Barbatii Gemeni
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by korinna
Sotul meu este un geaman..si baietelul cel mik tot geaman.
Eu una ma inteleg perfect cu el...pentru ca ...se spune...ca e in tringhiul de "suportare" cu leul(care sunt eu)
si asa e..se crede ccel mai cel...insa eu chiar asa il si vad.Am ce discuta oricand cu el..pot sa fiu eu insumi langa el fara nici o grija.Este plin de surprize si ceea ce imi place la el..ca oricand gaseste o replica la care nu ma asteptam..im i place fel asta de afi...spontan..inteligent
cel mik...deocamdata doar face caca in pampersi...si papa tot din farfurie!@
Corinna
poze cu familionu'
hihihi, korina, ce de coincidente. si tu esti corina, ai sot geaman ca si al meu, iar puiul meu a iesit tauras doar pt ca a fost grabit sa vina pe lume, cu trei saptamani mai repede, altfel si al meu era gemanuc!
sa nu-mi spui ca si tu esti capricorn ca si mine, ca ar fi prea de tot
![](bis.gif)
in rest, imi recunosc sotul in scrierile voastre, dar asa cum s-a mai spus, cu multa guguleala si pupaturi, toate ies la capat!
![](icon_smile_big.gif)
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dananita spune:
Salutare!
Sunt rac si eu si sotul meu e gemeni! Exploziv ar spune unii. Noroc ca am ascendentul in leu. Noi de 9 ani suntem impreuna si de 2 ne-am casatorit! Secret? Nu stiu...ne completam reciproc. El e repezit, nerabdator, grabit eu invers. Mereu intarziem...evident din cauza mea, dar asta ne distreaza. Rar ajungem la dispute aprinse si asta pt ca eu nu vorbesc cand sunt suparata. De obicei el vine si ma impaca.
Toleranta e una din calitatile mele si asta m-a ajutat in multe situatii. Dupa ce a trecut criza i-am spus cu frumosul tot ce m-a deranjat si de multe ori n-a repetat greseala.
Un singur lucru nu pot sa repar...rufele murdare puse langa cos si nu in cos. De multe ori am impresia ca o face intentionat :)))
Va pup!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Da,,..ce mai..vad ca parerea e unanima!!!Si aveti dreptate...daca stii cum sa-i iei...obtii totul..Numai sa nu-i repezi...sa nu-i iei tare...,,daca ii pupi..ii alinti...si ii rogi sa faca ceva...reusesti!
E foarte adevarat ca sunt ambitiosi..si orgoliosi...
Mie la sotul meu imi place cel mai mult ca ma ia pe nepregatite cu raspunsurile lui la diferite probleme...Chestii la care eu nu ma gandisem....Asta imi place...felul lui de a glumi....Il iubesc nespus!!!
olim spune:
Eu sunt gemeni si el tot gemeni, asa ca va puteti imagina viata noastra de 8 ani si cred ca as putea pune mai multe, dar v-ati plictisi.
In general este bine, nu ma pot plange,ca noi ne certam ca nebunii iar la zece minute, asa ca...
Yrys78 spune:
Ce topic dragut!!! Eu sunt in scorpion pe cale sa se marite peste 2 luni cu un geaman pe care il iubesc nespus. Ne completam reciproc si asta s-a dovedit in timp...am vazut cum e si departe unul de celalalt si e cumplit, pentru ca nu se poate. De obicei cred in zodii, insa ca un scorpion ca mine nu e compatibil cu un geaman ca my future husnband, pe-asta nu o cred. Aveti dreptate cu defectele mele mai ales: sunt tacuta cand ma supar si reuseste sa ma impace, insa ma enerveaza ca nu ma lasa in pace. insa il iubesc de ma topesc pe calcaie...Nu e egoist nu e rau iar eu sunt indragostita pana peste cap de el.Acum ma asteapta sa mergem...pupici
pisik 4ever spune:
am si eu un specimen si il pot caracteriza printr-un singur cuvant: plimbari
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by giuliatm
PLSSS, cine stie secretul convietuirii geaman(el) - rac(ea) (daca exista careva care a facut sa dureze mai mult de 3 ani), sa-mi zika si mie!!!giuliatm &
Alessandra
La mine e invers..eu geamana si el rac...Majoritatea a zis ca nu vom rezista...dar suntem impreuna de 3,5 ani si ne-am casatorit pe 1 oct.Secretul...las eu ffff mult de la mine...cateodata nu-mi vine sa cred cat...ce face dragostea din om....
Corina
Albumul meu