Machiaj si coafura (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi26 spune:

Roxy, as vrea si eu cateva amanunte despre prietena ta, dar se pare ca nu poti primi PM-uri. Asta am aflat dupa ce m-am chinuit vreo 5 min sa iti scriu .
Poate poti sa ne dai mai multe amanunte direct pe forum (banuiesc ca nu sunt singura care vrea sa afle). Sau daca nu, trimite-mi te rog tu pe PM detaliile.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Fetelor, vreau si eu o parere de la voi in legatura cu machiajul! Eu am rochia alba si setul de bijuterii ( cercei + colier) din argint cu floricele ivory. Sunt satena inchis( vopsita) cu ochii caprui-verde. Eu ma gandeam sa ma machiez cu argintiu la ochi si pe buze o nuanta neutra, apropiata de culoarea pielii, iar deasupra sa pun putin gloss. Ce parere aveti, merge? Sau ar trebui sa oprez pentru culori calde la ochi? Astept parerile voastre...

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna, miresici !

Imi face placere sa va citesc mesajele despre foarte frumoasele voastre preocupari.

Cateva idei de coafuri
www.modelbride.com/category/006806.shtml" target="_blank">aici (daca dati click pe poze, veti vedea alte imagini, ale mireselor inainte de coafare si machiere si dupa)
www.modelbride.com/category/006531.shtml" target="_blank">aici

Si www.enunta.ro/envogue1.html" target="_blank">aici gasiti un articol (continua pe mai multe pagini) cu cateva sfaturi pentru alegerea cofurii in functie de forma fetei si de personalitatea fiecareia.

Succes !
Sigur veti fi niste mirese SUPERBE.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

wow dana multumim frumos pentru link-uri. Eu una chiar aveam nevoie de ele!

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

si mie mi-au fost de ajutor linkurile

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

De cand ma stiu, m-au fascinat culorile si implicit fardurile, cu infinitele combinatii care se pot face cu ajutorul lor.
Am inceput " de jos ", prin a-mi machia papusile , au urmat mama si sora, apoi prietenele, vecinele... Eu nu ma pun la socoteala, se-ntelege !
Sunt dojenita ca nu urmez cursuri de specialitate, pentru a arunca in sertar un atestat, care sa dovedeasca negru pe alb, un titlu pompos: " make-up artist ". Pentru ce, acum ? Nu imi doresc sa lucrez la vreun salon mai mult sau mai putin de lux, dar visez sa am salonul meu... Nu dezvalui planurile... Doar imi doresc enorm sa fac mirese fericite... Ok, femei fericite, dar, deh, am o slabiciune pentru mirese...
Pentru mine, sa machiez, este o pasiune, un lucru de care nu ma plictisesc niciodata. Doar cliente sa am...
Daca va doriti un machiaj frumos, admirat de toata lumea, care sa reziste emotiilor si zbantuielilor, daca aveti incredere in experienta mea fara atestat, astept mesaje pe PM.
Locuiesc in Bucuresti si vin cu draga inima unde ma chemati, sa va fac.

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Raza de soare, esti in asentimentul meu:)) Si eu sunt fascinata de make up dar eu chiar imi doresc sa urmez niste cursuri, asa pentru mine macar. Daca stii asemea locuri, te rog sa-mi dai de stire. Iti doresc ca visul tau sa devina realizabil cat mai curand posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ma bucur daca v-au placut plinkurile !

Iata aici altele, interesante:

www.makeupart.com.au/gallery.htm" target="_blank">1

www.ele.ro/articol_2387.html" target="_blank">2

www.eleganceinhair.com/gallery.htm" target="_blank">3

www.dihairdesign.com.au/Gallery2.htm" target="_blank">4

www.dihairdesign.com.au/gallery.htm" target="_blank">5

www.beautycenter.ro/stiluri.aspx?table=coafuri&catg=C:2-6" target="_blank">6

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Ma bucur daca v-au placut plinkurile !
Iata aici altele, interesante:
www.makeupart.com.au/gallery.htm" target="_blank">1
www.ele.ro/articol_2387.html" target="_blank">2
www.eleganceinhair.com/gallery.htm" target="_blank">3
www.dihairdesign.com.au/Gallery2.htm" target="_blank">4
www.dihairdesign.com.au/gallery.htm" target="_blank">5
www.beautycenter.ro/stiluri.aspx?table=coafuri&catg=C:2-6" target="_blank">6
ALBUMUL OANEI MARIA

dana

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by leyla

Raza de soare, esti in asentimentul meu:)) Si eu sunt fascinata de make up dar eu chiar imi doresc sa urmez niste cursuri, asa pentru mine macar. Daca stii asemea locuri, te rog sa-mi dai de stire. Iti doresc ca visul tau sa devina realizabil cat mai curand posibil.

Si eu vreau sa fac cursuri.
Stiam ca se pot face la Christine Valmy

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput