Florarii din Bucuresti

Florarii din Bucuresti | Autor: ciciep

Link direct la acest mesaj

Salutare la miresici!
Sunt si eu o viitoare miresica nou-venita. Noi o sa avem nunta pe 27 august, anul asta. Pot sa spun ca forumul asta este CEL MAI UTIL forum despre miresici pe care l-am gasit pe net!!
Am si eu o intrebare pt cele care faceti nunta in Bucuresti: stiti cumva niste florarii serioase unde pot sa le duc poza cum as vrea sa arate buchetul si SA FIE IN STARE sa-l faca? (eu am gasit niste buchete superbe pe net, dar erau pe site-uri americane )

Va pup pe toate,
Cicilica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Initial creeata de ciciep

Salutare la miresici!
Sunt si eu o viitoare miresica nou-venita. Noi o sa avem nunta pe 27 august, anul asta. Pot sa spun ca forumul asta este CEL MAI UTIL forum despre miresici pe care l-am gasit pe net!!
Am si eu o intrebare pt cele care faceti nunta in Bucuresti: stiti cumva niste florarii serioase unde pot sa le duc poza cum as vrea sa arate buchetul si SA FIE IN STARE sa-l faca? (eu am gasit niste buchete superbe pe net, dar erau pe site-uri americane )

Va pup pe toate,
Cicilica

Mergi in Piata Amzei. Acolo sunt cateva florarii bune, dar...depinde ce-ti permite bugetul. Sunt cam scumpe. Noi inca nu stim unde vom comanda buchetele si lumanarile, ramane sa ne sfatuim cu viitorii nasi.

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Ups, scuze, acum am vazut ca nu esti din Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Multumesc mult pt promptitudine!! Mai am totusi inca o intrebarutza mica: stii cumva cu cat timp inainte ar tb sa vorbesc la florarii? (daca e cazul sa fac programari sau asa ceva..)

Cicilica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ups, scuze, acum am vazut ca nu esti din Bucuresti...

...ba da, sunt din Bucuresti...doar ca am gresit acolo, la profil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pai acum depinde si cum arata buchetelul mataluta! Din ce este?
In primul rand trebuie sa stii ca si aici se lucreaza cu flori din import (unii doar zic, altii chiar lucreaza) Olanda. deci teoretic se pot aduce ce flori vrei tu, cata vreme ele se regasesc pe catalog.
In al doilea rand, este indicat ca acest buchetel sa fie o creatie, sa iti aduci si tu aportul de personalitate la el si chiar si florarul, ceea ce in piata de exemplu, oricate rosii voi primi in freza pentru afirmatia asta, e usor cam imposibil sa gasesti.

quote:
Initial creeata de ciciep

Salutare la miresici!

Va pup pe toate,
Cicilica

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa2004 spune:

ciciep imi poti trimite si mie saiturile americane cu buchete de flori?As vrea sa vad cam ce buchete sunt ca nici nu stiu cum sa-mi fac buchetul de mireasa apoi sa nu mai zic de buchetul de nas si domnisoare.Meri mult si bafta sa fii fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbordea spune:

nevasta-mea si-a facut buchetul la floraria de langa magazinul SIR - Lujerului - mergand inspre Crangasi imediat pe stanga. Ia dat poza tipei de acolo si l-a facut superb! A fost super fericita sotioara mea :)

http://community.webshots.com/user/lbordea
Tot ce va doriti, sa fie al vostru!

Mergi la inceput

Si eu as vrea un link ceva, sa-mi fac o idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

eu va recomand floraria amazon, de la intersectia lui tunari cu eminescu. camd am fost noi nasi in toamna toate buchetele, lumanarile, cocardele si aranjamentele pentru masina au fost facute la ei si au iesit absolut superb. tot ei sint cei care au pregatit toate aranjamentele florale pentru nunta printzului sturza de la iasi din toamna trecuta.

mada

Mergi la inceput

Multumesc mult tuturor
Eu am gasit niste buchete frumoase la www.theknot.com pe care l-am aflat tot de la voi!!
Din pacate le-am salvat in calculator, dar nu mai stiu prea sigur adresele :(

Cicilica

Mergi la inceput