Cerclajul

Cerclajul | Autor: Monica-Elena

Link direct la acest mesaj

Fetele care aveti cerclaj ce ai voie sa faci si ce nu dupa cerclaj? Eu voi face luni cerclaj la municipal.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna monica,
imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la cerclaj. din cate am auzit nu ai voie sa faci nimic si trebuie sa stai in pat cuminte.
bafta multa
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Monica,

dupa cerclaj...repaus fizic si sexual!! nu baie in cada, doar dusuri scurte si nu cu apa fierbinte!!!

eu am facut cerclajul la 12 saptamani si de atunci, mai mult in pat! am iesit si la plimbare, dar mai rarutz!

Costina&Rares din burtica(34 saptamani)

DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Eu am avut cerclaj si pot sa va spun ca am mers la servici pana la 8 luni jumate. Singurul lucru interzis a fost sa nu ridic greutati. Am nascut natural la 41 saptamani.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Dupa cerclaj, bineinteles ca trebuie sa fii mai atenta, sa faci mai putin efort, sa ai si mai multa grija de tine. Dar daca trebuie sa stai la pat sau nu, asta trebuie sa-ti spuna doar doctorul tau, depinde de la caz la caz. Eu am facut cerclaj la 10 saptamini, am stat de 2 ori cam o saptamina mai mult in pat, prima data dupa cerclaj, iar a doua oara cind aveam 29 de saptamini si am avut ceva singerari. Am evitat orice efort fizic, contactul sexual era ceva rarut, dar am mers pina la 8 luni la serviciu, apoi mi-am luat eu concediu de odihna, ca eram prea "mare", mi-era somn si oboseam repede. Acasa n-am stat numai in pat, dar nici n-am facut cine stie ce treaba... Asa ca depinde si de cum te simti.
Sanatate multa, sarcina usoara in continuare si sa ai un bebe intreg si sanatos.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dar cu masina mai ai voie sa mergi?
Eu oricum stau acasa in medical pe tot parcursul sarcinii(sarcina e obtinuta prin FIV) dar mai ieseam o jumatate de ora la plimbare pe zi.

Monica si bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu cred ca e indicat, mai bine te protejezi mai ales daca sarcina e obtinuta prin FIV. Eu am facut cerclaj la 16 saptamani, nu prea am stat in pat decat cateva saptamani si incet, incet mi-am permis tot felul de libertati (am urcat scari, am urcat delauri la munte) si mica mi-a fost mirarea cand s-a rupt firul prin luna a 8-a. Plus ca aveam dureri mari cand stateam mult in picioare (mergeam in piatza).... N-a fost nici un pericol pentru bb cand s-a rupt firul pentru ca se intarise colul si am nascut natural la 40 de saptamani.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu am 17 saptamani intru in 18.
Cat se sta la pat dupa cerclaj?

Monica si bb la purtator

Mergi la inceput