Contracte de inchiriere

Contracte de inchiriere | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

V-as ruga daca stiti sa-mi spuneti si mie legea, ordonanta, etc., sau monitorul in care e specificat pina cind s-au prelungit contractele de inchiriere pt. cei care stau in case nationalizate restituite proprietarilor. Mama mea sta intr-o casa nationalizata, care a fost restituita proprietarului si nu stiu pina cind mai are dreptul sa stea acolo.
Multumesc anticipat.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

ORDONANTA DE URGENTA nr.8 din 11 martie 2004 privind prelungirea duratei unor contracte de închiriere, publicata in Monitorul Oficial nr. 278/30 martie 2004, aprobata prin LEGEA nr.219 din 27 mai 2004.
Articol unic. - (1) Durata contractelor de închiriere privind suprafețele locative cu destinația de locuințe, din proprietatea statului sau a unităților administrativ-teritoriale, aflate în curs de executare la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, care expiră la data de 8 aprilie 2004, se prelungește de drept pentru o perioadă de 5 ani.
(2) Durata contractelor de închiriere privind garajele din proprietatea statului sau a unităților administrativ-teritoriale, aflate în curs de executare la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, care expiră la data de 8 aprilie 2004, se prelungește, la cererea chiriașilor, pentru o perioadă de 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Multuesc mult Liviu, dar ordonanta asta se refera la locuintele din proprietatea statului, iar eu intrebam de cele care au fost restituite proprietarilor. Cred ca n-am stiut eu sa pun bine intrebarea.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput