Credit la banca cu CIC

Credit la banca cu CIC | Autor: ana_miti

Link direct la acest mesaj

Cine poate sa imi spuna si mie daca indemnizatia pentru cresterea copilului este luata in calcul la banca(drept salariu....) pentru ca vreau sa fac un credit urgent.
Eventual astept sfaturi pentru a putea obtine un credit. Sotul lucreaza.

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In mod normal nu.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? Cum pot sa obtin un credit ? De ce CIC nu se ia in calcul, ce nu este tot un venit sigur?
AM NEVOIE URGENT!!!!!!!!! PLEASE RASPUNDETI-MI DACA STITI CEVA!!!!!!!!!

MULTUMESC

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

de ce nu?
are venit..

DidiA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ana maria, dar de ce nu suni la banca sa intrebi? Poti "s-o dai anonima" :)

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

eu am luat credit cu CIC si s-a putut doar pt ca sunt pe vechea lege, adeca 85% din salariul meu. Altfel, au refuzat cereri la banca respectiva. Cel mai bine, e sa intrebi la banca un ofitzer de credite.

succes,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Daca sotul tau lucreaza, de ce nu faceti credit pe numele lui cu tine drept co-platitor (ca sa creasca suma pe care banca v-o acorda). Noi am facut credit recent la BCR si ce-i drept cu CIC-ul meu suma pe care ne-ar fi dat-o era f. mica (si nu se stia sigur daca se aproba). Asa ca am facut pe numele sotului (eu nici nu m-am mai trecut macar co-platitor ca ne ajungea salariul sotului pt. cat aveam nevoie), si s-a aprobat.

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Io sunt in cic si am vrut sa girez pe cineva, avea nevoie de un salariu mai mare (6,5 mil) si nu a aprobat banca, dc maine ma intorc la munca !!!???, conteaza salariul pe care l-ai primi dc ai merge la munca...asa au zis...dar cred ca poti verifica pe pag de net a bancii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sora mea a vrut sa faca credit dupa ce a terminat CIC-ul si nu i-au aprobat. Au zis sa treaca 6 luni de activitate si dupa aia.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In principiu sumele de bani din asigurari (pensie, materniatte, CIC, somaj) sau cele care nu au caracter de permanenta, nu sunt luate in considerare in calculul posibilitatilor de rambursare in cazul contractarii unui credit pentru persoane fizice. Desigur in principiu spun asta pentru ca poate sa difere de la o banca la alta in functie de politica bancii in cauza. In prezent data fiind supraoferta de posibilitati de plasamente financiare nu este exclus din considerente de concurenta sa apara o marja de flexibilitate pe piata dar este doar o probabilitate.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sper sa nu spun prostii , iar informatia pe care o am e doar pentru raiffeisen bank ..... pana la 1 ianuarie anul acesta, ei dadea credit pt femei in cic cu conditia ca durata creditului sa nu depaseasca durata cic .
de la 1 ianuarie aceeasi banca nu mai limiteaza perioada la 2 ani cat esti in cic, dar iti iau in calcul minimil dintre salariul tau si cic .... ? ai inteles????
si eu sunt insarcinata si am intentia sa fak un credit, dar inainte de cic...
nu mi se pare logic pentru nici o banca sa nu iti dea credit, daca eu sunt angajat si imi da un credit, cine le garanteaza lor ca maine sunt tot angajat sau ca o sa am acelasi salariu? din punctul meu de vedere in cic venitul orikum e mai sigur decat ca simplu angajat .
de alte banci nu stiu ce sa iti zic, merita sa te interesezi ....

Mergi la inceput