Bey ce ma oftica astia de la spital ca-l streseaza pe doctorasul nostru viteaz
...pe bune, altceva n-au de facut, ca doar era sambata!
Macar in weekend sa-l lase-n pace, nene!!!![]()
![]()
![]()
Cristina...mey mey
...tu nu cumva esti
ca vazui ca nu esti acasa...si nici rusii nu-ti venira...ai fost la dr?????
Vrem vesti!Si auzi? Lasa cupilu in pace ca-l sufoci cu dragostea!
Io ...joking!!!![]()
Mirelutza, pai verifica si despre ce a fost scandal mami, sa stim si noi despre ce vorbim...si pe cine
Ne-auzim!
Gabriela si
Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
Va invit la un nou capitol aicihttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43608
Dana
Of, sa va zic eu...ca am fost martora la cele intamplate...Muriti de curioase!!!!!
Cand am ajuns acolo, erau peste zece tipe in fata mea...fiecare astepta cuminte sa ii vina randul...La un moment dat a aparut o directoare(am aflat ca este directoare din spusele fetelor de acolo)care se isterizase ca este nebunie acolo.A inceput sa comenteze, sa urle ca e "iar nebunie in hol", a intrat la celebrul doctor in cabinet, i-a zis ce i-a zis(printre altele ca nu va mai permite asa ceva, ca e ultima data, ca va lua masuri), apoi l-a chemat la ea in birou.Omul pe cat de calm s-a dus, pe atat de calm s-a intors
Stilul lui, de altfel...Cam asta a fost.Eu si-asa eram cu nervi pe mine, asa ca in momentul in care a aparut madama
mai aveam putin si ma puneam pe plans...
Nicoleta si bebelusa +31
Fetelor, ajutati-ma, deja este al treilea subiect cu dr. TUTUNARU. Nu-i nimic, sa traiasca si sa ma ajute si cu cel de-al doilea bebe - cand va fi cazul,
Cristina si bebe Maria 21/12/03