Cine vrea invitatii Gmail ?
Raspunsuri - Pagina 7
Siminaf spune:
Ai dreptate, Florin. Dar ce este mai important eu tot pe CD-uri, DVD-uri sau pe HDD le tin. Iar pe conturile de mail le tin pe cele ... sa le zic "mai putin importante". Sper sa nu se supere prieteni, daca eventual citesc aici. Adica nu-mi incarc CD-urile cu tot felul de poze, pozulici si mesaje haioase de la prieteni mai apropiati sau mai indepartati. Le pastrez pe e-mail, si le pot viziona acolo de cite ori vreau si la orice ora vreau.
Cit despre mesajele de atentionare, e f. normal sa se "acopere" si ei in caz de ceva. La fel scrie si in parcarile (extrem de mari) ale spitalelor aici: "Nu raspundem pt. lucrurile lasate in masina", ceea ce nu inseamna ca se si intimpla sa se fure de prin masini! Ei vor doar sa fie "acoperiti" in caz de ceva, sa nu le scoti okishorii ca nu te-au atentionat.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
EmmaT spune:
eu recunosc ca nu am citit regulile... voi apela la rezerva de cd-uri...sau voi gasi eu solutie...nu vreau sa las tot in calculator chiar daca este al meu ,se mai "uita" si cei din casa...si....
Emma
Catalin spune:
Mey, zici ca Gimeilul asta e pus la dospit, asa creste... acum are deja 1898 MB... mai are putin si da pe-afara!
(Daca vrea cineva, mai am destule invitatii in stoc!)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Mey, zici ca Gimeilul asta e pus la dospit, asa creste... acum are deja 1898 MB... mai are putin si da pe-afara!
(Daca vrea cineva, mai am destule invitatii in stoc!)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Si inca mai creste
Emma
Adina spune:
acuma sper sa nu spuneti ca mi=ati dat un deget si eu cer ....tot gmailul:)), dar as mai indrazni sa cer o invitatie si pentru sotul meu............
florin_sava@myway.com
Oana_B spune:
Se facu de 2GB (2060MB), dupa cate am citit ei intentioneaza sa-l faca un fel de sac fara fund adica fara nici un fel de limita la storage.
Batalie crunta intre cei trei mari: Microsoft, Google si Yahoo, yahoo de prin mai se face si el de 1GB.
Si eu am invitatii gmail daca e cineva amator.
Adina am trimis.
Oana_B
Freia spune:
postat initial de ancuzza
am 50 de invitatii gmail. daca le vreti...strigati tare
http://community.webshots.com/user/ancuzza
postat initial de mada_mxm
Vreauuuuuuuuuuu!!!!!
hi hi hi. Am strigat tare. Vezi ca ti-am dat si adresa de mail pe pm.
Thanx 4 the offer.
See ya!!!
Freia si Alexa