Mamici de ianuarie - februarie (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pentru mamicile care nu se simt pregatite sa sara noaptea din pat... Va garantez nu ca o sa sariti, dar o sa va treziti cu 2 minute inainte de puiul urlator... si o sa il auziti si din celalalt capat al casei:)) Noi am contramandat babyphone, e inutil, oricum stim instant daca fata s-a trezit pentru ca ne anunta prin strigatul de lupta jedi...
Si sincer acuma, uneori e o binecuvantare ca nu o auzi plangand..., mai ales cand plange numai asa, pentru ca poate si vrea sa se auda, sau incearca smecheria cu racnitul ca sa fie luata in brate. Nu va inchipuiti ca o lasam sa urle ore in sir, dar uneori dupa cate o masa vrea ea musai companie. Sh-atunci dai si tipa...
Ce sa se ocupe altcineva ca eu in afara de sotz nu am incredere in nimeni sa puna mana pe copilul meu... ma crispez si cand vine soacra-mea si mi-o ridica din cos. Normal ca din politete nu zic nimic.

Intrebare: ce este Actimel si de unde se cumpara?

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anda, sunt niste sticlute mici (ca la Danonino)cu un fel de iaurt foarte subtire (are textura laptelui) si le gasesti la supermarket in cutii de cate 4...eu le iau de la Megaimage...

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigabita spune:

Amaya, depresia si nerabdarea sunt intr-adevar problemele principale pe ultima suta de metri.

Eu Vineri merg la declansare, maine fiind termenul final. Eu de marti am intrat in 41, si de o luna aproape tot zic ca nu mai pot.

Dar am reusit sa trec peste fiecare zi, iar acum deja numar orele. E foarte grea asteptarea, dar ma tot gandesc daca sunt pregatita pentru ce va urma: realizez ca pana acum a fost simplu, si cred ca imi va lipsi burtica si joaca lui bebe.

Va fii si mai greu, spatele te va durea mai des, somnic si mai putin, dar trec zilele, si bucuria ca se apropie momentul creste.

Concluzia: sus fruntea si nastere usoara.

Referitor la cezariana, am cunoscut o tanara doamna de 34 ani care a nascut cu cezariana si care la botezul copilului, deci dupa 3 luni, arata mult mai bine decat inainte de a ramane insarcinata si nici nu spuneai ca a fost operata. Asa ca nu iti mai face probleme

In rest felicitari tuturor noilor mamici, pupici la bebiti si din partea noastra, si daca aveti timp vineri, tineti-mi si mie pumnii. Abia astept sa-mi tin baiatul in brate.

Gabi si Andrei 41s

Mergi la inceput

Gabi, multumesc mult ...

Iti doresc nastere usoara si bineinteles ca iti vom tine pumnii sa merga totul usor si repede...

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Amaya, chiar ca nu e cazul sa-ti faci griji cu cezariana. eu ma numar printre cele care ar fi vrut sa nasca normal, dar nu s-a putut si ma declar foarte multumita de cum a decurs cezariana si refacerea. Mi-am revenit foarte repede, m-am dat repede jos din pat, urcam pe scari prin spital, a treia zi am iesit la plimbare, afara din spital, sa-mi cumpar covrigi, iar a patra zi mi-au dat drumul acasa, unde am urcat pe scari 7 etaje, ca nu mergea liftul (asta la a doua nastere). la ultima a fost mai greu fiindca am vrut si eu rahianestezie, sa-l vad pe bebe de la inceput (ceea ce a fost intr-adevar minunat), dar dupa am avut niste dureri infioaratoare de cap cand incercam sa ma ridic. singura pozitie in care ma simteam foarte bine era la orizontala, timp de vreo 3-4 zile, in care mi-au tot facut fel si fel de perfuzii, doar-doar mi-o reveni. dar taietura in sine nu mi-a pus probleme la nici o operatie, nu m-a durut, doar simteam ca ma tine putin la mers

Mergi la inceput

Adita, ma bucur sa vad ca nu e chiar asa de neagra situatia in cazul cezarienei...sper sa am norocul vostru si sa trec si eu usor peste...
rahianestezia a avut efectul asta la tine in mod deosebit sau este un efect secundar obisnuit la acest tip de anestezie?

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Amaya cum spuneau si fetele asteptarea e grea. Ma suna si pe mine prietenele sau m intilnesc cu vecinii si ma intreaba cind nasc sau daca am nascut deja. Doris fetita mea e si ea foarte nerabdatoare sa-si vada surioara. Noaptea nu pot nici eu sa dorm insa noroc ca peste zi am diferite lucruri de rezolvat si nu ma doare deocamdata spatele. Ma mai loveste ea uneori acolo jos sau in stomac insa se linisteste repede.
Patricia asa e cum ti-a spus doctorul, daca ai pierdut dopul se poate intimpla in citeva ore sau citeva zile. Succes si asteptam vesti de la tine.
Ancade nu iti fa ginduri, vei avea un copil sanatos. Unii nu vor sa arate ce comoara ascund acolo intre picioruse. Oricum acuma copilul este destul de mare si nu se mai poate vedea sexul, cel putin asa mi-au spus si mie in spital.Si eu sint curioasa ce va fi insa ma gindesc sa fie sanatoas(a) si sa scap repede. Legat de greutate citeam ca i-au in jur de 20 de grame pe zi. Asta cu greutatea e din nou aproximativ nu inseamna ca vei avea un copil de 4 kg. Depinde si cum ai bazinul si cum este pozitionat copilul. Insa sa stii ca eu am avut colege subtirele in talie si au nascut normal un copil de 3.800. Deci se poate, si sint sigura ca cei de acolo nu te vor lasa sa te chinui prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Cornelia, felicitari!
Adita, mersi mult! M-am calmat acuma.

Va pup,

io, tati si Robert http://www.gallaxy.tk

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Amaya, intradevar, depinde foarte mult si de organism!
La rahianestezie important este sa nu te foiesti mult in primele orele, si pe cat posibil, spre finalul anesteziei sa nu-ti misti capul!
Cel putin eu una asa am auzit.

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

CORNELIA, FELICITARI !

Anda, constipatia trece cu carbune medicinal, se gaseste la farmacie. Mie asta mi-au dat chiar in spital la doua zile dupa cezariana si m-am reglat foarte bine. Si alaptam , asa ca nu are contraindicatii. Nu mai tin minte, am luat de 2 sau de 3 ori/zi.

Amaya, si eu am avut rahianestezie si Crinuta si nu am avut nici un fel de efect secundar, nici vorba de dureri de cap. Depinde de la pacient la pacient dar si anestezistul trebuie sa fie bun. Hai nu te mai panica cu cezariana, dupa doua zile de la operatie cand am fost in spital la radiologie eram 7 fete, si cele care nascusera natural si cele cu cezariana se miscau la fel de incet, doar ca noi de abia asteptam sa ne putem aseza pe scaun sa ne odihnim pe cand fetele taiate "jos" nu aveau parte nici macar de asta... asa ca fiecare tip de nastere are avantaje si dezavantaje iar refacerea depinde mai mult de organismul si PSIHICUL fiecareia decat de modul cum ai nascut.

Patricia, iti facem galerie ?

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput