TRAIESTE CLIPA!!!!!
Dragele mele si dragii mei,
cu riscul de a va intrista, simt nevoia sa spun ceva ce adesea uitam. Incercati si nu va mai consumati energia cu lucruri ce nu reprezinta pentru voi o prioritate. Fiti aproape de cei dragi, atat cat puteti de mult, impacati-va cu cine va e drag daca v-ati certat si nu va spuneti vorbe grele care nu se pot lua inapoi. Nu stim niciodata care este ultimul moment din viata noastra sau a celor de langa noi.
Sunt profund miscata de tragedia prin care trece o colega a mea foarte apropiata, al carei sot, de numai 36 de ani a decedat duminica, lasand-o singura cu cei doi copii de 7 si 3 ani.
Un cuplu desavarsit, iubiti din primii ani de facultate, in 15 ani de casnicie nu se certasera niciodata. Sanatosi, frumosi si mereu indragostiti, pentru noi, colegii ei, erau un exemplu adevarat.
Si, uite asa, dintr-o data, am primit un telefon pe care nu as fi vrut sa il primesc niciodata. Iubitul ei sot a facut infarct duminica dimineata si a murit pe loc. Un om pe care o raceala il tinea doar cinci ore ... .
Singurul lucru care ii putea desparti, a facut-o.
Nu stiu ce simte ea, cred ca acum este inca amortita, in soc, dar pe mine totul m-a infiorat. M-a facut sa ma gandesc la ce ii spun iubitului meu sot in fiecare seara inainte sa adormim si in fiecare zi. De unde stiu eu care vor fi ultimele mele cuvinte catre el?
Cred deci ca trebuie sa ne purtam in fiecare clipa a vietii noastre ca si cum ar fi ultima.
Atat ... Imi cer scuze daca am intristat sau deranjat prin mesajul meu, dar cred ca unele lucruri merita amintite.
Catalina, o viitoare mamica
Raspunsuri
Cristina spune:
- Catalina, ai mare dreptate! Cred ca aceste lucruri trebuiesc extinse la toti cei dragi si apropiati ( si nu numai).
andreea30xi spune:
AM RAMAS FARA CUVINTE!! CE AR FI DE SPUS IN ASTFEL DE CAZURI?? MAI NIMIC PT CA...CUVINTELE SINT DE PRISOS. NU NE RAMINE DECIT SA NE PLECAM IN FATA LUI DUMNEZEU SI A SORTII.
Pisicuta spune:
Este sfashietor shi strigator la cer de nedrept ca se intampla astfel de tragedii celor dragi din jurul nostru! Sincer, nu shtiu ce ash putea sa mai spun! Nu pot decat sa iau aminte la indemnul "TRAIESHTE CLIPA" shi sa-l urmez!
*Sanatate maxima tuturor shi pupici dulcici *
Elena spune:
Catalina, asa e, de multe ori uitam sa traim clipa si din pacate ne re-amintim (dar pentru cat timp ???) numai cand auzim sau vedem tragedii ca cea de care ne-ai scris tu...
Elena&Laura
Raluca spune:
Din pacate viata e departe de a fi perfecta iar astfel de "surprize" te fac sa cazi in deznadejde.
Ai dreptate clipa e tot ce avem si trebuie pretuita la adevarata valoare.
Sunt o fire realista, unii zic totusi ca am influente pesimiste si stiti de ce Ptr. ca intotdeauna zic ...eu trebuie sa mor prima! Durerea unei despartiri m-ar innebuni!
Raluca si Ilinca
Catalina spune:
Va multumesc pentru intelegere fetelor, intr-adevar, nu e prea mult de zis.
Acest eveniment ne-a schimbat viata tuturor celor care ii cunosc pe prietenii mei si sper sa am in mine vie aceasta dorinta de a arata celor din jur cat ii iubesc, toata viata mea de acum incolo.
Si eu am zis la fel ... eu sa mor prima ... dar din pacate asta este un lux pe care noi nu il putem aranja pentru noi.
Asa ca mai bine zicem din tot sufletul sa ne intareasca Dumnezeu pentru tot ceea ce are planuit pentru noi. Si cred ca El ne asculta, pentru ca cum altfel ar putea cineva rezista unei astfel de rupturi?
Ieri seara, calcam o camasa a sotului meu, asteptandu-l sa vina de la serviciu. De obicei pentru mine treburile casnice sunt corvoade in timpul saptamanii pentru ca nu apuc sa le fac decat foarte tarziu si sunt obosita si fara chef. Aseara insa mi se parea cel mai frumos lucru din lume, ca exista cineva pe care il astept sa vina in fiecare seara si pentru care pot sa fac una, alta.
Sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si sa fim fericiti cu ce avem pentru ca intr-un simplu moment putem ramane in bataia vantului, singuri.
Iertati-mi tristetea, voi incerca sa imi mai revin ...
Catalina, o viitoare mamica
Amalia spune:
Catalina ai mare dreptate!. Eu am inceput sa merg pe principiul "traieste clipa" inca de acum 5 ani (pe atunci aveam 19 ani) cand a murit mama mea. Cu toate ca nimeni nu credea ca va muri, anul cat a fost bolnava mi-a dat timp sa-i spun tot ceea ce avem in suflet bun pentru ea, si ma felicit pentru asta. Dar uite ca viata nu-ti acorda intotdeauna atat timp si te trezesti ca pierzi oameni dragi fara macar a apuca sa le mai spui o vorba buna.
...pacat...dumnezeu sa-l odihneasca pe prietenul tau si sa-i tina in putere pe cei dragi lui!
Sanatate maxima!
Vanina spune:
Ingrozitor de trist!!!!
Intr-adevar un astfel de eveniment te face sa-ti schimbi atitudinea fata de viata,fata de cei dragi.....sa pretuiesti mai mult fiecare clipa!