Imi permit sa potez aici acest mesaj, fiindca aici intra mai multa lume si sper sa putem face ceva pentru o familie disperata cu 5 copii, care cu catava vreme in urma, a mai cerut un pic de ajutor, prin intermediul lui Elly1977. Au fost cativa care au vrut si au putut sa ajute, dar din pacate nu au fost destui. Familia cu 5 copii despre care scria Elly aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38957" target="_blank">povestea trista a fost aruncata astazi in strada! Suma adunata nu a fost suficienta, astfel incat, pentru 11.300.000 lei, executorul judecatoresc i-a dat afara fara mila! Daca pana Marti, ora 13 cand va avea loc licitatia apartamentului cu 2 camere, confort 2 in care locuiau bietii oameni, nu se va aduna aceasta suma, nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cu bietii copilasi. Pana atunci mai au o farama de speranta. Va rog din inima, citit povestea lor la link-ul pe care l-am pus aici si va mai rog, ca alaturi de mine, sa incercati sa-i ajutati. Suma necesara nu este mare. Eu am sa virez Luni la prima ora in contul lor 1.200.000 lei. Nici nu mai pot gandi coerent. Nu stiu cum arata mesajul meu, m-am lasat coplesita de necazul si disperarea bietilor oameni...
Cu bine,
Roxana
Serban
cazut la datorie