magazine pentru burtici
fetelor, ma intereseaza niste magazine pentru burtici (Bucuresti) si orele la care inchid. mersic
Raspunsuri
ana maria spune:
Tia felicitari si sarcina usoara in continuare!!!
Rococo la Piata Victoriei, Dorobanti si langa Magazinul Cocoru (cred ca sdeschis pana la ora 19).
Un magazin la parter la Cocoru unde gasesti mai ale chestii din blugi si turcisme (nu stiu programul).
Mothercare, Piata Dorobanti - super hainute dar tare scumpute.
Dar eu te sfatuiesc ca pana prin luna a 6 a sa cumperi mai degraba numere mai mari de la magazine normale, pentru ca astea de sarcina sunt cam exagerate. Mai ales daca nu esti foarte mare.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
anis spune:
Tia ..iubita ,ce ma bucur ca suntem colege de burticutze ,sa zic asa...sa pui mana sa scri la mamici de iulie-august..da?
Magazine:
-Magazin pt Gravide..asa se cheama...e pe Dorobanti..la jumatatea drumului intre Perla si I.L.Caragiale
-Mother Care..in piata la Dorobanti
-la magazinul Tineretului sunt f multe hainutze pt gravidutze si sunt f dragutze...e deschis pana la 8..
Eu deja mi-am luat cate ceva..pt ca nu ma m-ai incape nimik din vechile mele hainutze..
Pupici
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Lali spune:
Tia eu am vizitat un magazin de pe Mosilor, ML, pe dreapta cum mergi de la Obor langa restaurantul Burebista. Eu am avut noroc am prins in vara o promotie in care plateai 3 articole si luai 6 si asa am ajuns la niste preturi rezonabile si niste haine pentru
frumoase. Astfel am evitat sa umblu in clasicele salopete de catifea care pe mine, fiind plinuta, aratau super naspa. Am gasit acolo blugi normali, nu salopete, tricouri si geci moderne toate speciale pentru burtici.
Sarcina usoara !
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
Mickyyy spune:
Si la Magazinul Victoria la ultimul etaj (4 parca) e un raion cu haine de gravida dragutele foc. De fapt sunt vreo 3 raioane in tot magazinul, dar doar cel de la ultimul etaj mi s-a parut fain.
Nu stiu din pacate pna ala cat e deschis, dar e stiu ca are program si in week-end (eu atunci mi-am facut cumparaturile).
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
tora97 spune:
In magazinul (complexul) Titan, la ultimul etaj este un stand cu asemenea hainute.. iar din toate magazinele vizitate (si le am cam viyitat pe toate, mai putin cele din victoria) acolo am vazut hainute tare dragalase...
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Tia spune:
fetelor, am dat o raita, ce-i drept n-am ajuns peste tot ca nu prea am avut timp. va trebui sa-mi rezerv o sambata pentru asta
ce pot sa va spun este ca am dat numai peste hainutze in care ma pierdeam, eu le spuneam vanzatoarelor ca sunt slaba, am doar burta, ele nimic, ii dadeau inainte ca se strang in talie cu cordon sau mai stiu eu ce.. si cica erau marimea 1, adica cea mai mica
aratam asa ridicol ca nu-mi venea daca sa rad sau sa plang. pana la urma m-am suparat si mi-am luat o fusta si o pereche de pantaloni, ambele marimi mai mari si sunt tare fericita, burtica se lafaie in voie
iar eu am reusit sa ma calmez
dar nu ma las si o iau de la capat cu magazinele, trebuie sa fie si haine cu burtica pentru slabanoage 
va pup si multumesc pentru sfaturi 
nique15 spune:
Tia, marimea cea mai mica pentru gravide este 0! Sa stii ca si eu am simtit aceeasi frustrare, ca nu gasesc haine pentru burtica mea, dar am avut surpriza sa gasesc la Victoria, la etajul 3 (sau 4) unde sunt confectii pentru femei... o salopeta marimea 0 (vanzatoarea care era mignona mi-a zis ca special a comandat si astfel de masuri... nici ea nu gasise cand era gravida). Aveau si alte lucruri foarte dragutze... poate iti gasesti si tu ceva!
Ioana
Kittie spune:
Tia, sa stapanesti sanatoasa burtiku cu bebiku!
Eu am fost tot slabanoaga )inainte de sarcina 56kg, 176cm, dupa sarcina 56 kg 176cm)in sarcina si numi-am cumparat nimic de la magazine de burtici pt ca le gaseam ingrozitoare nu numai ca design dar si calitatea materialelor terifianta..
Asa c-am dat iama tot in magazinul meu preferat - Mini Prix si mi-am facut o garderoba de graviduta de numa numa :)) si la niste preturi sa le mananci de mici si dulci.. Si mai este inca un magazin cu haine de marca la preturi mici - Dress&Go pe unde era Benetton inainte..este un mini prix deasupra macdo in romana , vis-a vis de titulescu pe 1mai , la iesirea inspre Bucuresti de la aeroport.. Orarul este 9 sau 10-9 seara, in fiecare zi, duminca inclusiv.
Succes
mamica de
( 13oct04 )
IrinucaR spune:
Aici puteti vedea hainute fara sa va mai deplasati pana la magazin: www.gravide.ro
Si daca aveti cine sa va faca haine puteti sa va inspirati: www.pregnancyfashion.com