copii capricorn (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumim mult Nina! Azi e ceva mai bine, i-a scazut febra, asa ca speram ca maine o sa fim in forma!

WE placut la toti si, daca printre voi aveti persoane dragi cu numele Sf. Constantin si Elena, noi va uulta sanatate, bucurii si petrecere frumoasa!

BIANCA_ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani! tuturor Elenelor si Constantinilor!

Helbi, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea! Petrecere frumoasa!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Multumesc mult fetele pt urari!

Azi se simte bine, si-a primit o parte din cadouri si asteapta sa mergem la o aniversare a unui baietel.

In rest..........e mohorit rau pe-aci

Va pup si WE placut!

BIANCA_ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, mamici de capricornutzi !
Ce mai fac micutzii vostri ?
A mea capricornitza, se pregateste de serbarea de sfarsit de an. Va fi fluturas, va spune poezii, va dansa si canta, impreuna cu ceilalti copilasi. Abia astept sa o vad dansand cu pompoane !
Va doresc un weekend cat mai frumos !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Si noi ne pregatim de serbare. Andrada o sa fie floare alba. Sper sa fie frumos. Abia asteptam. Apoi mergem la bunici, la ambii. Apoi , speram , la mare.

Pupici multi.

Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Lamulti nai, dragi copilasi capricornutzi, azi de ziua voastr!

Cam slaba miscarea pe-aici:-( Va pregatiti de serbari, ati intrat in concediu???

Noi suntem in vacanta, dar numai la cursul de inot, ca e profu in concediu 2 sapt. Altfel, am avut un We frumusel, ca a fost soare si am iesoit intr-un parc, gen gradina botanica, ne-am plimbat cu barca, am facut si plaja, Bianca s-a si balacit intr-un bazinel cu apa pina la genunchi!

Mai avem 17 zile si plecam la mare!!! Aia asteptam!!!

Va pupam si va asteptam cu noutati

Mergi la inceput

La multi ani, dragi capricornutzi !
Sa cresteti sanatosi si voiosi, alaturi de cei dragi voua !
Cristina are "Zilele gradinitei" si o tin numai in jocuri si concursuri. Azi au plecat in excursie cu autocarul, la iarba verde, la marginea orasului.
Sa vedeti ce bucurie, ieri, pe capul Cristinei ! Daca pana acum, nu avea nici o bicicleta(doar tricicleta invechita si mica), de ieri este mandra posesoare a 2 ! I-a cumparatat o bitza atat buni Lali cat si tati ! Una este numai buna, iar cea de la tati este mai mare, asa ca o vom pune la pastrare.
Dimineata cu ce credeti ca a mers la gradi ? Cu bitza(asa-i zice!), bine-nteles !
Mai revin maine ! Va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Antonela, mai avem o capricornitza ! Vezi, mai jos !

quote:
Originally posted by mstef

Ma inscriu si eu cu capricornuta mea,Ioana,care are 3ani si 5 luni (nascuta pe 4 ianuarie 2002).E o scumpa si o buna.Si bineinteles foarte incapatanata, uneori, ca totii capricornii!

Michi

Mergi la inceput

Ce liniste e pe-aici.........ati avut serbare? Sa povestiti si pe aici cum a fost!

La noi nu se face asa ceva.....am avut ins chimb vineri o expozitie la gradi cu lucrarile copiilor (picturi pe pinza, desene in carioca sau acoarela). Frumos!

Altfel, noi ne pregatim de mare. Plecam simbata pt 2 sapt. in Italia, apoi mai stam 2 sapt. aici si speram sa venim macar 2 sapt. si in RO.

Acum Bianca e cu o fetita de la ea din grupa. Se alearga prin casa, au dat "iama" in parfumurile mele si miroase aici ca la drogherie...dar se inteleg. f bine.

Asteptam vesti si de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna la mamici!

daca mai e loc pe listuta voastra, am vrea si noi

Mariuca = nascuta pe 31 decembrie 2003, vesela si totusi capoasa, cu mami berbecutz si tati varsator...

pupacim pe toata lumea

GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)

Mergi la inceput