Mamici de septembrie - octombrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Flavia_Hurducas spune:
Martta, bine ai venit si sarcina usoara!
Se inmultesc gravidutele. V-am spus ca productivitatea este mai ridicata in preajma sarbatorilor, cand nu mai este atat stress cu serviciul, incerci sa uiti de toate probleme, ca sa te bucuri de sarbatori si…iata ca vin si micutii!
Flavia 6+
alinam spune:
Neata la burtici!!!!
dupa ziua de ieri in care am fost o "gretoasa" se pare ca si azi voi fi la fel.....
Miflore da, la 6 saptamani de la um, adika doar 4 de la conceptie....... orikum se pare ca eu sunt mai ciudata, se vede mai greu la mine, da eu stiu ca e fetitza si de aia se dezvolta mai greu
, adika nu ma lua drept reper.....
Samila eu care dormeam ca o valiza de ceva vreme dorm rau, ma trezesc noaptea, plus ca visez tampenii, da asta e vina mea pt ca in timpul zilei ma gandesc la tampenii ..... ce e drept m-a ajutat si nenea doktorashul sa fiu speriata .....
si eu am caine, da sta la mama, orikum nu scap de smotoceala saptamanala cu el...... sper ca nu e nici o problema
ca il musc.
Ioana75 spune:
Neata fetelor! Am fost, mi-au luat doar 3 eprubete
. Iar rezultatele sint gata peste 7-10 zile lucratoare, si o sa ma scalpeze doctorita ca nu le-am facut mai repede
. Sa va zic si cit m-a costat? Pentru cele cu inima tare: 6 milioane
. Dar am o lista impresionant de mare de analize
.
Lia, iti multumesc foarte mult!

Aseara la 7 juma' am citit mesajul tau ca trebuie sa iau recipientele pt urina, si la 8 fara 5 eram la policlinica dupa ele
.
martta, bine ai venit la noi, sanatate si sarcina usoara!
Ioana
Ioana75 spune:
samila, ti-am trecut si tie DPN, l-am luat de pe lista mamicilor de 2005!
Raluca, ia uite aici ce ditai analizele mi-am facut io: VSH, grup, RH, proteine totale serice, Glucoza serica, Calciu seric, calciu ionic, Biochimie - urina, Sedimente - urina, Ag HBs - screening, Anti HCV, Anti HIV 1+2 - depistare, Urocultura, Anticorpi Chlamydia IgG si IgM, Anticorpi Lysteria, Serologie sifilis (VDRL, TPHA), Anti-Rubeola IgG si IgM, Anti-Citomegalovirus IgG si IgM, Anti Toxoplasma IgG si IgM. Plus secretie vaginala frotiu + cultura facuta acu 2 saptamini.
Acu sa va vad, cine are si alte analize si io nu le am? 
Ioana
RalucaN spune:
Ma Ioana, dar prima parte din analize, adica VSH-ul, calciu, glucoza, urina, biochimia, chiar si HIV-ul eu stiu ca se dau cu trimitere de medicul de fam. si sunt gratuite. Uite chiar azi imi da si mie trimiterea si am sa va scriu ce analize mi-a dat pe ea ca fiind gratuite. Tu unde le-ai facut?
LiaMia spune:
Buna, fetelor!
Ce mai faceti astazi?
Eu voi pleca mai devreme de la servici pentru ca am programare la medicul ginecolog. Sper sa-mi placa persoana. E foarte important pentru mine. Daca nu imi place si ma streseaza trebuie sa caut pe altcineva... si nu as vrea asta.
quote:
Originally posted by larisuca
parca ar fi un supliciu sa fii insarcinata si nu o bucurie. Se uita "colegii"la mine de parca as fi ciumata..
Dar mie putin imi pasa.... si sunt in continuare extrem de fericita.
larisuca
Imi pare rau sa aud ca sunt asa ciudati colegii tai...Nici sa nu-i bagi in seama. O sa-si revina ei oricum mai devreme sau mai tarziu. Ai mei s-au bucurat aproape toti, cel putin cei din birou si sefa sunt se milioane.
Ioana - ai facut analizele? Nu mai scapi de mine acum... sac...
Martta - bine ai venit! Sarcina usoara si sa ne vedem la termene cu bbi sanatosi!
Lucia - ai scapat de pitici?
Pupici,
LiaMia
LiaMia spune:
Revin!
Ioana, nu apucasem sa citesc tot. FELICITARI! Sa-ti vina rezultatele toate foarte bune!
LiaMia
RalucaN spune:
Fetelor, ma doare capul. Tocmai am sunat la Cantacuzino sa intreb niste preturi. Mi-a raspuns o acritura care s-a rastit la mine ca cica mi-a mai dat preturile astea acum cinci minute. Ca si cum eu as fi avut o placere nebuna sa aud de doua ori preturile alea astronomice. Ma rog... Daca tot le dam milioane (unii poate nu au salariile atata) macar sa vorbeasca frumos muraturile.
Oricum, sa va zic si voua:
Toxoplasmoza: 800.000 lei (cate 400.000 fiecare Ig)
Citomegalovirus: 1.300.000
Listeria:450.000
Richestii: 350.000
Clamidya: 1.200.000
Secretia vaginala: 1.650.000 !!!!!!!!
Cred ca tre sa ma apuc de strans bani.
Flavia_Hurducas spune:
Si eu merg astazi la medicul de familie pentru trimitere la analize. Cred ca in final am sa ii spun sa completeze lista pe care mi-a dat-o dr. ginecolog cu tot ce am vazut ca a-ti mai facut si voi. Mai putin HIV, care mi l-am facut inainte de casatorie si de atunci nu am mai avut de unde sa il iau :)
Flavia 6+

la mine de parca as fi ciumata..