Valentine's Day
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
kim spune:
...faine, mai ales a doua cu pretty boy, sa am 14 ani cred ca m-as topi sa-mi trimita iubitu' asa ceva...
KIM
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
light spune:
Si io m-am saturat de aberatia asta de zi. Da nene, daca ne trezeam noi romanii inainte si ne apucam de sarbatorit Dragobetele, era altceva, da sarbatori din astea de imprumut nu o sa sarbatoresc decat cand m-oi multa de tot in alte tari de soare pline.http://www.fuckvday.com/mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
arinna spune:
Am petrecut-o pe internet am vorbit 7 ore pe messenger cu prietenul meu care e departe, un motiv in plus sa impartasim inca o data sentimente absolut speciale odata cu atatia oameni de pretutindeni...
Eu nu cred ca ne-a impus nimeni americanisme, a prins si in alte continente si nu vad ce e rau in asta, ca ei gasesc modalitati de a se bucura si a fi copii, ceea ce pe aici s-a cam uitat, indiferent de varsta biologica , ca gandire sunt pensionari 90 la suta...
In plus spuneau asta seara la TV ca e de pe vremea Romanilor, asa ca nu e importata de pe alte continente...
Si ceea ce e mai important, e culoare, caldura, veselie, distractie, motiv de amintiri frumoase...ce e rau in asta? E motiv de repulsie si dispret???
KIM esti o dulce -stii tu de ce- iar scenele cu iepurasii sunt foarte... amuzante...
Da, am serbat cum am putut Valentine's Day pentru ca am intrat in ziua de azi deja, si sunt mandra de asta...
Sper ca n-am ofensat pe nimeni...
arinna spune:
LUCIA MIRELA
...cum poti sa dai asa ceva pe forumul asta despre copii ???Acum am vazut...
E inadmisibil !
Regret ca am raspuns la subiectul asta , dispar cat mai repede si la revedere.
Anculina spune:
Hello !
Nu e nici un moderator pe-aici ?
Ce parere aveti de mesajul Luciei ?
Mie-mi place sa sarbatoresc Valentine's Day. O floricica, o iesire la restaurant, un pupic, e frumos...Si imi place si legenda.
Suntem impreuna de 6 ani, casatoriti de 3 si acesta a fost primul an cand avem bb. Si i-am luat cu tot dragul o inimioara cantareata si lui bb. Sac !!!