Mamici de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Asa auzisem si eu. Mie mi-a spus chiar la doctorul asta d-aia am intrebat cine e la el. Si la faza cu anestezia au dat doar atat pt ca i-au trimis pe ei sa cumpere catetere ceea ce nu mi se pare normal.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

de anestezie radiculara am auzit la dentist!
parca totusi!!!!!???
la catetere bine ca si-au luat ei, ca eu la perfuzii am suportat cele din spital!!! care erau mari pentru venele mele. apropo daca ve-ti avea nevoie sa nu luati catetere verzi sa luati catetere roz, iar la copii catetere galbene (sa nu se sperie nimeni- numai daca va fi vreodata nevoie)

Mergi la inceput

Cica e intre vertebre ca sa iti amorteasca numai de la mijloc on jos.
Astea sunt marimi pe culori? Oricum sper sa nu fie nevoie ....
da' ce vorbesc eu? daca fac cezariana...........
chiar mamicile de 37 voi cum veti naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nici nu stiu cind este momentul sa abordez problema asta cu doctora mea...Habar n-am. Sincer, nici macar nu stiu daca vreau cezariana sau nastere naturala...
As vrea sa stiu ce riscuri implica la virsta mea.
Iosup imi sugerase, dar nu chiar direct, ca ar fi mai bine cezariana, ca dupa o anumita virsta dilatarea nu se mai face cum trebuie.
Cred ca va depinde foarte mult si de cum o sa se aseze copilul, de cum o sa-mi fie mie, etc.
Nici nu-mi vine sa ma duc la doctorita "madam, eu vreau cezariana, mie sa-mi faci cezariana"... Tot asteptam sa-mi zica ea ce si cum. Poate o fi prea devreme acum?
Mai am programata o ecografie la Iosup in saptamina 26.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mie mi se pare enorm 200 euro, mai ales ca dr. sta doar putin la nastere si tot greul il face moasa.
Avand in vedere ca cele mai multe dintre noi mergem si la cabinetele lor particulare unde dam o groaza de bani in fiecare luna, nu mi se pare normal sa mai "cotizam" asa de mult.
Multe dintre noi nu au salariul pe o luna asa de mare.
Eu nu am de gand sa dau atatia bani ci mult mai putin 3-4 mil.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu. Ultima oara cand am fost la control am uitat sa o intreb iar asistenta a zis ca am tot timpul sa o fac:) dar mi-a spus ca si ea crede ca cezariana din cazua varstei si probabil a ochilor, port ochelari cu dioptrii mari desi nu sm miopie, stiam ca la aasta ar fi problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Gusta ce de lucruri i-ai cumparat!Cred ca te-ai distrat de minune la atatea nebunii de cumparaturi. Si i-ai luat si pre-umblator sau cum ii spune, eu o sa las asta pe mai incolo, pe dupa 8 luni.

Cezariana-aici colega mea a dat 150 E. pt. cezariana, 2 milioane -anestezist, 1 milion-neonatolog, cate 100.000 lei la fiecare asistenta cu care avea treaba.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

simonaeus - pentru o nastere normala iti poti "permite " sa dai mai putin , eu ma refeream la preturile pentru cezariana .

Nu credeti ca ar fi momentul sa abordati problema nasterii cu dr-ii vostri ? Foarte mult nu mai este , macar sa aveti o idee cum sta treaba , sa vedeti disponibilitatea medicului in acea perioada pentru cezariana . Din cate stiu , e mai bine ca operatia sa fie facuta inaintea inceperii travaliului - deci trebuie o oarecare monitorizare .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor,
Vin si eu cu o intrebare. Voi veti cumpara inainte de nastere patut, carucior si alte lucruri pentru bebe???
Ma gandesc ca in aprilie va fi Baby Expo si poate atunci vor fi ceva reduceri... Eu nu stiu cum sa procedez, dar nici sa ma iau dupa superstitii n-as vrea, caci dupa nastere sigur nu voi mai avea timp pentru asta.
Inca o intrebare pentru mamicile care au deja copii, este de preferat un patut de lemn sau unul pliabil? Sau tine doar de estetica?

Margott,DPN 5iun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Margott - la primul copil nu am avut nimic pregatit (din cauza superstitiilor ) si mi-a venit foarte greu - eu fiind dupa operatie nu am putut merge in prima faza la cump. si a trebuit sa ma multumesc cu ce au cumparat ceilalti . Pe de alta parte nici nu stateam bine cu banii .
Concluzia este ca de data asta voi lasa la o parte toate superstitiile si voi cumpara din timp tot ce este necesar .

Noi preferam patutul de lemn pt ca pur si simplu nu am incredere in cele pliabile ( ma refer la rezistenta materialului )

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput