Noua lege a adoptiilor face victime

Noua lege a adoptiilor face victime | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

Am vazut aseara la stiri, cum o familie de italieni care a adoptat doi copilasi din Romania, trebuie sa aduca inapoi copiii in tara, la centrul de plasament de unde i-au luat. Copilasii, atunci cand au fost luati, erau bolnavi, anorexici si cu grave probleme, iar acesti parinti, i-au iubit si i-au tratat, iar acum am inteles ca urmeaza in continuare tratamente intr-un centru de recuperare din Italia. Parintii adoptivi sunt disperati si spun ca vor lupta pana in panzele albe (ca vor face chiar si uz de arma daca va fi nevoie) doar sa poata sa-si creasca linistiti copiii in continuare.

Pesonal, consider (ca multi altii dealtfel) ca noua lege e proasta si ca paragraful care le ingradeste lor posibilitatea de a pastra acesti copii e absurd si c anu se poate aplica. Ar fi un act de cruzime aducerea acestor copilasi inapoi in centrul de plasament, in timp ce ei sunt inca sub tratament si asta nu e tot, ei sunt iubiti si isi iubesc parintii adoptivi - poate ei nici nu stiu ca sunt adoptati, fiind prea mici ...

Va invit aici, pe cei care doresc si stiu mai multe, sa scrie depre acest caz si sa incercam, prin discutiile pe care le vom purta, sa facem ceva. Poate chiar sa ne mobilizam, sa aratam cat de proasta si imposibila este aceasta lege. As fi deacord sa ies si la un miting de protest. Nu odata, discutii de pe acest forum au intrat in atentia presei si au facut valva. Mi-as dori tare mult sa avem initiativa si sa facem ceva pentru acesti copilasi. Ca ei probabil mai sunt si altii, dar eu nu stiu de ei. Cred insa ca daca ne punem in gand, putem schimba ceva in bine.

In cazul in care s-a mai deschis un subiect pe aceasta tema, puteti inchide acest subiect, insa mi-as dori, in cazul in care ramane, sa fie aici, pe DG, unde poate fi gasit de toti membri forumului.

Cu stima,
Roxana

Serban

cazut la datorie