Fecioare nu sunt pe aici???
Raspunsuri - Pagina 13
LauraFlo spune:
La noi in familie sunt foarte multe fecioare, dar ca sa reduc din lista : eu 15.09.75 sotu' 14.09.77,(sora, cumnat, socru), iar bebelusa e pestisor 15.03.2004
Hobby-uri: gatitul, decoratiunile ( nici la mine nu rezista mai mult de 4-5 luni ) si iubita copila.
Defecte: ( da' oare am defecte ?) Glumesc, evident. Sunt putin cam salbatica, putin snoaba, ma critic mai mult pe mine decat pe ceilalti, dar cand mi se pune pata pe cineva nu scapa "neperiat " in gand ce-i drept. Imi place ca fiecare lucru sa ramana la locul pe care eu i l-am stabilit, de obicei analizez si chiar fac scenarii( ce ar fi daca s-ar intampla, cum ar trebui sa reactionez...) dar in acelasi timp sunt putin si superficiala, de fapt ca sa nu sufar prea mult unele lucruri mi-am propus sa nu ma atinga ( cateodata chiar imi iese, ce-i drept nu intotdeauna)
Va pupacesc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
helbi spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Aseara aveam o discutie cu sotul meu si am citit ca cei din zodia rac nu se inteleg de loc cu capricornii iar fecioarele nu se inteleg cu sagetatorii. Asa ca i-am spus ca ar fi bine ca bebe sa vina la termen si sa fie capricorn, decat sa se nasca mai repede si sa iasa sagetator, ca mai bine nu se intelege cu tatsu decat cu mine....
Ioana6+
Eu sunt in zodia fecioarei, iar Bianca mea e capricorn si ne intelegem minunat! mama mea e sagetator si ne intelegm f. bine, dar.....sa nu stam mai mult de 2 zile in aceeasi casa

BIANCA_ELENA
helbi spune:
quote:
Originally posted by pyssy
[quote]Originally posted by devylla
despre fecioare se stie ca sunt foarte analitice si rationale.Eu daca nu analizez pe toate partile o problema nu e bine.Cu toate ca hotararea este luata dinainte.
Ce chestie... parca ma descrii pe mine ...
Si eu care credeam ca sunt eu defecta ..
sau pe mine......
BIANCA_ELENA
devylla spune:
pissy
chiar asa ca veni vorba cu ce zodii va intelegeti mai bine?
Eu cu racii ma impac bine(mama si sormea)cu toate ca nu suntem mereu pe aceeasi unda de lungime.Cu balantele,cu fecioarele femei,iar cu fecioarele barbati deloc!
poze noi
iubirea mea 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
helbi spune:
quote:
Originally posted by devyllapissy
chiar asa ca veni vorba cu ce zodii va intelegeti mai bine?
Eu cu racii ma impac bine(mama si sormea)cu toate ca nu suntem mereu pe aceeasi unda de lungime.Cu balantele,cu fecioarele femei,iar cu fecioarele barbati deloc!
Sabina
Cu capricornii (femei si barbati), cu racul (femei, ca barbati in rac nu prea stiu), gemeni (femei)., fecioare (femei) taur (barbati si femei), berbec (femei si barbati)........cu balantele barbati DELOC!!!!! Nici cu sagetatorul nu merge......
BIANCA_ELENA
helbi spune:
quote:
Originally posted by devylla
Am un horoscop erotic al fecioarelor cine este interesat sa-mi zica ca imi fac timp si-l scriu.
Sabina
Pe mine m-ar interesa
BIANCA_ELENA
CataD spune:
Salutari fecioarelor.
Eu nu prea cred in chestia cu potrivitul intre zodii, eu ma impac excelent cu sotul meu care e balanta, si s-ar zice ca nu ar trebui sa ne impacam :)Poate ca ne potrivim la zodia chinezeasca![]()
devylla--scrie horoscopul ala, normal ca ne intereseaza ![]()
Catalina
si
Laura (12 ian 2004)
ilinkutza spune:
devylla,scrie hosroscopul ala erotic,nu ne mai tine in suspans![]()
Eu ma impac super bine cu capricornii,gemenii,sagetatori(barbatii)...
helbi spune:
quote:
Originally posted by CataD
Salutari fecioarelor.
