copil la intretinere
Ma intereseaza de la cite luni (ani) un copil este trecut la intretinere. Multumesc.
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
Raspunsuri
Leditia spune:
Sunt si eu curioasa,caci la noi in bloc trebuie trecut de cand il aduci acasa.Iar la o cunostinta care sta in Titan ii cerea o taxa pt copil,desi copilul nu statea acolo deloc,era dus in provincie la parintii ei.Si totusi ei i se cerea o taxa la intretinere.
Si vin si eu si intreb,este legal asa ceva?
PS:Scuze carmen,dar ca tot ai postat tu mi-am adus aminte de problema asta si-s tare curioasa daca-s legale acele masuri.
Multumesc mult.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
SIMONABB spune:
si mie mi l-a bagat la intretinere din luna in care l-am adus acasa.
De fapt l-am adus pe 15 dar ei mi-au considerat luna intreaga.
http://community.webshots.com/user/simonabb
mitub spune:
Copilul este trecut la intretinere din ziua cand a fost adus acasa.
daca lipseste temporar din casa, de obicei nu mai intra la cheltuielile comune de tip gaz, apa calda si rece etc dar intra in continuare la salariul administratorului si al presedintelui plus parca inca cateva chestii.
Numai bine,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)
Marina spune:
copilul intra la intretinere in luna in care e adus acasa daca au ramas mai mult de 14 zile din acea luna. Daca e plecat din localitate si nu locuieste acolo mi se pare ilegal sa-l pui la intretinere.
carmenp spune:
Multumesc, eram nelamurita pentru ca pe Ionut mi l-a trecut la intretinere din momentul in care a implinit un an, iar aseara mi-au spus cei de la Asociatie ca un copil este trecut de cind este adus acasa, asa cum ati spus si voi.
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
V. Erica spune:
scuze ca ma `bag` peste sb,
daca lipseste temporar din casa, de obicei nu mai intra la cheltuielile comune de tip gaz, apa calda si rece etc dar intra in continuare la salariul administratorului si al presedintelui plus parca inca cateva chestii.
dar am si eu o nedumerire, presedintele are si el salariu?
Dana, Eric si Ruxi
DidiAlex spune:
Daca nu locieste cel putin 15 zile este ilegal sa il treaca la intretinere..
si presedintele primeste o indemnizatie pt ca are o functie aleasa..care e diferita de notiunea salariu. Adica pt. banii luati nu se plateste la stat decat impozit si sanatate 7 + 6,5%.
Salariul sau indemnizatia este o cheltuiala la nivelul asociatiei si se impart la toti locatarii cum este si iluminatul scarii.deci nu are voie sa iti treaca copilul la chetuieli..asa zisa taxa..
mie spre ex mi l-a pus pe luna septembrie..si am adus iesire din spital care era pe 16 si atunci in luna urmatoare a pus cu o persoana in minus.
Sanatate
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
scuze ca ma `bag` peste sb,
dar am si eu o nedumerire, presedintele are si el salariu?
Dana, Eric si Ruxi
Poate sa aiba, poate sa nu aiba indemnizatie, totul depinde de actul constitutiv al asociatiei de proprietari.