Rochia de mireasa (5)
Raspunsuri - Pagina 4
dana n. spune:
Este putin cam grea,dar asta este...Oricum la restaurant trena se prinde in spate si se aseaza chiar frumos.
floricika spune:
da, si eu cand am probat mi s-au parut cam grele, dar era una cu o trena imensa. Eventual una cu o trena mai mica. Dar arata superb cu trena, elegant, de printesa.
Giova spune:
mama mia Dana ce rochita frumoasa!!!!!!!!!!!!
Regina, ce mai?
Ai inchiriat-o? Cat ai platit pe inchiriere?
ioana07 spune:
Dana, nu vreau sa te superi pe mine dar vreau sa-ti spun ca o prietena de-a mea care a avut nunta anul trecut si-a luat de la Salonul Gabriela o rochie identica tot din colectia EddyK (s-ar putea sa fie chiar cea care iti place si tie) Si toata nunta s-a LUPTAT cu trena aia; a fost un adevarat calvar. Avea la spate un nasturel sau ceva de care se prindea trena dar de la atata zbenguiala s-a rupt...
Iar in biserica...a fost frumos cand a intrat mireasa...cu trena aia lunga...dar cand s-au invartit de 3 ori in jurul mesei...cu nasii, cu preotul, a trebuit sa se mai invarta inca vreo 2 persoane ca sa-i tina trena...
Inca o data iti spun sa nu te superi dar gandeste-te bine inainte. Intr-adevar rochia e superba dar nu e comoda.
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
dana n. spune:
quote:
Originally posted by dana n.
ea costa 1110€ de cumparat iar eu o inchiriez cu 200€ plus 1500000lei garantie in cazul in care o ard sau patezi.
dana n. spune:
Nu am de ce sa ma supar.Din contra orice sfat este bine venit.Oricum am sa fiu pregatita ptr orice surpriza.
Giova spune:
sincer nu as da 200 euro doar pt. a o inchiria. Prefer sa platesc mai mult si s-o tin pe urma in dulap, dar stiu ca e a mea.
dar oricum fiecare are pareri diferite.
ai grija, chiar sa nu ai surprize cu trena la nunta. Inarmeaza-te cu ace, ate, ca nu se stie niciodata.
te pupic.
Catalin spune:
quote:
Originally posted by Giova
Dupa cate vad eu, Catalin s-a suparat pe noi si ne-a luat steluta. De ce Catalin?
quote:
Originally posted by krelia
Catalin, daca am gresit cu ceva, , eram si noi bucuroase ca avem o stelutza, dar, nu-i asa ca ne-o dai inapoi, pliiiiizzzz ...
Daca puteam, va puneam stele si-n frunte, dar nu sunt eu vinovat pentru numarul lor...
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Giova spune:
stai linistit CATALIN ca am inteles.
doar dupa 100 mesaje ti se da prima steluta. am citit undeva in forum.
pa,pa
floricika spune:
Si eu m-a gandit pana la urma sa imi iau o rochie cu trena, si deja faza cu trena am rezolvat-o, zic eu. Am 2 nepotele plus un baietel de 4-5 anisori care imi vor tine trena de cand plec de acasa si la biserica. Apoi, la restaurant, o prind in nasturei si bineinteles ca imi ace de rezerva la mine. Si oricum, sper sa gasesc o rochie cu o trena mai rezonabila, nu foarte mare.