Va salut cu drag!Va scriu pt. prima data si sunt extrem de fericita, intrucat am aflat de cateva zile ca sunt insarcinata. UM-23.12.2004.Azi voi merge la control si sunt tare nerabdatoare sa vad mogaldeatza.Sunt extrem de ametita si as dormi non stop; nu ma pot concentra la absolut nimic si as vrea sa stau numai acasa dar nu se poate. Ma bucur sa fiu printre voi.
Buna fetele!
De azi m-am hotarat sa fiu optimista si sunt sigura ca de data asta nu se va mai repeta povestea.
De 4 zile nu am mai avut sangerari, e adevarat ca am stat si acasa, iau No-spa de cate ori ma doare burtica si o sa iau si Utrogestan.
Am inceput sa am si greturi, nu mai suport sa merg cu masina mica , decat rar si incerc sa gandesc pozitiv!
Va multumesc pentru primirea calduroasa si sa dsea Domnul sa avem o sarcina fara probleme si sa ne inmultim.
UM-3.01.2005
Dea
Flavia si eu sunt impuscata in aripa
Am patit exact ca si tine, m-am laudatla toata lumea ca eu nu am nimic, nu greturi, etc si iata-ma de 3 zile mi-e scarba de mancare
numai cand ma gandesc la ea , ime este rau...Am o stare nasoala tare
Acum le inteleg pe colegele noastre de suferinta.. Hai gata cu vaitatul, pana la urma facem orice pt BB
... dar am vrut sa te anunt ca si eu sunt in aceeasi situatie, acum am intrat in sapt 8 si pana cum nu am avut nimic... ce vremuri...Norina 7+