Caut aceasta catzelusa (Bucuresti)

Caut aceasta catzelusa (Bucuresti) | Autor: aida_o

Link direct la acest mesaj

azi mi-a revenit in minte Cora, o catelusa in virsta de 9 ani, caniche talie medie. am fost stapina ei timp de 5 ani, incepind de cind avea 8 saptamini. cind am emigrat (in 2001), am lasat-o in grija unei prietene bune, care sta la curte, in Bucurestii Noi. ea a tinut-o timp de 3 ani, totul era bine si frumos, cind mergeam in tara mergeam si la ea in vizita, se vedea ca este fericita si bine ingrijita.

anul trecut, mai exact asta vara, cind prietena mea si sotul ei s-au intors intr-o zi de la servici, Cora nu mai era nicaieri in curte. va imaginati ca au cautat-o si au strigat-o peste tot, dar nu a fost chip sa o gaseasca.

avea la git un medalion Pedigree, pe care scria numele meu si un numar de celular (din pacate, acel numar nu mai este valabil). noua stapina nu a schimbat medalionul pt ca nu si-a imaginat ca (,) Cora va fi furata, a considerat ca acel medalion trebuie sa-i ramina amintire Corei, de la mine - "mama ei". deci avea valoare sentimentala, sa zicem asa. chiar am apreciat asta la prietena mea, nicidecum s-o invinovatesc acum in legatura cu ce s-a-ntimplat. stiu ca si ea a suferit enorm, si din cauza asta nici nu si-a mai luat vreun catel.

deci: daca ati vazut pe undeva aceasta catelusa (http://community.webshots.com/album/264822242QGBXmB), nu vreau decit sa stiu ca/daca este bine. daca acum are alt stapin sau alta stapina, nu vreau sa ma joc cu sufletul ei si sa o rup de-acolo de unde e, pentru ca dorinta mea este doar ca ea sa fie fericita. vreau doar sa stiu ca este bine, atit.

apelul meu a aparut abia azi, pentru ca azi am citit un mesaj despre un caniche talie medie pe care si l-a cumparat o membra a forumului DC (apropos: sa-i traiasca ). asa mi-am amintit de Cora si mi-a incoltit ideea ca, DC fiind o comunitate mare, poate unii dintre voi ati vazut la vecini/prieteni/rude ca anul trecut, in vara, a "rasarit" printre ei o catzelusa adult de caniche talie medie, culoare negru-gri, tare dragastoasa, si dresata, pe deasupra. si poate faceti un strop de bine si imi dati o veste buna, cum ca este sanatoasa si fericita. nu vreau nimic mai mult. ar insemna enorm pentru mine.

va multumesc, si va pup pe toti