Oare cat o sa mai rabd??!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Draga Oana_C, se pare ca te-am calcat pe coada spunandu-mi parea si nu ai apucat sa vezi ca "a da cu biciul" era de fapt o figura de stil. era vorba de cu totul altceva, trateaza-ti barbatul ca pe un copil si se va comporta ca un copil, adica...va face lucrurile pe ascuns, isi va cere drepturile si libertatile lui. Or nu asa faceai cand mama ta vroia sa-si impuna punctul de vedere??? Nu te razvrateai?
Sa stii ca esti tare amuzanta asa plina de venin si gata de orice iventiv, m-ai distrat. M-ai convins ca ai un "caracter ales" si nu te sfiesti sa sari cu jignirile. Bravo tie, iti doresc sa-ti fie viata precum sufletul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Wow!!!!!!!! Sper ca nu incepeti sa va si blestemati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Felicity,
crede-ma, ca viata mi-e asa cum imi este si sufletul; sint fericita, cu un sot care ma iubeste, respecta si apreciaza, si reciproc; asteptam un bebe in iulie; avem o casa frumoasa, servicii bune la care mergem cu drag si unde sintem foarte apreciati; o multime de prieteni adevarati; familie mare si fericita, parinti care sint impreuna de peste 40 ani si se iubesc, respecta si inteleg si acum ...
Asa ca multumesc pentru urari!
Aceeasi urare si tie.

Oana C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

Parca sus scrie ....DESPRECOPII..asa se naste o mare iubire...acum si nu e prima oara mai e putzin...si o sa va blestematzi..scopul era....un sfat si un cuvant bun pentru un om aflat intr o situatzie la limita sa de suportabilitate....so...? oare voi de ce va certatzi?

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Felicity,
Edessa a cerut niste pareri legate de posibilitati de rezolvare a situatiei ei.
Eu mi-am spus parerea. Tu ti-ai spus parerea referitor la ceea ce am zis eu (sau cel putin la ceea ce ai inteles din ce am zis eu). Asa ca, te rog, spune-i Edessei un mod de rezolvare a situatiei si nu te mai lua de-aiurea de cei care vin cu un plan.

Oana C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

dintre toate sfaturile oferite aici, cele mai bune mi se par cele oferite de Oana_c.

Atata timp cat el traieste in permanent cu aceste preocupari, nu vede nimic gresit, E pur si simplu, stilul lui de viata, "normalul" pt el. Trebuie sa i se arate si o alta parte a vietii in doi, o alta solutie pt petrecerea timpului in mod placut, ca sa poata face, isntinctiv, o comparatie. Iar succesul depinde doar de cat de bine reusesti sa-l antrenezi in a duce un alt fel de viata.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Eu nu sunt de acord cu tine Felicity, in primul rand ca tu nu ai dreptul sa judeci parerea altcuiva si pe urma sa te astepti ca persoana in cauza sa nu reactioneze.. Modul tau de exprimare mi se pare ca nu a fost la locul lui mai deloc, dar in fine..
Sunt de acord cu Ancuta, in cazul in care tu Edessa nu te gandesti la o eventuala despartire, cred ca sfatul Oanei ar fi tocmai bun..
Trebuie sa ii distragi atentia intr-un fel sau altul, altceva nu stiu ce ai putea face..

Pupici
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Dragele mele, in primul rand tin sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine si nu ma simt singura. Imi pare rau ca subiectul a generat discutii contradictorii.
Vreau sa va spun ca faptul ca a trebuit sa stam acum mai mult in casa s-a datorat unei situatii de exceptie:fetita a avut o boala contagioasa. Sa nu va imaginati ca eu nu am luat in calcul organizarea timpului liber in mod cat mai diversificat. Ba chiar v-am povestit mai la inceput ca avem si prieteni si mergem si la restaurant, si uneori la cumparaturi impreuna. Acum nici vremea nu e tocmai de partea noastra fiindca, de pilda primavara si toamna, iesim si in parc, mergem cu bicicletele iar vara mergem frecvent in statiunile de pe litoral. Problema cea mare e ca dupa o astfel de zi-pe care o consider eu reusita,venim tot acasa si deci tot in mijlocul acelorasi surse de tentatie...despre care am pomenit. Faptul ca el nu are nici somn si sta si noaptea cu "hobby-urile" insa,nu ma poate ajuta si pe mine sa stau si atunci ...ca sa ii diversific programul! ( Scuzati-ma daca par ironica!)Si atunci, puneti-va in situatia mea in care, dupa o eventuala repriza de...,cand tot omul trage la somn, trebuie sa stai treaza ca sa constitui un argument suficient ca sa nu isi ia perna si sa se ...care!ASta finut fiind exprimat. Sau, mai tragic, sa te trezesti noaptea singura in pat iar in sufragerie sa intri in...plin program de culturalizare!!!
Deci, in privinta ocuparii timpului ...m-am straduit enorm..."sacrificandu-mi" eu din timpul pe care l-as fi acordat altor treburi personale ca sa petrecem cat mai mult timp liber impreuna (in conditiile in care eu merg zilnic la serviciu!).
Dar se pare ca obtin efectul invers! NU se pune problema ca sa ii controlez tot timpul,ar fi absurd si ineficient intr-o casnicie. Dar nici nu pot sa il iau cu forta tot timpul cu mine ca sa ii ocup timpii ...morti. Fiecare stie care ii sunt prioritatile, deci pentru cele proprii el oricum isi va face timp. Nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Edessa, ai mare dreptate!
Iti doresc ca lucrurile sa se rezolve si sa va fie bine impreuna.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

auzi da ai incarcat sa te duci tu la un psiholog sa ii expui situatia si sa vezi ce sfaturi iti da? ca inteleg ca pe el nu o sa il convingi in veci sa faca asta...

Mergi la inceput