Eu nu prea cred in chestia cu potrivitul intre zodii, eu ma impac excelent cu sotul meu care e balanta, si s-ar zice ca nu ar trebui sa ne impacam :)Poate ca ne potrivim la zodia chinezeasca
devylla--scrie horoscopul ala, normal ca ne intereseaza
Catalinasi
Laura (12 ian 2004)
Cata draga, si al meu a fost tot balanta si ne-am inteles bine ani de zile (am facut multeimpreuna, avem un copil minunat, am trecut prin multe impreuna) ... pina cind nu a mai vrut sa mai stea cu noi!
BIANCA_ELENA
devylla spune:
Asadar revin cu horoscopul erotic![]()
Fecioara
Caracterizare generala
Nativii din Ferioara sunt sarguinciosi si atenti.Le place ordinea,sunt bine intentionati si constanti.Inclinatia Fecioarei pt ordine se manifesta si in sfera spirituala.Aceasta insusire ,insotita de o buna memorie si de capacitatea de a gandi logic(calitati propii numai acestui semn),da excelente rezultate,ceea ce explica faptul ca laureatii Premiului Nobel pentru realizari stintifice sunt,in majoritatea cazurilor,nascuti in zodia Fecioarei.Nativii din acest semn sunt buni executanti,siguri pe ei si dispun de o excelenta gandire concreta.Lor le este strain tot ceea ce este fantomic si haotic.Socheaza uneori prin meschinaria si zgarce4nia lor exagerata.Apreciaza linistea,ceea ce explica si inclinatia lor de a se inchide intre zidurile casei.Sunt caracterizati de un mod organizat de viata,lucru ce,pesemne,ii face straini de carierele profesionale stralucite si de marile succese.Le plac micile petreceri,pe care le organizeaza cu mult gust si la care fumatorii inraiti si persoanele cu o tinuta neglijenta nu vor mai fi invitate si a doua oara.In orice actiune pe care o intreprind,nativii acestui semn isi iau toate masurile de precautie pentru a se feri de esec.Barbatii sunt foarte exigenti in casatorie,cu greu lise poate face pe plac.Fiind ferm convinsi infailibilitatea conceptiilor si actiunilor lor,se considera mai ecomoni si mai organizati decat sotiile lor.
Femeile-Fecioare sunt exagerat de harnice,consacrandu-si viata gospodariei si familiei.
Caracterizare Psihosexuala Femeia
Majoritatea femeilor-Fecioara sunt mai intelepte decat toate celelalte femei din Zodiac.Din nefericire,nu sunt capabile sa-si gaseasca un partener pe masura exigentelor.Sunt inclinate de a judeca lumea meschin,ceea ce le face sa rateze prieteni valorosi de ambele sexe.Pentru a le intelege nu trebuie tratate drept egoste si reci,ci ca niste persoane care se controleaza prea mult.Sentimentele lor sunt aceeleasi cu ale celorlalte femei,fiind insa supuse unui control prea sever.Nu-si dezvaluie dorintele ascunse.Sunt foarte serioase si au simtul demnitatii.Modestia constituie o stare fireasca:nu le veti auzi niciodata laudandu-se cu realizarile lor.Au maniere deosebite,se comporta intotdeauana ca niste doamne.Sunt convinse ca a fi o doamna inseamna sa nu recurgi niciodata la jigniri deschise.Celui care le provoaca lise recomanda sa paraseasca terenul,deoarece altfel risca un atac verbal capabil de a pune pe oricine la punct.Nativa din Ferioara crede prin perfectionarea prin munca,lucrand cu tenacitate pt a se perfectiona si a-si inbunatatii statutul social.O intereseaza literatura,muzica si arta,numerosi critici obiectivi si pertinenti fiind nascuti sub acest semn.Femeia-Fecioara este foarte agitata,partial pt ca se crede capabila de a rezolva orice fel de problema.Se bazeaza mai mult pe intelect decat pe intuitie.Poate fi sincera,rabdatoare,amabila,dar are si manifestari extreme,de pisica rea.Dispune de energie cat doua-trei femei la un loc si se ocupa de rezolvarea unei sarcinbi cu convigerea ca nimeni altul nu o poate face mai bine.Casa rep feuda ei.Este locul in care ea conduce si un barbat inteligent i-ar da mana libera.Locuinta ei arata ca si cum acolo nu ar locui niciodata nimeni.Tine ca totul sa se alfe la locul sau.Stie ce anume isi doreste un barbat cand acesta nu este constinent de acest lucru,il ajuta sa priceapa.Este o mare analista.Daca se casatoreste o face deobicei destul de tarziu.Este o gospodina exceptionala,o mama perfecta(desi poate putin prea severa).Actul sexual rep mai mult o obligatie decat o placere,lucru ce poate deranja,intrucat ramane atragatoare chiar si dupa ce trece de anii tineretii.Daca este nevoita sa lucreze pentru a-si castiga existenta,deprinderile ei utile sunt valorificate pe plan profesional.Sta bine cu matematica si poate si un foarte bun contabil sau o excelenta secretara particulara inseosebi intr-un domeniu unde se cere autoperfectionare.Va pretinde un salariu care sa-i asigure independenta.Cand acest lucru nu este posibil,se va invoi si cu unul mai mic,cu conditia sa fie tratata corect,cu amabilitate si respect.Fiind destul de obiectiva si nesupusa emotiilor,aprecieriile ei nu pot suferii imprecizia decat atunci cand se refera la iubitul ei,caruia nu-i poate vedea lipsurile si slabiciunile.
