Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Mironna spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc Diana. Am vazut si eu pozele cu tine si parca te cunosc de undeva, dar nu stiu de unde.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adameasca spune:
'neatza dragelor!
Nora, sigur vorbim de aceeasi agentie? Alexandru lucreaza in ea de 2 ani si eu de vreo cateva luni, din aprilie mai exact. Habar n-am de brevete, de 2 ani functioneaza pe acelasi brevet, nu stiu ce a fost la inceput.
Habar n-avea de dr Chihaia cum e... Eu il cunosc pe fi-su, am lucrat o perioada buna de timp cu el la Radio Media. Dar va cred daca ziceti voi ca n-are o reputatie prea buna.
Cand iesim si noi la un suc, ca fetele? astept propuneri...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Nally spune:
Buna dimineata fetile!
quote:
Nally, nu e Dana pe care o cautam eu, dar stii ceva ? Pe Danuta din poza o stiu de cind eram foarte foarte mici... Ce intimplare...! Iar cu sotul ei sunt colega de servici. Ce mica-i lumea!
Nora super ca v-ati regasit aici pe forum! Intradevar e fff mica lumea in care traim!
![](pupic.gif)
quote:
Nu se specifica cine face echografia,dar numele medicului ginecolog este David Gigel
![](icon_smile_big.gif)
![](albina.gif)
Sebi al meu doarme si la ora asta de 11 fara un sfert!!! De aseara!~ S-a trezit sa pape lapte si pe urma iar somn de voie!
![](toba.gif)
Va pup dulce pe toate!!!
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nally
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Sebi la 1 An!
![](foto.gif)
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
![](icon_smile_wink.gif)
dana_ene spune:
Fetelor va scriu pe fuga.
Mi-am luat 3 zile libere de la birou fiindca Oana e mucoasa si n-o pot duce la cresa. Pe langa toate astea, culmea ! a racit si tatal meu, singurul care putea sa mai stea cu fata.
Asa ca am fost nevoita sa-mi iau eu concediu. Asta e !
Sper ca pana vineri sa-i treaca mucii fetei si raceala lui tata si s-o duc iarasi la cresa, iar eu sa revin la serviciu.
NORA ??????
Ne cunoastem de mici ?
Colega cu Cosmin ?
Mai, nu cumva eu te stiu sub un alt nume ? Esti sora Iuliei ?
Hai, te rog, lumineaza-ma !
Oana, mersi mult.
GIGEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai e fost coleg de liceu cu Cosmin si prieten foarte bun.
Pai cum sa ma duc eu la Gigel si sa stau...
Of !
Habar n-aveam ca are cabinet acolo.
Il stiu in Ramnic. Ce Dumnezeu ?
Trebuie neaparat sa vorbesc cu el.
Ha !
Culmea !
Ira, te pup !
Va pup pe toate. Sa stiti ca o sa-mi fie dor de voi pana joi.
Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
diana12 spune:
Ziua buna, fetele.
Dana, imi pare rau sa aud ca Oana a racit. Sanatate multa si sa se faca bine repede. La fel si taticul tau. Oricum, Oana fiind in primul an de colectivitate probabil tot va mai raci. Noi cand am dat-o pe Ecaterina la gradinita, avea doi ani jumate, jumatate de an credeam ca nu mai scapam de muci, tuse, gripe stomacale, infectii in gat. Ne faceam bine de una, dadeam de alta.
Ai grija si de tine sa nu iei vreun virusel, nu de alta dar copilasii astia aduc de la gradinita niste virusi...Ei se pun pe picioare in doua zile, iar noi bolim cate o saptamana. Acum vorbesc de cazul nostru, dar banuiesc ca li se intampla si altora.
Ileana, poate baiatul lui Chihaia nu o fi asa de acru ca maica-sa.
Mirona, pai ma uitam ca ai 32 de ani. Si eu tot pe acolo sunt. Eu pana nu fac 32 nu spun ca am atata, dar ma apropii cu pasi repezi de varsta asta. Deci poate ne-om fi intersectat prin liceu, ca in scoala generala banuiesc ca nu.
Noi weekendul asta am stat mai mult prin casa. A plouat aproape in continuu. Dar am facut teme cu fiica-mea. Si m-am enervat de nu am cuvinte. Asa ca sa ma descarc la voi.
