Help!!!

Help!!! | Autor: Fatherofher

Link direct la acest mesaj

Sunt un proaspat tatic ingrijorat si v-as ruga sa va spuneti parerea despre situatia pe care o sa o prezint. Sotia mea a nascut prin cezariana in urma cu 2 saptamani, inainte de termen (34 de saptamani) datorita unor probleme legate de imbatrinirea placentei. Avem o fetita superba, la nastere a avut doar 1.800kg dar acum a inceput sa ia considerabil in greutate, mananca, doarme, plange, ca orice copil de varsta ei. Problema este ca a treia zi dupa nastere doctorita pediatru din spital mi-a spus, in biroul dansei, ca s-ar putea sa fie niste probleme cu fetita mea, in sensul ca dat fiind aspectul fetitei ar avea niste suspiciuni legate de dezvoltarea mentala a micutei (scoate limbuta, manutele sunt patratoase, cavitatea bucala este mai adancita, urechile ar fi plasate mai jos decat in mod normal), ca ar fi "ceva intre sindromul Down si sindromul Turner", sugerandu-mi sa fac un test denumit cariotip pentru a sti ceva sigur in aceasta privinta. Cand mi-a spus toate aceste lucruri am simtit ca lesin, m-a linistit spunandu-mi ca ceea ce mi-a spus nu este un diagnostic ci niste suspiciuni si ca se poate foarte bine sa nu fie nici o problema. Numai ca de atunci nu mai pot dormi noaptea, nu ma pot concentra, nu mai sunt om normal, mai ales ca nu pot vorbi cu nimeni acest lucru, cu sotia in nici un caz. Am studiat-o si rasstudiat-o pe fetita mea si nu mi se pare absolut nimic anormal in aspectul ei, nici la maini, nici la urechi, se comporta perfect normal, eu si sotia mea suntem tineri, avem sub 30 de ani, in familiile noastre nu au existat niciodata astfel de cazuri si rh-urile noastre sunt ambele pozitive. Nu stiu, va implor sa-mi spuneti ceva sa ma linistesc, cunoasteti astfel de cazuri, e anormal ca un nou nascut sa scoata limbuta? Multumesc anticipat si scuzati stilul poate dezordonat in care am prezentat situatia mea dar credeti-ma ca sunt de-a dreptul disperat!