:
Cica... se face METRO si in Buzau, se face un alt XXL la Rm. Sarat si un alt supermarket in locul autogarii.
Voi aveti alte informatii ?????
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana12 spune:
Mina, bine ai venit!Aveti un baietel tare dragut. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Dana, imi inchipui ce fain a fost pe bulevard,in weekend,daca au inchis circulatia. Bravo celui care a avut asemenea idee.
Iar dragutica de Oana daca s-a intors acasa ca un "porcusor" inseamna ca s-a simtit tare bine.Fiica-mea si la cinci ani mai simte o satisfactie deosebita sa mai intre printr-o balta si prin noroi asa ca...
Iar daca noutatile pe care le-ai spus se adeveresc e mare lucru. De XXL nu am fost asa de incantata, in schimb parintii mei sunt multumiti, dar daca se va face Metro si in Buzau e nemaipomenit. N-ar fi rau sa se faca si o Billa si un Carrefor.
Eu as mai avea o informatie. Ieri am vorbit cu mama si tata si vor avea intalnirea de 40 de ani de cand au terminat liceul (Hasdeul). Am ramas surprinsa si m-am bucurat pentru ei. Noi n-am facut nici macar intalnirea de 10 ani, dar sa mai sper la o intalnire de 40 de ani.
dana_ene spune:
Da... cica METRO se va face. Dar n-am idee cand.
Auzisem la un moment dat si de Billa, dar se pare ca a picat treaba.
Cel care se face in locul autogarii va fi ceva nou, nu se stie ce.
Faina intalnirea dupa 40 de ani. Ce emotionant trebuie sa fie.
Noi am facut intalnirea de 10 ani si pot sa va spun ca mi-a placut atat de mult... Sper sa reusim s-o facem si pe cea de 20 (nu mai e mult, peste 3 ani... baba batrana ce sunt ).
Dragelor, la Buzau ploua de azi-noapte. Si e nasoala treaba prin judet.
Podul de la Maracineni e in pericol de prabusire, nu se mai circula sub nici o forma de ieri pe el, nici macar pietonal.
Se pare ca in maxim 2 saptamani se va ridica un pod de pontoane cam la 1 km fata de primul.
Puteti citi cate ceva www.opiniabuzau.ro/index.php?unde=doc&cid=1&aid=1106&PHPSESSID=fa380539bf256d58666b39001e59b2c3" target="_blank">aici si www.opiniabuzau.ro/index.php?unde=doc&cid=1&aid=1094" target="_blank">aici.
ALBUMUL OANEI MARIA
diana12 spune:
Ieri am scris un mesaj si azi cand l-am cautat nu l-am mai gasit. Probabil nu am fost logata si nu am fost atenta cand mi-a zis ca nu s-a trimis mesajul.
Asa ca reiau ce scrisesem ieri.
Ma bucur pentru buzoieni ca se va contrui Metro si in orasul nostru. Asta da, e o veste buna.
Legat de inundatii, parca nici acum nu imi vine sa cred ce dezastru e in judet. Multumesc, Dana, de linkuri. Chiar ieri am primit niste poze cu Podul de la Maracineni aproape picat, iar acum cateva momente citesc si vad in evenimentul zilei o poza cu podul prabusit.
Si din cate am inteles prognoza nu se arata buna in continuare.
Linkuri cu Podul de la Maracineni gata sa se prabuseasca si...prabusit deja.
http://community.webshots.com/user/dmef12
http://www.expres.ro/social/?news_id=186178
dana_ene spune:
Din pacate este nasoala situatia in mai multe zone din judet.
Iata www.opiniabuzau.ro/index.php?unde=doc&cid=1&aid=1075&PHPSESSID=55ee3211d3ea645fa440baeaeca0ae2d" target="_blank">un articol legat de toate acestea.
Se construieste podul provizoriu de catre armata. Se spera ca intr-o saptamana sa fie gata.
Pana atunci... Doamne ajuta !
ALBUMUL OANEI MARIA
adameasca spune:
Mai, cat am cautat subiectul cu buzoiencele... Dar l-am gasit!
Bun venit fetelor noi!
Noroc cu Dana si Diana, ca altfel cred ca ajungeam pe ultima pagina.
La Buzau s-a facut cald, dintr-o data... E zapuseala. Cica vine vara de saptamana viitoare. Nu m-am prins excat unde a fost primavara. Mai mult a semanat a toamna anotimpul asta...
