DJ pentru nunta

DJ pentru nunta | Autor: alexuta81

Link direct la acest mesaj

Vin si eu cu un subiect care sigur a mai fost postat dar cum eu abia acum am ajuns in postura de a avea nevoie de un dj, as vrea sa va intreb si pe voi,,,Stiti cumva un dj bun pentru nunta? Am auzit ca Dj Fabian ar fi foarte bun dar as vrea sa aud si parerea voastra daca se poate...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Cunosc eu un alt dj.Am fost multumita si l-am recomandat si altor prieteni de-ai mei si nu s-a plins nimeni.Daca esti interesat iti pot da nr lui de telefon.
Tu decizi.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Iata un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28999" target="_blank">subiect arhivat pe aceasta tema.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor! Si pe mine m-ar interesa sa aflu cam cat "costa" un dj , pentru ca sunt pro dj si vreau unul la nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Noi tocmai ce-am arvunit, saptamana trecuta, un DJ. Evident, la recomandarea cuiva de incredere. Pachetul de baza, care include DJ-ul propriu-zis, 2 cd-playere, mixer, 2 boxe, microfon (si nu mai tiu minte ce ), costa 150 euro. Mi se pare extrem de rezonabil...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna, stie cineva nr de tel al lui DJ EDY DE LA PROMUSIC?Am inteles ca el precum si cei din echipa lui sunt buni, desi este mai scump dar consider ca merita, muzica este foarte importanta la o nunta, nu?

Nu gasim DJ. Am vorbit si cu DJ Fabian , problema este ca face nunta pe terasa si este mai dificil cu sonorizarea.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Buna, stie cineva nr de tel al lui DJ EDY DE LA PROMUSIC?Am inteles ca el precum si cei din echipa lui sunt buni, desi este mai scump dar consider ca merita, muzica este foarte importanta la o nunta, nu?

Nu gasim DJ. Am vorbit si cu DJ Fabian , problema este ca face nunta pe terasa si este mai dificil cu sonorizarea.

V-am pupat.

Alexia ma bag in discutie desi nu ii cunosc nr.de telefon dar.. intr-adevar este cel mai bun DJ de nunti la ora actuala. Daca stati bine d.p.d.v. financiar... eu zic ca merita toti banii!

Pupici

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Bibyroxnu stam deloc bine cu banii dar mai bine renuntam la alceva si luam un Dj bun. Am fost la nunti la care muzica a lasat de dorit si invitatii au stat la masa, nu a fost atmosfera.. As innebuni sa se intample la nunta mea asa ceva....

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Iubita cand ai nunta? si unde?

quote:
Originally posted by alexia28

Bibyroxnu stam deloc bine cu banii dar mai bine renuntam la alceva si luam un Dj bun. Am fost la nunti la care muzica a lasat de dorit si invitatii au stat la masa, nu a fost atmosfera.. As innebuni sa se intample la nunta mea asa ceva....

Va pup.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Nunta va avea loc pe 18 iunie la Restaurant Terasa Doamnei, dar pe terasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut, fetelor !!
int-adevar, e super bun un Dj la un eveniment gen nunta sau botez
am fost in oct la un botez cu lautari, va spun...a fost JALNIC, lautarii aveau un "cv" impresionant, cantasera la nu stiu cate personalitati, am inteles...
insa a fost nasol rau, urla ala in microfon de ne-a zapacit pe toti, iesea lumea afara in frig doar sa se mai linisteasca un pik
eu am facut si nunta si botezul baietelului meu cu DJ si daca as lua-o de la capat, as proceda la fel
chestia cu lautarii mi se pare depasita si cam................

daca vreti va pot recomanda DJ-ul pe care l-am avut eu
e super bun, are toate genurile de muzica, nu e prea scump si recunosc ca daca nu era el nunta mea ar fi fost poate ceva mai urata
mie personal imi place sa se danseze si el stia sa ridice tot poporul de la masa
daca il vreti, imi scrieti pe pm
va pup si sa va distrati

Kokolina

Mergi la inceput