Nu stiu cum se face, da de cele mai multe ori cand doarme puiul, se trezesc "scumpii mei vecini" sa se apuce de lucru, ciocanituri, bormasini, flexuri s.a.
Saptamana trecuta, tocmai se hotarase bb sa doarma in patutzul lui, unde nu a mai dormit demult. Am stat juma de ora cu el pana a adormit si exact cand am rasuflat usurata vanzand ca doarme si pot pleca la bucatarie sa gatesc, a inceput o bormasina in peretele de langa noi.
Am inceput sa tremur de nervi si sa bat in perete cu ce aveam la indemana, oala copilului. S-a linistit cateva minute, timp in care am incercat sa linistesc si eu copilul apoi a inceput iar. Si eu iar cu oala pana am spart-o si apoi m-am dus sa-i sun la usa. S-a scuzat spunand ca nu stia ca avem copil, abia s-a mutat. I-ar eu i-am spus ca in orice societate de bun simt, intre orele 13-17, se cam face liniste, mai ales ca la noi in scara sunt cel putin 10 copii mici.Si cazuri de genul asta se intampla frecvent, dar blocul avand 10 etaje uneori nu se aude atat de suparator, insa alte ori imi vine sa
Voi ce ziceti?