danina hai ca sunt dusa eu am crezut ca scaunul ala alb e nou, pe urma am vazut ultima poza si ala de fapt e cel nou. eu intrebasem de cel alb..
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
no bine mai...sa intzeleg ca nu stitzi ce sunt alea zgrabuntze?
neste bubitze mici mici de tot de abia se vad! na! acu e mai bine?
bubitze pe picioruse si avea cand era mai mic mai des pe langa guritza si pe la ceafa sau dupa ureche. E greu de explicat mei! da sa stitzi ca nu e a gluma cu dermatita asta atopica....doar ca eu am zis ca stau linistita daca doctora dermatolog mi-a zis ca nu e ffff grav.
Am descris acele bubitze nu degeaba...m-am gandit ca poate va confruntatzi si voi cu asa ceva... na! daca nu am facut bine...sa-mi fie cu
!!!
Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41911" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (18)
Irina,veve & croko
pozici
Muttzi, noi mancam o data la 3 ore, in general. Se intampla sa ceara si la 2 ore si la 4. Eu am decis sa nu-i fac program, sa-i dau cand cere el si a ajuns singur la frecventa asta. Cu orele ai dreptate, nici eu nu stiu cand va manca si nu reusesc sa fac un program fix.
MamaElei, si mie mi-ar fi placut sa-i fac masaj 'profesionist'. Dar n-am auzit pe-aici, desi sunt in contact cu multe mame.
E insa la moda sa duci bbi in piscina (dupa 3 luni). Am vazut ca intreba mcm de asta. O lectie costa cam 5 euro, cursul e saptamanal si se plateste o data pentru 2 luni.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)