Viata Sexuala
Nu nutreste iluzii in privinta sexului si ar dori ca nimeni sa nu-i proslaveasca importanta.Nu vede nimic ciudat in faptul ca la contopirea a doua corpuri se pot obtine efecte de lumina,pot izbugnii flacar,sau se pot starni furtuni.Nu-i plac barbatii care sosesc ca niste avioane supersonice,considerandu-se indreptatiti sa aterizele.Prefera barbatii inzestrati cu suficienta autodiscipina pentru a astepta ca lucrurile sa evolueze de la sine pentru a ajunge la momentul cand actul sexual devine inevitabil.Fireste,ea nu gandeste cu aceste cuvinte.Considera,pesemne,ca cel care este adeptul relatiilor pus fizice nu intelege si nu apreciaza adevarata importanta a actului sexual.Nu trateaza curtea ce i se face drept joc preliminar,care trebuie parcurs cat mai repede pentru a se trece la lucruri naturale,ci ca pe o tandra aventura spre culminarea simbolica.Cand i se ofera posibilitatea,umple dormitorul cu aroma unor flori proaspete,nu cu parfumuri grele,provocatoare.O data hotarata sa se daruiasca,nu veti fi dezamagit.Gratia ei feminina,caldura plina de trandete si modestia rep exact ceea ce le lipseste celor obositi de focurile de artificii.Totul va fi facut pentru deplina dumneavoastra satisfactie interioara.Conditiile actului pot fi discutate in prealabil,convenindu-se amanunte legale,de pilda,de locul unde va fi efectuat.Prefera propia ei casa,stiind ca aici poate influenta mai bine lucrurile.Isi ingradeste placerea,propunandu-si sa o aduca la numitor comun cu a dumneavoastra.Poate transforma un sarut intr-o tarie erotica egala aproape cu actul in sine.Dupa jocul preliminar,daca nu ati trecut la altceva revine imediat la pozitia initiala,dar nu va nelinistiti,caci daca aveti si altceva in vedere puteti sa o faceti.Explicatii doar ce anume doriti si fiti sigur ca ea va face tot ce este posibil pentru a va oferi placere.In definitiv,pentru ea actul sexual rep o manifestare de ospitalitate la fel ca si cafeaua de dimineata.
Zone erogene
Cand cautati o modalitate fizica pentru a va excita partenera nu neglijati abdomenul.La native zona subcostala a abdomenunui,in dreptul stomacului,este sensibila la atingerea cu limba sau cu degetele,la sarut sau chiar la contactul cu parul amantului.Aceleasi senzatii le puteti provoca mangaind zona pe orizonatala.Fiori de placere pot fi provocati si prin atingerea zonei cu un burete,sapun sau apa calda.Regiunea este sensibila si la jetul dusului,deci folositi-l obligatoriu inainte de a intra in dormitor.Este o idee excelenta,mai ales ca Fecioara tine foarte mult la curatentie.
ZODIAC EROTIC(Editura Logos Bucuresti)
Va las pe voi primele sa discutati pe tema lui,acum ma dor mainile si revin mai tarziu cu comentartii![]()
poze noi
iubirea mea 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

6+