Dragi forumisti, va aduc la cunostinta faptul ca sotia mea nu a mai primit indemnizatia de crestere copil din 15 decembrie 2004, adica de aproape 2 luni, angajatorul refuzind plata acesteia pe motiv ca nu i s-au mai virat banii de la buget din octombrie 2004.Conform legii el e obligat sa plateasca aceasta indemnizatie, recuperindu-si pe urma banii. Unde m-as putea adresa pentru rezolvarea acestui caz nefericit.
Daca sotia mea n-a mai primit bani de 2 luni, despre ce fel de "ingrijire copil" tot vorbim?
Imi pare rau sa aud asa ceva! Te sfatuiesc sa te duci la Camera de munca si sa depui plangere impotriva patronului sotiei, probabil cei de la ispectia muncii de acolo vor veni la firma respectiva si vor verifica situatia. Mai mult de atat nu stiu ce se poate face, dar poate mai stie altcineva. Mult noroc si sanatate.
Laura22&Justin(10luni)
Eu sunt in situatie similara. Pe 28 decembrie am luat banii pentru lunile august, sept, oct. Acum astept sa primesc macar pt noiembrie. Astia de la Casa de Pensii sunt niste ****. Eu sunt in relatii foarte bune cu patroana la care am lucrat, m-a ajutat de atatea ori incat mi-e jena sa-i cer banii inainte. Oare Casa de Pensii nu are obligatia sa vireze banii la timp? Daca firma respectiva nu mai are venituri, de unde sa-mi dea mie banii inainte? Nu cred ca e corect sa-i dea din banii ei.
Numai bine tuturor! Si la mai multi bani.