Carnea de vita uscacioasa ?cat s-o fierb sa fie ok

Carnea de vita uscacioasa ?cat s-o fierb sa fie ok | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Buna !

ieri am fiert pentru prima oara carne de vita lui Danut (6 luni), acum nu stiu sigur daca era manzat sau nu, era oricum carne de buna calitate, slaba, fara pic de grasime, numai muschi, am fiert-o in oala cred ca vreo 2 ore si ceva, apoi am tocat-o fin cu cutitul si in plus am bagat-o si la blender cu zarzavaturile....DAR....a iesit de o consistenta "nisipoasa", uscacioasa desi am pus zeama destula...dupa cateva lingurite cand s-a prins puiul ca ceva e deosebit, a tot mestecat, a strambat din gura, a mai scuipat si pana la urma si-a facuy greata cand am mai incercat sa-i dau si am renuntat...nu stiu ce am gresit si cum sa fierb si sa toc carnea asta de vita ca sa nu mai rezulte un pireu inecacios, ca am gusta chiar si eu si eu cu gura plina de dinti am mestecat destul la el, pe bune, se simtea carnea nu bucati dar asa cum am zis era inecacios per ansamblu tot pireul din cauza ei....astept sa ma sfatuiti cum faceti voi carnea de vita
multumesc
lia