Deci, fiica-mea e la kindergarten, un fel de an pregatitor in Romania. Toata saptamana trecuta o intreb ce a facut la scoala si imi zice ca s-a jucat, le-a mai citit doamna o poveste, au colorat, chestii d'astea. Toate bune si frumoase pana primesc o foaie de la scoala in care scria ca daca eu ii citesc in fiecare zi copilului meu cate zece minute in scurt timp copilul meu va invata sa citeasca.Imi venea sa ma duc sa ii zic ca eu ii citesc in fiecare seara de la vreo sapte luni, mai mult de 15 minute, si inca nu a ajuns la performanta preconizata de ei. In fine. Alta minunatie. Ca daca ii dau copilului meu sa copieze in fiecare zi cate un text scurt, la fel, vom obtine perormante in ale scrisului in timp recod.
In fine si cu asta. Mi-am zis, lasa ca le trece.
Dar vineri, cand vine de la scoala...surpriza. Vine cu o groaza de teme. Dar nu va inchipuiti ca teme de genul, hai la colorat.
Ei zic ca au invatat litera "T". Ei bine, le-a dat sa scrie un rand cu "T" mare si unul cu "t" mic. Toate bune pana aici. Alte teme: sa o deseneze pe educatoare, sa ii scrie numele si sa scrie o scurta poveste despre ea, sa invete cat e ora si sa scrie cand se trezeste, cand mananca de pranz, cand merge la scoala si cand se duce la culcare, sa deseneze cat mai multe chestii care incep cu litera "t" si sa scrie sub ele cum se numeste ce a desenat(sa scrie cu litere mici de tipar), sa invete doua cantecele si sa ii citim patru povesti.
Barbate-miu, bineinteles ca s-a carat de acasa, mi-a zis ca astea nu sunt teme pentru copii ci pentru parinti si ca el nu face asemenea aberatii cu fiica-sa, ca in loc sa se joace toata ziua la scoala sa ii mai invete cate ceva. In fine, eu ma apuc sa fac cu fiica-mea, dar dupa zece minute de scris deja plangea ca nu mai poate si a obosit. Asa am chinuit-o sambata, dupa care m-am enervat si am zis da-le incolo de teme, scrie jumate de pagina cu "t" mic, jumate cu "t" mare, deseneaza cateva chestii care incep cu litera "t" si gata. In rest o sa scrie ea povesti cand o sa stie sa scrie. Dupa amiaza ma duc sa vorbesc cu educatoarea, nu e posibil asa ceva.
Gata, m-am descarcat, mai revin.
Va pupic pe toate.
Mica-mica spune:
Sunt de putin timp pe forumul asta si m-am bucurat sa gasesc un subiect deschis de buzoience .
Sunt plecata din 1997 din Buzau , si indragostita si casatorita am ramas in Bucuresti dar Buzau a ramas orasul meu de suflet, si cand vin aici, pot sa spun ca-mi incarc bateriile.
Cand stateam acasa ( in vacante sau sesiuni ) , mi se parea "orasul in care nu se intampla nimic" , dar acum mi-e dor de el si ma bucur de fiecare data cand ajungem la parinti si ne vizitam si prietenii .
Mihaela
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
nora2005 spune:
Salutare tuturor!
Azi e frumos afara, toamna blinda...
Va doresc sa aveti parte de o zi foarte buna !
Nally, cind mai vorbim?
Nora
adameasca spune:
'neatza dragelor!
Dana, ieri te dadusem la disparuti... N-am stiu ca aveti mucosi in famelie. Sa scapati de ei pana sambata la party. :)) Nu primim mucosi.
Diana, m-ai dat pe spate cu temele de la gradi... Astia nu-s zdraveni la cap. Pai in clasa intai, ce pana mea fac, invata sa scrie romane? Fac calcule aritmetice complicate? :)) Lasati fata in pace, ca daca o obligati sa faca ce nu-i place, nu o sa mai arate pic de interes pentru astfel de activitati cand le-o veni vremea... Zic si eu, nu dau cu parul.
Mihaela, bine ai venit printre buzoience!
Nora, ai dreptate, azi e o zi frumoasa de toamna. Sa ne bucuram de ea! ca cica in weekend sunt anuntate iarasi ploi...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Mironna spune:
Buna dimineata fetelor!
Bun venit Mihaela!
Diana, eu am terminat la Hasdeu in 1991.
Va pup.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos
diana12 spune:
Mihaela, bine ai venit.Tare frumos te-ai prezentat.
Mirona, si eu am terminat Hasdeul, in 1992. Deci probabil ne-am intersectat prin curte, pe culoare, cine stie.
Ileana, pai cred ca vor sa scoata din bietii copii mari intelectuali. Eu am hotarat, de comun acord cu sotul, sa nu mai stresez bietul copil, nu de alta dar nu vreau sa am surpriza, asa cum ai zis si tu, sa nu mai fie interesata de nimic cand va trebui.
Si la noi azi e o vreme tare frumoasa de toamna.
Va pupic pe toate.