viza pentru USA

viza pentru USA | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

In vara am avea posibilitatea sa mergem pentru cateva zile in USA. Sora mea e acolo, dar nu vrem sa recurgem la invitatie din partea ei ci la o invitatie adresata sotului meu pentru participarea la un congres, asta ca sa nu dam de banuit ca am ramane acolo(nu avem de gand asta, dar ne este frica sa nu primim viza). Asadar nu avem de gand sa se stie de existenta surorii mele acolo.
Insa am vrea sa mergem si eu si fetita cea mare, iar pe cea mica sa o lasam acasa. Sora mea vrea sa ne trimita si niste bani intr-un cont ca sa avem ce demonstra la ambasada cu ca avem "avere" la ce sa ne intoarcem, avem un apartament, un teren si repet o lasam pe fetita cea mica acasa.
Vrem doar sa ne scaldam si noi ochii prin frumusetile americane, dar ne dorim tare mult sa nu riscam nimic si sa primim viza. Oare faptul ca vrem sa o luam si pe fetita cea mare ar fi un impediment? Am avea sanse mai mari daca am cere sa plecam numai noi doi?

A mai trecut cineva prin asa ceva, sau aveti cunostinte care au primit viza? In ce conditii?
Eu o am pe mama care a primit viza pe un an, dar ea are 60 de ani si a plecat singura. A prezentat la ambasada acte cum ca e actionar la o firma, actele apartamentului si desi spera ca va primi viza pe 10 ani, i-au dat doar pe un an.

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003