Mamici de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 2
Mickyyy spune:
Hai ca piticul meu (de fapt pitica) cred ca a inceput sa ia proportii, deja simt suturi zdravene in burtica...azi am avut parte de 
la greu....oare copchii astia nu dorm deloc?!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
at andreea spune:
Eu zic ca nu prea dorm-si noaptea daca ma duc la baie- bebelusa baga fotbal. Dimineata cand suna ceasul pentru tati-asta mica face show. Cand ma trezesc eu-la fel.
Oare asa o fi si cand iese la lumina, ca am incurcat-o!
Andreea si Emma de 27 saptamani
carolinah spune:
Ba da, Mikkyyy, dorm, si cand dorm ne ingrijoram ca oare de ce nu misca![]()
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Androix spune:
Eu deja vorbesc cu el cand nu misca: Ce faci bebelache dormi? Si imediat imi rapsunde cu un piciorutz, sau o manutza.
Andreea
25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Luluku spune:
Salutare,
Ma primiti si pe mine pe listuta mamicilor de mai-iunie?
Pliiiiiiizzzzz...
Sunt noua pe aici si nu prea ma pricep cum merg treburile...
Am observat ca se trece UM ( in cazul meu 20.09.2004 ) su DPN- adica 23/27.06.2005, inca nu stiu sigur ce va fi
, dar va fi foarte iubit ( eu vreau fetitza, dar tati vrea "baietzel...orice, sanatos sa fie, dar sa fie baietzel", deh barbatzii..
Si sa nu uit sa ma prezint: eu sunt Luluku![]()
Si oarecum referitor la ultimul subiect hot pe acest topic...eu consider ca un calculator este destul de folositor, mai ales ca eu inca mai sunt studenta si mai ales ca obiceiul meu este ca dupa ce ca stau 12 ore la serviciu sa imi mai iau si ceva de lucru acasa...so..de abia astept sa scriu pe forum din fotoliul meu de acasa.
Cam atat, momentan...ca inca mai trebuie sa mai fac cate ceva si la birou.
si pupici de la Luluku
20+ si BB 
gabitzam spune:
Androix, nu ne-ai zis cum a fost ca nasica de bebe :)
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
gabitzam spune:
Luluku, bine ai venit printre noi! 
Te-am trecut pe listuta si-ti doresc un bebe frumos si sanatos indiferent daca e
sau 
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Bine ai venit Luluku! mama ce de mamici:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
mstroie spune:
Bine ai venit Luluku!
Era un subiect pe forum cu lista pentru bagajul de spital si bebe si nu o mai gasesc, pe unde o fi?
Mari
26+ saptamani 
mamaruta spune:
'Orice sa fie numa armata sa faca' sau 'orice sa fie numa sa poa sa faca pipi din picioare'.
Eu nu inteleg prostia asta la barbati sa isi doreasca baiat pentru ca oricum ei sunt mult mai atasati de fetite si fac fetitele din ei, fix ce vor.
Bine ai venit Lulukule sa ai o sarcina usoara si o nastere ashijderea.
Acum sa va povestesc ce am patit aseara. Veneam cu fie-mea de la germana si mai aveam putin pana acasa, si ma intalnesc cu o doamna, care avea burtica. Pana aici nimic neobisnuit. Ne-am uitat amandoua una la alta parca ne cunosteam. Si stateam eu si ma gandeam, sigur e o mamica de pe forum.
Voua vi se intampla sa va intrebati doamne oare o fi... oare nu o fi.
Mihaela
,
Mara si