Bebelusi de iulie-august 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna,
Nu am mai apucat sa intru pe net de cateva zile si n-am apucat sa citesc din urma mai nimic.
Azi e prima zi de munca si sunt intr-o dispozitie foarte...lacrimoasa. Fac eforturi sa ma abtin sa nu.
Acum ma duc sa mai citesc din urma ca de munca oricum nu am chef inca si neuronii mei plutesc intr-o ceata deasa.
Mitzura -La multi ani lui Tudor!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ana, daca pana acum i-ai dat numai san si nu i-ai dat niciodata ceai, apa cu biberonul ...fii sigura ca nu va lua din prima biberonul, nu e invatat cu tetina si il va respinge, in cel mai fericit caz va incepe sa primeasca tetina in 1-2 saptamani, trebuie sa ai nervi de otel si atunci cand ii e foame sa-i dai mai intai biberonul, pentru inceput sfatul meu e sa-i faci cantitati mici de formula (50-60 ml) pentru ca il vei arunca pana se obisnuieste!
cel putin la noi asa a fost ....

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Laura: Eu i-am dat dupa vaccin imediat CALPOL si nu a facut febra, nimik. No am facut vaccinul la 2, 3 si 4 luni, Urmatorul mai este la 13 luni. Uraaaaaa

Ana: Stiam ca la inceput se da o lingurita de piept de pui/carnita tocata marunt marunt. Andreas nu s-a atins de el. In schimb daca ii tii bucatica de piept in fatza si ii rupi din ea tu cu mana proprie, mananca. O mai si mesteca in masele. Supa de la carne + zarzavat o punem in biberon si o bea dupa. II mai servim zarzavaturile alternativ cu pieptul de pui: piure de cartof, feliutze de dovlecel fiert si acum o sa incercam si dovleac fiert (Butternut). Piureul il amestecam un pic cu laptele lui (formula).
Cu fructele n-am avut niciodata probleme, dar cu legumele e mai greu, nu prea ii plac.
Fructe: dimineata: un mar sau 1 mar 1/2 ras (pana acum il manac copt, acum e crud) cu 1 biscuite si branzica. Cred ca mananca in jur de 300 g de maclavais din asata. Ii mai dam si o linguritza doua de banana facuta pasta moale.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ce dovlecel dati la pui? verde lunguiet sau galben aromat din ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lia, dovlecelul pe care il gasesc eu la piata este din ala lunguiet, verde! e tare bun ...

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

io am gast la mine-n carte ca se dau pana la 6 l-te de carne de la 6 luni...

Irinuca, da cum inghite pustiu pieptu ala atos?? nu se ineaca? nu te temi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
fusem si noi la intzepat azi - fff cuminte copilu asta....asta ca sa ma contrazica dupa zilele trecute. nu a plins deloc si dupa vaccin a inceput sa ii cinte doctoritei....avem 8,7 kg si 70 cm.
Mitzule m-am luat si eu azi dupa tine si i-am dat din supa "mixta" azi doar piept de pui cu dovlecel si pastirnac...sa mai alternam gusturile.
Ana, incepe cu o lingurita. si ptr inceput da-i cam 50g piure de legume sau fructe (cam 5-6 lingurite).
Lia, ia pulpa de vita sau antricot, sau rasol alb de vitel. mie nu mi-a iesit niciodata nisipos...cred ca doar trebuie mixat mai mult.
Papa si io ii fierb carnea la un loc...sunt in aceeasi tabara!

Mergi la inceput

Lia, noi spunem dovlecel la cei mici si lunguieti, verzi, dovleac la cel portocaliu care se pune la placinta.

Mergi la inceput

merci Nicole, Roxana, sa stiti ca aici la piata nu se gasesc dovlecei, doar in Billa da aia-s naturali ca ...eh.

Inca ceva, a inceput sa ma sece la nervi blenderul, adica abia curat pireu de pe el ca, la 150-200 de grame e de o palma acol, iar cand mixex, pasirez carne dor e si mai greu de scos, plus ca am de spalat ditamai recipientu de 1 litru dar celmai tare ma seaca faza cu scosul carnii, pireului, branzei de printre cutitele alea si pana rastorn vasul sa scurg ce am acolo jumatate imi ramane manjit pe el din toate ce gatesc in el....cred ca e cam nfolositor cand e vorba de cantitati asa mici ...ar fi mai bun un mixer din ala vertical oare?

Mergi la inceput

hahahhahaa Lia iar incepem discutia cu "natural"? de unde crezi ca luam noi dovleceii, de pe cimp? sunt ff proaspeti si eu ii iau din selgros, mega si metro. ii mincam si noi....mai dam si la pitik
eu ma mixer vertical si il folosesc cu mare succes ptr ce pasez ptr pitik ca o fac direct in vasele lui si pt rlegume si ptr fructe. sunt ff multumita de el. si paseaza orice cantitate, cit de mica.

Mergi la inceput