Ajutor!
Sunt in 25 de saptamani si azi am luat un scurt contact cu o perosana bolnava de varsat de vant (a 3-a saptamana de boala). Eu am avut varsat de vant acum vreo 10 ani, cand eram in liceu, dar fata mi-a zis ca bebe din burtica nu a avut, deci sa am grija.
Voi ce stiti?
E vreun risc?
Va multumesc,
Andutzy- UM 18.08.2004
quote:
Initial creeata de andutzy
Ajutor!
Sunt in 25 de saptamani si azi am luat un scurt contact cu o perosana bolnava de varsat de vant (a 3-a saptamana de boala). Eu am avut varsat de vant acum vreo 10 ani, cand eram in liceu, dar fata mi-a zis ca bebe din burtica nu a avut, deci sa am grija.
Voi ce stiti?
E vreun risc?
Va multumesc,
Andutzy- UM 18.08.2004

24 sapt.
Si eu zic sa stai linistita - daca ai facut boala, a doua oara n-o mai faci si nici bb nu poate fi afectat - nu exista nici un risc pentru el!
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
Stai linistita daca ai avut boala. Anticorpii tai il vor proteja si pe copil. Pe teoria fetei ar insemna ca bebe din burtica, nefacand nici o boala ar fi tot timpul expus . Dar mamele transmit anticorpii lor.
Ana (saptamana 35, DPN 8 martie 2005)
Draga andutzy!
Eu sunt in 16 saptamani, si am fost si eu in situatia ta, doar ca la noi taticul a facut varsat de vant!....si am dormit impreuna, l-am dat cu mixtura pe bubitze, am mancat cu acelasi tacam etc. Si eu am avut varsat acum vreo 12 ani, si am vorbit cu 3 medici de boli infectioase si mi-au zis ca am anticorpi si sa stau linistita.
Te pup si sa ai o sarcina usoara!