Help, imi caut familia!

Help, imi caut familia! | Autor: nic23

Link direct la acest mesaj

Parintii mei sunt despartiti iar mama mea nu mi-a permis sa-mi cunosc cealalta jumatate de familie, cea din partea tatalui meu.
Acum sunt destul de mare sa pot lua singura decizii. Sper din toata inima sa ajung in timp util sa imi cunosc bunica, pentru ca are o varsta destul de inaintata si eu pot abia de Paste sa ajung in Romania.
Pe bunica mea o cheama Simona Ivascu si e din Radomiresti, Olt. Acum locuieste la cineva in Rosiori de Vede.
Am scris un mesaj parohiei din Radomiresti si am primit raspuns de la preot, care mi-a promis ca se va interesa de adresa sau numarul de telefon al bunicii mele.
Scriu aceste randuri in speranta ca cineva de pe forum locuieste prin zona sau imi cunoaste familia si m-ar putea ajuta sa iau legatura cu ei. Am gasit cateva numere de telefon in Pagini Aurii la numele Ivascu si as suna pur si simplu, dar nu stiu ce relatie are tatal meu cu familia lui si vreau neaparat sa nu il supar si sa reiau legatura si cu el. Stiti voi, barfa satului...poate l-ar putea deranja. Stiu ca nu putem recupera ce am pierdut, dar totusi vreau sa mai incerc si nu vreau sa incep cu stangul.
Sigur voi trece cu masina pri Rosiori si prin Radomiresti in drum spre mama mea de la Constanta, dar nu mai am rabdare sa vorbesc cu bunicuta mea.
Multumesc anticipat!