despre unirea in fata Domnului
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
clauditzadennis spune:
Noi ne-am cununat religios pentru ca am vrut, pentru ca e in firea lucrurilor si pentru ca ne doream copiii. Eu am facut liceul pedagogic si, o data pe saptamana, la ora de religie, atat de frumos ne povestea preotul despre taina cununiei, despre binecuvantare, despre unire in fata Domnului, despre darul procrearii ai alte asemenea incat aproape toate abia asteptam sa le traim.Ca dovada, la 21 de ani eram "in fapt"!
Claudia,soacra frumoasei Oti
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabrielama spune:
Ne-am cununat in fata Domnului, pentru ca asa mi se pare normal si firesc. Pentru mine, cununia civila nu a insemnat mai nimic - am facut-o pentru ca asa trebuie si nu pentru ca am vrut. N-am dat nici un fast acestui eveniment, am fost numai cu nasii si cu parintii, pe invitatiile la nunta nici nu am scris locul/ora pentru cununia civila, cu numai biserica si ora cununiei religioase.
Daca s-ar putea si la noi (asa cum se poate in alte tari), as fi ales numai cununia religioasa.
Gabi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Pt mine adevarata casatorie e in fata lui Dumnezeu. Este singura care nu poate fi desfacuta. Noi ne-am logodit doar si sper ca in curand sa ne si cununam. Am un gol in suflet pt asta, dar...o sa vina si acest moment.
Luminita22 saptamani - mama de baiat
danyelana spune:
Si eu visez la rochia alba de mireasa dar pentru moment este doar un vis. Un vis tare indepartat si din ce in ce mai greu de atins.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ralualexandrei spune:
Noi ne-am cununat religios dupa 10 ani dar nu cred ca are importanta dupa ca timp am facut-o ,cel mai important lucru este ca ne-am unit in fata Domnului pentru vesnicie.Ne iubim enorm si intotdeauna ne-a apasat pe amandoi faptul ca inca nu ne cununasem religios.Eu cred ca dupa cununia religioasa este mai pregnant sentimentul ca ne apartinem unul altuia,eu chiar ii spun in gluma ca nici pe lumea cealalta nu va scapa de mine.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
impreuna spune:
pt mine, actul casatoriei nu este complet daca nu a avut parte si de binecuvantarea lui Dumnezeu in cadrul bisericii. acum societatea a "evoluat" si considera ca se poate si fara, si uite asa sunt tot mai multe divorturi. si o casatorie "incompleta" nu este facuta din toata inima.
multumesc lui Dumnezeu ca am avut parte de cea mai frumoasa casatorie si avem o relatie intr-adevar binecuvantata de El!