Si eu sper sa faca un Metro la Bz in urmatorii 10 ani, macar. Ca XXl-ul e cam nasol... Am inteles ca in locul autogarii se va face un supermarket dintr-o retea frantuzeasca, parca. Om vedea...
De cand n-am mai dat nici un semn de viata am inceput serviciul (lucrez impreuna cu sotul meu, ca nu ne vedeam suficient acasa, tre sa ne vedem si la birou), am avut si eu o minivacanta de una singura in Grecia de cateva zile (vai ce bine a fost, nu am mai alergat dupa copil ), mi-am facut si imi mai fac inca o mie de nervi ptr ca Luca face roshu in gat si primeste antibiotce de vreo 2-3 ori pe luna si cam atat...
Si am mai pus poze noi la album.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
diana12 spune:
Ileana, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai dat nici un semn de viata in ultima perioada, dar mi-am imagianat eu ca ai alte treburi.
Am vazut pozele si mi-au placut tare mult. Sper sa ajung si eu candva sa vizitez Grecia. Sau macar sa imi pot lua si eu a asemenea vacanta, sa lenevesc singura vreo trei zile, pe o plaja sau intr-o zona de munte.
Imi pare rau ca Luca face destul de des rosu in gat. Cunosc si eu sentimentul asta. Pana am plecat din tara, Ecaterina avea un an si sapte luni, cred ca mi-a facut rosu in gat si am bagat antibiotic in ea in fiecare luna, daca nu si mai des. Dar de atunci, in trei ani jumate, o singura data a mai primit antibiotic si nici rosu in gat nu mi-a mai facut asa de des. Probabil cu cat cresc se calesc si incep sa isi intareasca sistemul imunitar. Dar tare bine ar fi daca si in Ro nu s-ar mai da asa usor antibiotic...
In rest eu sunt legata in continuare de fiica-mea. Inca nu i-am gasit loc la daycare asa ca toata ziua stam impreuna. Nici prieteni nu si-a facut pe aici, asa ca eu sunt tovarasul ei de joaca.Toata ziua ne zice ca mai vrea un
sa aiba si ea cu cine se juca si promite solemn ca va fi o surioara buna. Pana una alta in luna iulie vom merge la Montreal la fratele meu si macar pentru trei saptamani se va juca cu vara-sa.
adameasca spune:
quote:
Originally posted by diana12
Toata ziua ne zice ca mai vrea unsa aiba si ea cu cine se juca si promite solemn ca va fi o surioara buna.
Si de ce nu faceti un bebe?
![](icon_smile_big.gif)
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
quote:
Originally posted by diana12
Am vazut pozele si mi-au placut tare mult. Sper sa ajung si eu candva sa vizitez Grecia. Sau macar sa imi pot lua si eu a asemenea vacanta, sa lenevesc singura vreo trei zile, pe o plaja sau intr-o zona de munte.
Diana, Grecia merita vizitata, mie mi-a placut la nebunie si pozele Ilenei mi-au trezit amintiri aproape uitate
![](inlove.gif)
![](pupic.gif)
De Buzau mi-e un doooooor, de micii de la XXL facuti in curte la bunica, la Policiori (socrul meu ma intreba daca asta e nume japonez
![](cool.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bye !
Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alma/alma.jpg)
alma spune:
Hai sa mai scot si eu subiectul pe prima pagina .
Frumoasa vreme, cand ne mai intalnim si noi, buzoiencelor? Noi doua am mai iesit cand si cand cu rolele, dar mai mult in Piata Daciei, Crangul e cam departe pentru noi si ne apuca noaptea pe drum.
De Metro n-am auzit, nu stiu ce va fi la autogara. Cand intru in XXL las de fiecare data prea multi bani, asa ca incerc s-o fac mai rar. Nu e cine stie ce, dar e aproape de mine si gasesc aproape tot ce-mi trebuie.
Azi am planificat o iesire in Dragaica, Diana vrea sa se dea in cotomedii, parca vad ca o sa-mi injumatateasca banii din portofel .
Diana, pupici Ecaterinei de la Diana mai mica...
Va pup pe toate fetelor si sa ne auzim mai des pe-aici!
PS: Ileana, multa sanatate lui Luca si felicitari pentru plecarea la mare! Ma bucur ca a fost cu totul altceva si nu mai aveti contraindicatii.
http://community.webshots.com/user/freediaro