Cum evitati monotonia/plictiseala in cuplu?

Cum evitati monotonia/plictiseala in cuplu? | Autor: oanab

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
am o intrebare pentru voi: ce faceti voi pentru a evita monotonia/plictiseala in cuplu?
Mai ales atunci cand lucrati in acelasi loc cu prietenul/sotul, veniti tarziu acasa de la serviciu si abia apucati sa mai faceti ceva treaba prin casa?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Sotul meu lucreaza de acasa.. suntem mult impreuna...ca sa evitam monotonia iesim mult, vin prieteni in vizita si ergem si noi la altii...eu ma bucur ca suntem mult impreuna... mai o pasez pe fiica-mea si eu stau pe calc....

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Eheeeee... asta vreau sa aflu si eu! Mai ales cand nu-ti permiti prea multe distractii...

Ramonika si pisicile
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

uite ca am pus si io o intrebare asemanatoare cu ceva timp in urma:
"cum va petreceti timpul serile lungi de iarna"

aveti aici linkul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41345&whichpage=2

iar un rezumat neprelucrat al sugestiilor ar fi cum urmeaza:

Noi am inceput un campeonat de table. Sapte jocuri inseamna o partida completa. Si asta de doua ori pe zi: la pranz si seara . Serile sunt completate de gimnastica sau inot.

Vineri- un film bun la cinema, teatru, opera, cu prietenii nostri si uneori cate o exceptie literara. Sambata- zi de sport- tenis. Mai cate o excursie...si uite asa trece timpul frumos, in doi.

Si daca mai pui si-o fustita scurta si lasi un umar gol nu vrea omuŽnici prieteni nici bautura :))).

Cateodata seara jucam sah sau carti sau ne intercem la un joc pe pc...dar nu foarte des. Oricum nu ne plictisim desi uneori am vrea si o schimbare...

- strip-pocker
- restaurant
- filme romantice (pe DVD sau cinema)
- citit aceleasi carti
- il lasi sa se uite la timpenii la TV si tricotezi alaturi

Aveti patinuar acolo? Noi mergeam anul trecut :)

daca aveti 2 pc-uri, injglebari o mica retea si faceti rost de un joculete, eu as zice Age of empires 2...Si sa va tineti apoi...
ma rog, tie s-ar putea sa nu-ti placa prea mult, dar va antrenati si apoi sa vezi ce addictiv este...
interesant ar fi sa jucati unul impotriva celuilalt, dar ca sa nu se iste discutii si eventuale motive de raca puteti juca si voi doi in echipa impotriva a doi alti adversari...
joculetele e genul care descrie evolutia omenirii, de la apoca de piatra, feudalism, castele, cavaleri si arcasi...ma rog, toata ideea e de dezvoltare a societatii, insa la final tot la si se ajunge, cu spart de castele, furat resurse, omorat oamenii...dar e tousi interesant...eu am invatat-o pe sotie, a prins un pic si apoi chiar ne-am si jucat...e drept ca pana la urma ajunge un fel de inlocuitor al TV-ului, dar asta e, mai schimbati si voi...
in fine, o alta activitate ar fi sahul...

Daca teatru nu ca nu intelegi bine limba, rusii sunt foarte tari la balet. Nu exista si balet pe gheata?

In loc sa va uitati la tv butonand de pe un program pe altul, programati-va din timp sa va uitati la un film bun, sau eveniment sportiv, sau la un film pe dvd.

Faceti-va planuri de vacanta pt la vara: cumparati ghiduri, carti si studiati. Mai luati pozele (digitale, daca aveti) din vacanta trecuta, sortati-le, aranjati-le, daca sunt clasice puneti-le in albume, etc. Mai faceti mici amenajari prin casa. (De ex. noi trebuie sa montam un ventilator pe gura de aerisire la baia mica). In doi, toate astea sunt placute. Si in chestii mai tehnice se implica si barbatii.

asta cu multumirile de rigoare tutror celor care m-au ajutat atunci nu neaparat sa inventez ceva nou cat sa imi amintesc ce am tot amanat mai mereu sa fac din diverse motive pt ca apoi sa ma plang de monotonie :)

sper sa va foloseasca si voua.

pupaceli

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

La noi nu exista monotonie iar despre plictiseala nici nu mai vorbim doar avem 2 nazdravani.In afara programului zilnic(scoala , gradinita,servici) seara ne povestim si vorbim problemele casnice , de serviciu etc.,si dupa aceea jucam un joc pe calculator , ne jucam cu copii.Iar la sfarsitul saptamanii primim prieteni sau mergem in vizita ,sau acum ca este zapada mergem cu copii la sanius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

nu prea apucam sa ne plictisim,sotul lucreaza in timpul saptamanii si eu de obicei in we.puiutza noastra nu prea ne lasa sa tolanim si sa plictisim,ba vrea la ciu-ciu(tren),ba vrea tai_tai,ba ne jucam cu lego...si asa mai departe.
dar dc totusi ajungem la starea aia de plictiseala nimic nu ne racoreste mai bine decat o mica cearta,impacarea e dulce!

Mergi la inceput