Tot despre inchiriere

Tot despre inchiriere | Autor: Clover

Link direct la acest mesaj

Am o rugaminte, am nevoie de sfaturi ca sa nu ma fraieresc in domeniul asta. Sau daca e cineva care are nevoie de un chirias serios, eu sunt persoana.

Mi-e groaza sa umblu pe la agentii, pentru ca am impresia ca te trateaza ca pe ceva nesemnificativ(doar inchiriezi, nu-i asa palpitant ca o vanzare de apartament) si incearca sa umfle pretul din cauza comisionului(desi paradoxal pentru mine, n-ar trebui sa se streseze atata, mai bine maresc procentul comisionului).

Eu stau in Militari si propietarul s-a gandit ca apartamentul merita mult mai mult. Asa ca as profita de prilej sa ma mut cat mai aproape de lujerului, in limita de 150E(in visele mele asta inseamna Rasaritului). Daca are cineva apartament cu doua camere pe Iuliu Maniu sunt amatoare.

Nu vreau sa se supere nimeni pentru ca am postat mesajul, dar ma simt pur si simplu neajutorata. Prietenul nu ma ajuta sa caut. Asa ca va rog macar sfaturi, avertizari. Sa facem un soi de "how to", ca ma gandesc ca nu sunt singura nebuna cu problemele astea.

Si uite asa imi repet "fii barbata, Zoe", dar nu foloseste.

Si inca o data, va rog nu va suparati.