URTICARIE

URTICARIE | Autor: vanessa ionescu

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze daca postez subiectul gresit dar nu stiu unde sa-l postez sa fie mai bine.
Cred ca s-a mai dezbatut dar cum cautarea este dezactivata nu ma descurc.
Sotului meu i-au aparut joi noapte spre vineri pete rosii pe corp care-l mancau foarte rau. A tacut gandindu-se ca e ceva de la detergent. Vineri cand a venit de la servici si a dat de caldura i-au aparut iar si mai multe si au inceput sa-l manance rau. Mi-a zis ca a mai avut probleme si in timpul zilei la servici.
S-a dus la farmacie si a luat Claritin (sau asa ceva, mi-e lene sa caut cutia).
Toate bune si frumoase i-au trecut si a dormit linistit.
Sambata a continuat sa bea cola, cafea, sa manance napolitane joe si culmea sa mai manance siniste smochine confiate. E mai rau decat aia mici cand il apuca. nu poate renunta la cola si la dulce sub nici o forma.
Bineinteles ca duminica era iar plin. Si ieri (luni) la fel. Azi nu a mai baut nici cafea nici cola, nici suc de portocale si nici napolitane nu a mancat. Dar tot il supara. Nu asa cum a fost sambata dar tot nu-i e bine (si azi e marti).
I-a spus cineva la servici ca s-ar putea sa fie si pe fond nervos. Are un servici foarte stresant cu un post de conducere cu multa multa raspundere si cu multi ametiti in jur.

poate cineva sa-mi explice si mie ce se intampla sau daca exista o explicatie. Maine vreau sa-l sun si pe dr copiilor ca tot trebuie sa vina pe la noi sa-i vada si poate ne ajuta ca la policlinica nu vrea sa se duca (v-am zis ca e mai rau decat un copil).
Multumesc anticipat.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE