copii capricorn (2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Nina. la mine link-ul merge.........
Noi pe WE am cumparat role si a inceput sa invete sa mearga pe ele..acum nu mai scap de ea, ca numai cu ele vrea:-(
Si am mai luat 3 jocuri, dintre care unul e Remy pt copii peste 4 ani. E super-ragut si e tare incintata. Cind i-am zis ca asta e cadoul de Paste (ca aici fiind duminica viitoare Pastele, si ea stiind de la gradi ca vine Iepurasul, imi e greu sa-.i explic ca la noi vine peste o luna)...mi-a zis. astea sunt de la tine, iepurasul aduce altceva
.Am incercat eu cu blablabla si cum ca iiepurasul a zis sa.i iau ce.i place ei si ca el baga banii in cont
. Nu tine........
Aici azi iar a fost cad si frumos......pe acolo????
BIANCA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Witchie spune:
Buna seara, mamici.
Am si eu o capricoarna... primiti-ne si pe noi in club: Anda si Irina Ioana, nascuta pe 18 ian 2005:))
Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Bine ati venit, Anda si Irina, mezina capricornutzilor !
Ce pletoasa este Irinuca, asa era si Cristinuca mea.
Andreia, uite ce imi apare mie cand dau clik pe BIANCA ! http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi
Noi mai avem de asteptat putin pt. role, cred. In schimb, iepurasul trebuie sa-i aduca ou kinder si bicicleta, caci tricicleta ii este mica, deja.
Vremea...soare si cer senin, dar bate un vant rece de pe muntii cu zapada, inca. Asta nu o opreste pe Cristina sa iasa cu buni la leagane, marea ei placere.
Sanatate si pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
april spune:
buna fetelor,
am reactualizat listuta, sper sa nu fi uitat pe careva.
Caprita mea e tare neastamparata, nu sta locului deloc, mai nou se trezeste cu noaptea in cap si nu ne lasa sa dormim. Ce as mai trage un pui se somn in week-en!!! Dar ea are chef de ,
,
,
,
, si multe altele.
, vreau si eu sa dorm macar pana la 8 dimineata!
In rest scrie de mama focului, acum cand ar trebui sa se joace?! Dar cand o sa fie la scoala preciz ca o sa aiba chef de joaca! Taman pe dos e!~!!
Sper sa vina primavara cat mai curand sa putem sta mai mult pe afara, ca eu m-am saturat de desene si calculator!!!
Va pupicesc pe toate.
Antonela & Andrada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Nina, am dat clic pe link-ul dat de tine si la mine apare ok.: apar 4 albume si primul e "vopsit de oua in gradi...."......in fine, nu are prea mare imp, ca vineri vopsim alte:-)
La noi azi a fost iar inot.....bine ca de obicei.......dar acum urmeaza o pauza de 2 sapt,, ca instructorul are vacanta (copii, nu:-))!
In rest, aici de maine dupa amiaza si pina marti dimineata lumea e libera. Speram sa fie si soare, ca poate dam o fuga sa vedem lalelele linga Amsterdam!
BIANCA
Anina_n spune:
Antonela, si Cristina se trezeste devreme, la 6:40, sa vada Scooby Doo. Bine ca, noi avem programul de la 8, la serviciu. Iar in weekend, tot asa, nu reuseste sa doarma pana la 8, macar. Cel putin, de cand se trezeste asa devreme, la ora 22, dupa Scooby Doo, adoarme. Inainte adormea undeva dupa ora 23. Si, inca doarme la amiaza cate 2-3 ore.
De maine pleaca la Toplita, cu buni, la verisoarele ei dragi.
In sfarsit, s-a mai incalzit si aici, dar mai este mult pana sa vedem pomi inmuguriti si firicele verzi de iarba. Aici, primavara vine greu !
Andreia, stii de ce nu se pot vedea pozele ? Pentru ca, "No albums are available for public display." Eu chiar vreau sa vad pozele !
Sanatate si numai bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
fannna2003 spune:
Mai aveti loc pe listuta?...am si eu un capricorn. Numele lui e Alexandru Bogdan (10 ianuarie 2000)
april spune:
bun venit fannna2003
sigur ca este loc.......cat vrei....
te trec acusica pe listuta.
tot capos si al tau???
Antonela & Andrada
april spune:
ce fac va fac copiii in vacanta???
a mea e bucuroasa ca nu merge la gradi, desi ii place.
zice ca e in concediu, vezi doamne!
are treaba! deseneaza, scrie, se joaca cu papusile, pe afara, la desene si toata ziulica in oglinda parca ar vedea-o cineva!!!
Antonela & Andrada
Anina_n spune:
Bine ati venit, fanna2003 si Alexandru Bogdan !
april, si Cristina se bucura ca este in vacanta, o astepta de mult !
Cand voi ajunge acasa, Cristinuca nu ma va mai astepta nerabdatoare ca in fiecare zi, va fi la Toplita. Mi-a fost greu sa o las, dar m-am gandit la ea, caci tare nerabdatoare mai era sa plece, sa-si intalneasca verisoarele.
Ieri, de cum am ajuns acasa, ne-am apucat sa facem bagajul. Un pic am lipsit din camera, la intoarcere geanta era plina de jucarii, carti si papuci. Harnicuta mea isi facuse singura bagajul.
Iar aseara vroia sa plece, deja.
Dimineata la ora 5:40 spunea ca s-a facut dimineata, ca ea vede bine(cand i-am zis ca e intuneric, inca, nu vede ?) si ca trebuie sa plece la gara. Dupa 1 ora cand s-a trezit, aceeasi poveste...sa plece la Toplita. Nici mancare nu vrea, a zis ca mananca la Toplita. Cred ca a innebunit-o pe mama la cap, pana au plecat.
Imi va fi un dor nebun de ea. Chiar ma bucuram ca luni fiind libera, voi petrece 3 zile cu ea. Am sa ma apuc de curatenie, sa-mi treaca timpul mai usor. Paste fericit celor ce sarbatoresc Pastele duminica si un weekend cat mai frumos, tututor !