Fecioare nu sunt pe aici???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

He he val77,azi m-am mai calmat....da ieri am facut curatenie luna...cu ridicat de anapele...sters prafu' de dupa dulapuri,iar ma apucase!!!Azi nu prea am facut multe...doar am facut curat in masina lu' sor'mea
Voi cu ce va mai laudati in afara de curatenie???
pupici dulcici

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by devylla

MAI NU STIU CE SA CRED O FI ZODIA DE VINA SAU OBSESII DE ALE MELE!!!AVETI OBSESIE CU CURATENIA???CA EU AM INNEBUNIT=O PE SORMEA CU UNELE CHESTII!!!DE EX SA NU FIE USILE DE LA DULAP DESCHISE<SA FIE TOATE SERTARELE INCHISE PANA LA CAPAT LA BUFET<SA NU FIE NIMIK PE MASA< SA FIE PERDEAUA TRASA SI MULTE ALTELE DE GENUL ASTA!!!
SAU DE CARACTERUL NOSTRU!!!

JOHANN WOLFGANG GOETHE<FECIOARA>

Sabina

Si eu is la fel

BIANCA

Mergi la inceput

auziti dar ce vroiam sa zic.....ce uituca sunt!Cum e o fecioara indragostita?

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

nu stiu daca asa sunt toate fecioarele, dar eu nici cand iubesc nu imi pierd capul .....sunt o tipa foarte realista si cu picioarele pe pamant, cel putin asta este parerea mea

Mergi la inceput

Mai fecioarelor da' voi nu mai prestati nimik?
HAideti la atac

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Vaaaai fetelor, ce rusine! Nimic postat de aproape o luna...
Ia treceti la o barfa mica, cum ne pricepem noi asa de bine.

Io de fapt voiam sa va intreb altceva, legat de "fecioare" ca semn zodiacal. Voi ati simtit ceva imbunatatiri pe plan financiar/bani proveniti din munca in ultimele 6 luni? Teoretic, asa ar trebui sa fie, da' vreau sa vad daca se verifica teoria asta.

Astept raspunsuri, da' nu luna viitoare

"Dumnezeu nu joaca zaruri."

Mergi la inceput

nu am castigat mai mult ca de obicei, dar cred ca am fost mai economa si am constatat ca mai am bani in ziua de salariu

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Of, ca am crezut ca numa' io dintre fecioare am ramas ratacita pe DC. val.
Nici ganduri de genu' "cum sa fac io sa am mai multi bani, ce sa mai muncesc ce sa mai inventez" n-ai avut?

PS - parca am citit ca ai avut ceva probleme - cum e cu bebe? ati ajuns la un consens, concluzie, hotarare, ceva?

PPS - intrebarea despre finante ramane valabila pentru restul fetelor (cred ca titlul topicului ar trebui schimbat in "Fecioare timide" sau asa ceva)

"Dumnezeu nu joaca zaruri."

Mergi la inceput

am avut ganduri, dar nu am mai gasit nimic
bebe, sper sa fie bine sanatos , ma duc curand la doctor
cu al meu prieten nu am gasit inca momentul sa deschid din nou subiectul , dar copilul il fac idiferent de decizia lui

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bravo Vall, sarcina usoara si bb sanatos! Sa stii ca te vei descurca si singura, desi car ar fi mai bine in 2. Eu sunt de cca 3 ani singura si ma descurc.,......

Bruxinha......DA, eu am simtit imbunatatiri financiare in ultimele 6 luni. A facut proprietareasa reglarea de conturi si ne-a dat ceva bani inapoi!!!!!
Da vine acu concediu si o sa se duca dublu fata de cit am recuperat

BIANCA

Mergi la inceput